Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ για τη συνέχιση λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Πολυκάστρου

Ευνοϊκή προοπτική για τη συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Πολύκαστρο, περιλαμβάνει η απάντηση της Υπηρεσίας στο από 13/12/2011 σχετικό έγγραφο του Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γκουντενούδη. Στην απάντηση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ υπάρχει η διαβεβαίωση ότι το κατάστημα του Πολυκάστρου όχι μόνο δεν θα αναστείλει τη λειτουργία του, αλλά το προσωπικό θα ενισχυθεί με την προσθήκη ενός ακόμη εποχικού υπαλλήλου. Στην απάντηση επίσης γίνεται σαφής μνεία για τη διατήρηση της λειτουργίας των δυο Ταχυδρομικών Πρακτορείων που λειτουργούν στην περιοχή.
Επισυνάπτεται η απάντηση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ.
“Σε απάντηση της από 13/12/11 επιστολής σας, η οποία αναφέρεται στη λειτουργία του Ταχυδρομικού Καταστήματος Πολυκάστρου, σας πληροφορούμε τα εξής:
Ο Επιχειρησιακός Σχεδιασμός του ΕΛΤΑ προβλέπει τη συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμιση της Εταιρίας, τη διαρκή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της Καθολικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας σε όλη τη Χώρα.
Τα ζητήματα στελέχωσης των Καταστημάτων του ΕΛΤΑ αποτελούν υψηλή προτεραιότητα και αντιμετωπίζονται με βάση τις επιχειρησιακές ανάγκες και δυνατότητες, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.
Το Κατάστημα Πολυκάστρου με το προσωπικό που απασχολείται, το οποίο θα ενισχυθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με την πρόσληψη ενός εποχικού υπαλλήλου, καθώς και τα δυο Ταχυδρομικά Πρακτορεία που λειτουργούν στην περιοχή και παρέχουν όλες τις Ταχυδρομικές υπηρεσίες, καλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες ταχυδρομικής εξυπηρέτησης των κατοίκων του Πολυκάστρου.
Τέλος, σας διαβεβαιώνουμε ότι ο ΕΛΤΑ παρακολουθεί τα ταχυδρομικό δίκτυο της περιοχής, όπως άλλωστε γίνεται με όλες τις περιοχές της Χώρας και στις περιπτώσεις που διαπιστώνονται προβλήματα, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλύονται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.