Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

14 ερευνητές πρόκειται να προσληφθούν στην περιοχή του Παρισιού

Το Universud Paris μαζί με τους ιδρυτές του τα University Paris-Sud, University Versailles Saint-Quentin-en Yvelines, University Evry-Vald’Essonne, Ecol Centrale Paris, ENS Cachan, δρομολογεί από την 1η Ιανουαρίου ως την 31η Μαρτίου του 2012 πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα RBUCE-UP. To Universud Paris, συνεργαζόμενο μέλος του Paris-Saclay Campus και η Ευρωπαϊκή Ένωση, υπέγραψαν ένα ευρωπαϊκό σχέδιο για τη στρατολόγηση 26 διεθνών ταλέντων της έρευνας από του 5 προαναφερόμενους οργανισμούς οι οποίοι επένδυσαν σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ, ως μέρος της πολιτικής τους που βασίζεται στην επιστημονική αρτιότητα.
Το 2011 μετά την πρώτη πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων, 107 εργαστήρια , σε διάφορους τομείς δεσμεύτηκαν να φιλοξενήσουν κάποιον ερευνητή, ως τώρα 8 junior και 4 senior διεθνούς αρτιότητας ερευνητές έχουν προσληφθεί και 83 εξειδικευμένοι επιστήμονες έχουν αναλάβει να επιλέξουν και να προσλάβουν τους ερευνητές.
Το Πρόγραμμα RBUCE-UP, αναζητεί με αυτή τη δεύτερη πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων 12 junior και 2 senior έμπειρα ταλέντα για να ενδυναμώσουν τις διεθνείς σχέσεις των μελών του Universud Paris, παρέχοντάς τους ευκαιρίες υποτροφιών για τις καριέρες τους, χρηματοδότηση και πόρους έρευνας. Οι υπότροφοι του RBUCEUP θα εργαστούν για 2 χρόνια.
Το Πρόγραμμα RBUCE-UP επίσης περιλαμβάνει ένα σχέδιο καλωσορίσματος των ερευνητών στη Γαλλία. Μία ενεργή συνεργασία με την Science Accueil Association έχει δημιουργηθεί για να διασφαλίσει ότι όλες οι ανάγκες των υποτρόφων θα αντιμετωπιστούν όπως χρειάζεται.
Στη δεύτερη πρόσκληση η μέθοδος για την υποβολή αιτήσεων έχει απλουστευτεί. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να κάνουν αίτηση πρέπει να εγγραφούν πριν την 21η Μαρτίου 2012. Όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο: http://www.rbuce-up.eu/content/whocan- apply-and-how Η επιλογή θα γίνει μετά από συνέντευξη.
Αυτό το πρόγραμμα είναι μέρος των δράσεων Μαρία Κιουρί, του 7ου Προγράμματος Πλαισίου, δραστηριοτήτων έρευνας τεχνολογικής ανάπτυξης και επίδειξης (Fp7). Το ενημερωτικό υλικό βρίσκεται στην ιστοσελίδα : http://www.rbuce-up.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.