Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Νίκη στα χαρτιά και μια αναβολή!

Νίκη στα χαρτιά για την όμαδα γυναικων του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89, την Κυριακή που μας πέρασε, αφού η αντίπαλος της, Νέμεσις Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με 5 παίκτριες. Επόμενο παιχνίδι για την Γυναικεία ομάδα της ακαδημίας Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89 την Κυριακή 29/01/12 με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης, ενώ αναβολή πήρε ο αγώνας της ομάδας των Παγκορασίδων για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Σ.Χ.Θ., επίσης για αυτήν την Κυριακή με τον ίδιο αντίπαλο.
Το πρωτάθλημα των Μίνι Κοριτσιών ξεκινάει σε δύο εβδομάδες. Το Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων αρχίζει τώρα ( 29/01/12) οπότε και συνεχίζετε η στελέχωση για τις δύο ηλικιακές ομάδες ΠΑΓΚΟΡΑΣΊΔΩΝ & ΜΊΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΏΝ, και αφορά παιδιά (κοριτσάκια) της πόλης που θέλουν να παίξουν να γνωρίσουν το άθλημα να γευτούν την χαρά της ομαδικότητας, και είναι γεννημένα από το 1998 και μικρότερα. (Πληροφορίες καθημερινά 14:30-17:30 στο παλιό κλειστό γυμναστήριο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.