Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κάλαντα και ευχές Πρωτοχρονιάς στο Δήμαρχο Κιλκίς

Ευχές για το νέο έτος δέχτηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας στο γραφείο του στο δημοτικό κατάστημα Κιλκίς. Ειδικότερα, μετά το πέρας της επίσημης δοξολογίας στον Ι. Ναό Αγίου Βασιλείου και Αγίου Νικολάου, στο Δημαρχείο Κιλκίς έσπευσαν να του ευχηθούν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, καθώς και δημότες.
Ο Δήμαρχος Κιλκίς δέχτηκε και αντήλλαξε ευχές με τον Διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας “Πόντος” κ. Χρήστο Καββαδία, τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς κ. Κυριάκο Κυριακίδη, τον πολιτευτή και πρών βουλευτή ΝΔ κ. Θεόδωρο Πασσαλίδη, τον Πρόεδρο της ΑΝΚΙ κ. Παύλο Πασσαλίδη, τον Δασάρχη Κιλκίς κ. Ευθύμη Πολιτίδη, με Αντιδημάρχους, με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, την Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών- Βρεφονηπιακών Σταθμών, καθώς και με δημοτικούς συμβούλους αλλά και πολίτες.
Σημειώνεται ακόμη, ότι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011 έψαλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Κιλκίς μεταξύ άλλων, η Μπάντα της 71ης Αεροματαφερόμενης Ταξιαρχίας “Ο Πόντος” και ο Σύλλογος Ποντίων Παλατιανού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.