Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σύλληψη τριών διακινητών στους Ευζώνους Κιλκίς

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (18-01-2012) στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Ευζώνων Κιλκίς), συνολικά τρεις (3) διακινητές και πέντε (5) μη νόμιμοι μετανάστες.  Ειδικότερα, από ομάδες αστυνομικών, που έχουν συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν:
χθες τα ξημερώματα, ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν 33 ετών, διότι ως συνοδηγός σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο μετέφερε δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες υπηκόους Αφγανιστάν, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδο τους σε έδαφος τρίτης χώρας, έναντι του ποσού των (120) €. Ο οδηγός του οχήματος διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.
χθες τα ξημερώματα, άλλος ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν 31 ετών, διότι ως οδηγός σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο μετέφερε δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες υπηκόους Πακιστάν και Αφγανιστάν, με σκοπό να τους προωθήσει στην ενδοχώρα, έναντι αδιευκρίνιστης αμοιβής.
χθες το πρωί, ένας ημεδαπός 50 ετών, διότι ως οδηγός σε Δ.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο (ταξί) μετέφερε έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη υπήκοο Ιράν, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδο του σε έδαφος τρίτης χώρας, έναντι του ποσού των (80) €.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
τρία (3) αυτοκίνητα,
το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και
ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.
Υπενθυμίζεται ότι, για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή ευθύνης μας, έχει καταρτισθεί ειδικό σχέδιο και οι ομάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό έχουν στελεχωθεί με κατάλληλο προσωπικό και έχουν εξοπλισθεί με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.