Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Στάση της ΠΟΕ-ΟΤΑ σήμερα και αποχή δικηγόρων μέχρι 29 Φεβρουαρίου

Συνέχιση της αποχής έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012 αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ σε στάση εργασίας από τις 12.00 έως το τέλος του ωραρίου προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μετά από κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η αποχή των δικηγόρων επρόκειτο να λήξει σήμερα, 15 Φεβρουαρίου, αλλά στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε η παράτασή της για δύο εβδομάδες.
Σε ψηφοφορία τέθηκαν δύο προτάσεις. Η πρώτη για πενθήμερη παράταση της αποχής και η δεύτερη για παράταση έως το τέλος του μήνα, πρόταση η οποία και επικράτησε.
Προηγουμένως, είχε απορριφθεί η πρόταση του προεδρείου του ΔΣΑ για αποχή των δικηγόρων από τις υποθέσεις του Δημοσίου, των Τραπεζών κ.λπ.

ΠΟΕ-ΟΤΑΣε στάση εργασίας από τις 12.00 έως το τέλος του ωραρίου προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έπειτα από κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Για τις 13.00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τα υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας.
Σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, η κινητοποίηση προκηρύχθηκε «για να αντιμετωπισθεί η προσπάθεια κατάργησης βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων στην ιατροφαρμακευτική και υγειονομική περίθαλψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.