Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ο Μητροπολίτης Κιλκίς έθεσε σε αργία τον ιερέα και τον επίτροπο του Ναού της Φύσκας

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου γνωστοποιεί ότι μετά από την ενημέρωση που είχε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς περί της συλλήψεως Ιερέως που υπηρετεί σε Ενορία της δικαιοδοσίας της και Εκκλησιαστικού Επιτρόπου οι οποίοι ευρέθησαν τις προμεσονύκτιες ώρες να σκάπτουν στο Ιερό Βήμα όπισθεν της Αγίας Τραπέζης του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Φύσκας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έθεσε σε αργία επ΄αόριστον τον εν λόγω κληρικό μέχρι της πλήρους διευθετήσεως του εν λόγω θέματος και απέλυσε εκ της θέσεώς του τον Εκκλησιαστικό Επίτροπο.

2 σχόλια:

  1. αφηστε τον κοσμο να σκαφει δεν ειναι κακο η εργασια ολοι πρεπει να εργαζονται για να παει ο τοπος μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι δυνατόν ρε, και μόνη η φήμη θα έφερνε ανάπτυξη στην περιοχή. Τί θέλετε δηλαδή να τα πάρουν όλα στο ακέραιο οι Καναδοεβραίοι;
    Πείτε ότι βρήκατε. κι ας μην υπάρχει τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.