Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο Κιλκίς

Επίσκεψη στο Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα το πρωί Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 ο Κυριάκος Βελόπουλος. O βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη, φίλους και πολιτευτές του κόμματος στο ξενοδοχείο Habitat, με τους οποίους και συνομίλησε για τις τρέχουσες πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη χώρα μας και για το δυσοίωνο μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του νομίσματος του ευρώ.

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής του Κιλκίς κ. Τσιαμαντάς και οι τρεις μέχρι στιγμής ενδιαφερόμενοι για κάθοδο με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στο νομό Κιλκίς, ήτοι οι Θόδωρος Βαφειάδης, Γ. Θεοδωρίδης και Αριστείδης Πέντσης.







4 σχόλια:

  1. Πω πω! Φοβερές μεταγραφές ρε τηλεβιβλιοπώλη!
    Από τη μια ο ένας που τσατίστηκε επειδή δεν τον έκανε ο Μπαλάσκας αντιδήμαρχο για να παίρνει τα 2 χιλιάρικα στο χέρι κάθε μήνα και από την άλλη ο ...Θοδωράκης ο γίγαντας της πολιτικής! Να περιμένουμε μεταγραφή- έκπληξη για κλείσιμο του συνδυασμού ως κερασάκι στην τούρτα, τον Χριστάκη από το Ζαχαράτο;
    Μάγκας μέγας ο Κιλτίδης όμως, που τους βάζει όλους να τρέχουν για την πάρτη του....αφού όλες οι ψήφοι στο Κιλκίς, θα μπουν στο σακί της Θεσσαλονίκης! Τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί ότι μπορεί να βγεί έδρα στο Κιλκίς! Αφού είναι όλοι πανάσχετοι με τον εκλογικό νόμο του Παυλόπουλου...
    Μέγας μάγκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουιζάκι: ποιος από τους δυο έχει καθαρό ποινικό μητρώο;

    1) Και οι δύο
    2) ο τηλεβιβλιοπώλης
    3) ο Θοδωράκης

    Η σωστή απάντηση κερδίζει...δωρεάν ξεμάτιασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Η ΗΜΗΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ(ΟΠΩΣ ΕΣΥ) ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΜΕΛΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΥΓ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ................ ΓΙΟΥΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.