Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ανακοινώθηκε η νέα Προκήρυξη του Προγράμματος "Εναλλακτικός Τουρισμός"

Προκηρύχθηκε εκ νέου το Πρόγραμμα "Εναλλακτικός Τουρισμός" για την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού με σκοπό τη διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος. Ο εναλλακτικός τουρισμός περιλαμβάνει το σύνολο των τουριστικών υπηρεσιών, οι οποίες διακρίνονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες, τις προτιμήσεις και τα κίνητρα των τουριστών, απευθύνονται σε ένα εξειδικευμένο κοινό, τηρούν τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και συμβάλλουν στην άμβλυνση της εποχικότητας της τουριστικής ζήτησης. Στην κατεύθυνση αυτή, μέσω του Προγράμματος "Εναλλακτικός Τουρισμός", θα ενισχυθούν επενδυτικά σχέδια τα οποία θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας ή περισσότερων ειδικών ή/και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως:
Αθλητικός τουρισμός αναψυχής
Πολιτιστικός τουρισμός
Θαλάσσιος τουρισμός
Τουρισμός υπαίθρου
Γαστρονομικός τουρισμός
Τουρισμός υγείας και ευεξίας
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 31-1-2012
Ο ελάχιστος προϋπολογισμός ανά υποβαλλόμενο επενδυτικό σχέδιο ανέρχεται στις 10.000 € και ο μέγιστος προϋπολογισμός μπορεί να ανέρχεται μέχρι του ποσού των 400.000 €.
Το ύψος της Δημόσιας Χρηματοδότησης ως ποσοστό επί του συνολικού προϋπολογισμού του επενδυτικού σχεδίου ορίζεται στο 50%.

1 σχόλιο:

  1. Μέμα Τεμεκενίδου
    Μακάρι να δούμε μια σοβαρή πρόταση για τον εναλλακτικό τουρισμό, όχι αυτές τις άθλειες του στύλ "κάνω έναν ξενώνα στο χωριό, σερβίρω βούτυρο Δανίας, μαρμελάδα Βουλγαρίας, βάζω σαπούνι Τουρκίας, πετσέτες Αιγύπτου και τιμές Γερμανίας, προσλαμβάνω μια ανασφάλιστη αλλοδαπή για τις δουλειές και περιμένω να ζήσω απ' αυτό" με 30 ημέρες το χρόνο πληρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.