Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: "Βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Δημήτρη"

Λίγες μέρες μετά την έλευση του νέου έτους, όλοι μας συγκλονιστήκαμε από την είδηση του δυστυχούς συμβάντος, της απώλειας της ζωής του αγαπητού φίλου μας Δημήτρη σε ορειβατική εξόρμηση στο όρος Μπέλες. Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε πρώτα τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους του.
Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη εξόρμηση, ΔΕΝ ήταν ούτε προγραμματισμένη, ούτε οργανωμένη από τον Ορειβατικό Σύλλογο Κιλκίς.
Τέλος, θα θέλαμε να εξαίρουμε τη στάση που κράτησε αλλά και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε ο Αγαθόπουλος Κώστας στην προσπάθειά του για τη διάσωση του Δημήτρη και των υπολοίπων ορειβατών.

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΖΩΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξερω αν ηταν προγραμματισμενη ξερω πως οι μερες περνανε κ το φιλαρακι μας δεν ειναι ποια εδω μαζι μας ,,,,μας βλεπει πλεον απο ψηλα ,,ο πονος δεν γιατρευεται μεσα απο τα τις ευθυνες που ριχνετε ο ενας στον αλλον ...ο πονος ειναι αγιατρευτος ,τα γιατι πολλα ,,απαντηση δεν παιρνουν,,ολοι μας συνεχιζουμε τις ζωες απο την προηγουμενη Δευτερα ,,ο πονος ομως για την οικογενεια του ειναι μεγαλος ,,ας τον αφησουμε να υσηχασει ,,να ξεκουραστει ,, το εχει πολυ αναγκη ,,,μην ψαχνετε να βρειτε το γιατι ...ΔΗΜΗΤΡΗ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ...ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ .....!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. μην κατηγορειται κανεναν δεν ξερουμε ποιες ηταν οι συνθηκες ,δεν ξερουμε πως αντεδρασε κανενας ,,,ολοι ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΙΣΚΟ.Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ,ΕΠΑΙΞΕ-ΡΙΣΚΑΡΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΖΩΗ,ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.