Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς: "Όχι στις δικηγορικές εταιρείες"

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς καταγγέλλει την προσπάθεια που γίνεται, με αφορμή την ψήφιση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών των διατάξεων για τις δικηγορικές εταιρείες, από συγκεκριμένα εγχώρια οικονομικά συμφέροντα, με κάλυψη τις δήθεν επιταγές της τρόικας, για την επιβολή «καρτέλ» στο χώρο της Δικαιοσύνης.
Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι ενώ οι Βουλευτές, όλων των κομμάτων, κατ’ ιδίαν τοποθετούνται σαφώς κατά των διατάξεων για τις δικηγορικές εταιρείες, επικρατεί η άποψη ότι τελικά οι εν λόγω διατάξεις θα υπερψηφισθούν στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο Δικηγορικός κόσμος καλεί την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα έστω την ύστατη στιγμή να αναλογισθούν τις ευθύνες τους απέναντι στον Ελληνικό Λαό για την τήρηση του Συντάγματος και τη διατήρηση της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, συντασσόμενος με την από 19/01/2012 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων-μελών του από τα καθήκοντά τους την 23η και 24η Ιανουαρίου 2012, ημέρα της ονομαστικής ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.