Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Κοπή βασιλόπιττας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πολυκάστρου

Την πίτα του έκοψε στις 22/01/2012 ο Σύλλογος των Εμπόρων και Επαγγελματιών Πολυκάστρου και περιχώρων στην Λέσχη Φρουράς Αξιωματικών Πολυκάστρου.
Στην τελετή κοπής παρέστησαν ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Απόστολο Δαμιανίδη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Σαμαράς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αναστάσιος Δερβεντλής οι Αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανασία Λιάρτση, Χρήστος Δραγανίδης και Ακίνδυνος Οργαντζής. Τον αλληλέγγυο παρόν του έδωσε κι ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας κ. Αθανάσιος Τραχανίδης, εκπρόσωποι του Εμπορικού συλλόγου Αξιούπολης και οι Σύμβουλοι του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Χαρτματσίδης και κ. Μιλτιάδης Αμανατίδης καθώς και εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Εμπορίου του ΤΕΒΕ και άλλων υπηρεσιών και ο κ. Φιλλιπίδης Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εμπορίου.
Το τυχερό φλουρί που ήταν μια εικόνα της Παναγίας έπεσε στην κ. Αθανασία Λιάρτση στην οποία σύσσωμα όλοι ευχήθηκαν να εκλεγεί και Βουλευτής καθώς είναι έκδηλο και προφανές το ενδιαφέρον για την κάθοδο της στις επικείμενες εθνικές εκλογές.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τονικίδης και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου κ. Φιλλιπίδης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον με πολλαπλά μηνύματα καλέσματος συνεργασίας είχε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Παιονίας κ. Λαπόρδα.
Κάλεσε τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και τους διευρυμένα αρμόδιους φορείς που εποπτεύουν την πάταξη του παραεμπορίου να συνεργαστεί με τον Δήμο αλλά και να καταθέσουν προτάσεις τις οποίες θα στηρίξει ο ίδιος για να ενισχυθεί η τοπική αγορά.
Στοχευόμενο μήνυμα με ιδιαίτερους παραλήπτες έστειλε για εκείνους τους συνεργάτες του που μπαινοβγαίνουν στο καζίνο της γειτονικής χώρας ότι την επόμενη φορά που θα το επισκεφθούν στον γυρισμό για να τον διευκολύνουν να του καταθέσουν και τις παραιτήσεις τους. Σαφώς ο Δήμαρχος με γενναιότητα θα υπονοεί κι όλους εκείνους που μπαινοβγαίνουν ψωνίζοντας και φουλάρουν τα ντεπόζιτα τους με φθηνά καύσιμα αναιρώντας και διαψεύδοντας την προσπάθεια που ο ίδιος προσωπικά εγκαινίασε τον περασμένο Μάιο στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων διανέμοντας φυλλάδια για την οικονομική αφαίμαξη και αιμορραγία εις βάρος της Τοπικής Αγοράς με την συνεργασία και του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου.
Σύσσωμο παρέστη στην εκδήλωση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.