Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ:"ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ -ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΙ 12.00"


ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΙ 12.00
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 
- ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ
 ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ
ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ


ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 13 ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
(ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ) 
BRUSSELS:547482.2
13. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (1) Η παρούσα Σύμβαση και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.
(2) Τα Μέρη υποχρεούνται να υπαγάγουν κάθε διαφορά που ενδέχεται να προκύψει σε σχέση με τη νομιμότητα, εγκυρότητα, ερμηνεία ή εκτέλεση της παρούσας Σύμβασης στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.
(3) Ο Όρος 13(2) εφαρμόζεται προς όφελος του ΕΤΧΣ. Κατά συνέπεια, τίποτε από όσα αναφέρονται στον όρο 13(2) δεν εμποδίζει το ΕΤΧΣ από το να εκκινήσει διαδικασίες αντιδικίας (οι"Διαδικασίες") στα δικαστήρια του Επωφελούμενου Κράτους Μέλους ή του εφαρμοστέου δικαίου της παρούσας Σύμβασης και το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος αποδέχεται αμετάκλητα την υπαγωγή στην αρμοδιότητα των ανωτέρω δικαστηρίων. Στο μέτρο που το επιτρέπει ο νόμος, το ΕΤΧΣ θα μπορεί να εκκινήσει παράλληλες Διαδικασίες σε περισσότερες από μια από τις ανωτέρω δικαιοδοσίες.
(4) Το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδος παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό νόμο.ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 154
611 00, ΚΙΛΚΙΣ
Τηλ:23410 24400 , FAX:23410 24400
e-mail: info@kpk.gr
Web: http://www.kpk.gr

8 σχόλια:

  1. oloi stous dromous , gia to mellon mas gia ta paidia mas !!!!
    oxi stin apoikiokratia kai stous ntopious upiretes tous !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλάζουμε συνήθειες , βγαίνουμε στους δρόμους για να σταματήσουμε το ξεπούλημα της Χώρας, να πούμε ΟΧΙ στους εκβιασμούς, να δυναμώσουμε τη δημοκρατία μας και να σώσουμε την αξιοπρέπεια των πολιτών που καθημερινά οδηγούνται στη φτώχια και την εξαθλίωση.Οσοι πολιτικοί ψηφίσουν το νέο μνημόνιο θα αντιμετωπίσουν την οργή ενός λαού που δεν θα συγχωρήσει πλέον κανένα . ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μοιραστούν φακελάκια τότε θα βγουν οι Κιλκισταναίοι στους δρόμους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς της ''Γνώμης'' να πάτε αύριο μετά τις 12 στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, κάτω από την οδό Θεσσαλονίκης και θα δείτε τη νεολαία του Κιλκίς να χαζολογάει ρουφώντας το φραπόγαλο και μη δίνοντας δεκάρα τσακιστή για τα τεκταινόμενα.Στα σπίτια τους είναι κολλημένοι μόνιμα μπροστά σε μια οθόνη και περιμένουν από τους...50 και άνω να αγωνιστούν γι' αυτούς.Ό,τι γίνει σε βάρος τους λοιπόν θα τους αξίζει.Στο μέλλον όταν ψάχνουν τους υπαίτιους για τα χάλια τους, ας κοιτάξουν και λίγο τον καθρέφτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Οι νέοι δεν ευθύνονται για τα χάλια μας, αλλά η γενιά των σημερινών 50άρηδων και 60άρηδων, που είχαν και έχουν την εξουσία και που επιπλέον με την συμπεριφορά τους πότισαν τις συνειδήσεις των νέων οτι η επίπλαστη ευημερία μπορεί να συνεχιστεί για πάντα και έτσι ευνουχήσαν το αγωνιστικό τους φρόνημα ή τους αποκοίμησαν. Επομένως αυτοί θα πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να βγούν στους δρόμους, μήπως και απαλύνουν λίγο τις ευθύνες τους. Δεν φτάνει δηλαδή που οι 50άρηδες και άνω υποθήκευσαν το μέλλον της νεολαίας, θα τους ζητήσουν τώρα και τα ρέστα;

      Διαγραφή
    2. Λούκυ Λούκ
      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

      Διαγραφή
  5. Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Λούκυ!!!! Αύριο όλοι έξω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα είμαστε εκεί αλλά ας μην δούμε πάλι να αναπαράγουν κάποιοι τις φωτογραφίες τους κάνοντας "tag" τα ονόματα τους σαν να πρόκειται για διαγωνισμό αντίστασης. Όποιος θέλει να διαφημίσει την "αντιμνημονιακή" του δράση ας στείλει δελτίο τύπου στη "γνώμη"!
    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.