Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Κάηκε και δεύτερος κάδος ανακύκλωσης στο Κιλκίς!

Ούτε δύο εβδομάδες δεν πρόλαβαν να περάσουν από την φωτιά στον κάδο ανακύκλωσης στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς (14/1/2012), στη διασταύρωση των οδών Αγίου Γεωργίου και Σπάρτης, και σήμερα τα ξημερώματα Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, ξέσπασε και πάλι φωτιά, σε δεύτερο μπλε κάδο ανακύκλωσης που τοποθετήθηκε από τη δημοτική αρχή Κιλκίς ακριβώς στο ίδιο σημείο!Ο κάδος για μια ακόμη φορά κάηκε ολοσχερώς μαζί με το περιεχόμενό του, ενώ για τα «περίεργα» αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά έρευνα διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς.

1 σχόλιο:

  1. pera apo to simvan!!!! to gegonos oti poles fores i kadi tis anakiklosis adiazonte sta simvatika aporimatofora 8a eprepe na dierevni8i episis!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.