Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

«ΚΡΙΚΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» οι έφεδροι αξιωματικοί του ν. Κιλκίς σε προσπάθειες κοινωνικής συνοχής

Την βοήθεια των Πανελλήνια προβεβλημένων συμπολιτών μας, ζήτησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς κ. Κώστας Παπανικολάου, στην προσπάθεια του «ΒΗΜΑΤΙΖΩ» για την δημιουργία ξενώνα ΑΜΕΑ. Ήταν πραγματικά μια θαυμάσια γιορτή, μια επιτυχημένη, κοινωνική, πολιτιστική, ανθρωπινή γιορτή που ο σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νόμου Κιλκίς διοργάνωσε με άριστο τρόπο την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην ΛΑ.Φ. Κιλκίς.
Η γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων έδειξε ότι η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου έχει την απήχηση και την εμβέλεια των αρχών του και είναι κομμάτι συστήματος αξιών, άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνική και πολιτιστική ζωή του νομού.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Παπανικολάου παίρνοντας τον λόγο ζήτησε από τους προσκεκλημένους αναφερόμενος στους ΣΩΤΗΡΗ ΛΙΑΡΑ και ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΑΡΤΟΜΑΤΖΙΔΗ , να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα δυο εξαίρετα μέλη του Συνδεμένου που θα λείπει η προσφορά τους.
Αναφερόμενος στην απόφαση του Συνδέσμου για τις τιμητικές απονομές έθεσε στην διάθεση του Διοικητικού Συμβούλιου του συλλόγου ατόμων με αναπηρία «ΒΗΜΑΤΙΖΩ» τα μέλη του συνδέσμου ως «κρίκο αλληλεγγύης» στην προσπάθεια του, ζητώντας και από Πανελλήνια προβεβλημένα μελή - συμπολίτες μας να συνταθούν στην προσπάθεια του «ΒΗΜΑΤΙΖΩ» για την δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας των ατόμων με αναπηρία.
Από τον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΙΝΤΟ ζήτησε συγγνώμη για την αργοπορία αναγνώρισης της πολιτιστικής , κοινωνικής και λογοτεχνικής προσφοράς του ενώ τον έτερο τιμώμενο κ. ΠΡΟΔΟΡΜΟ ΜΟΥΜΤΖΙΔΗ τον χαρακτήρισε αγωνιστή και πατριώτη με μεγάλη προσφορά στον Σύνδεσμο.
Την εκδήλωση που συντόνισε άριστα το μέλος του Δ. Σ κ. Νίκος Σερασκέρης, τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κιλκισίου & Αγίου Αθανάσιου κ κ. ΕΜΜΝΑΟΥΗΛ, ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γεώργιος Φραγγίδης , ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, ο Αντιπεριφεριαρχής κ. Χρηστός Γκουντενούδης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Ανθρακίδης και ο Υποδιοικητής της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας κ. Κουλούρης.
Ακολούθησε η απονομή των αναμνηστικών στους τιμώμενους με πρώτη από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κώστα Παπανικολάου στο Σύλλογο «ΒΗΜΑΤΙΖΩ» όπου η Πρόεδρος κ. ΕΦΗ ΚΑΡΑΜΠΑΓΛΗ σε σύντομο χαιρετισμό αφού ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την αναγνώριση της προσπάθειας αναφέρθηκε στο το τι έγινε και αυτά που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το 2012.
Ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Αμανατίδης τίμησε τον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΙΝΤΟ που ευχήθηκε ο Ελληνικός Λαός να ελευθερωθεί γρήγορα όπως το 1912 εκατό χρόνια μετά το 2012.
Ο κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥΜΤΖΙΔΗΣ φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους Συναδέλφους του Έφεδρους Αξιωματικούς λαμβάνοντας την τιμητική διάκριση από τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Γιώργο Ηλιάδη.
Το φλουρί της βασιλόπιτας παρά την αγωνία των προσκεκλημένων «έπεσε» στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Απόστρατοι Αξιωματικοί του Στρατού, της Ελληνικής Αστυνομίας, Διοικητές στρατιωτικών μονάδων των Φρουρών Κιλκίς και Πολυκάστρου και αντιπροσωπεία του Ελληνικού Οδηγισμού.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο για το όλο έργο σας. Ειλικρινά η παρουσία σας είναι ''άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική και πολιτιστική ζωή του νομού''.
    Μία ένσταση μόνο: Γιατί καλέσατε βουλευτές, το Φραγγίδη συγκεκριμένα, στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας; Τι δουλειά είχε εκεί αυτός που με την ψήφο του συνέβαλε στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού;
    Αγαπητοί μου, ο Φραγγίδης δεν τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Αντιθέτως την αμαύρωσε. Και ανάγκασε μέλη σας -όπως πληροφορήθηκα- να αποχωρήσουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί δεν ανέχονταν να παρευρίσκονται στον ίδιο χώρο με αυτόν που οδήγησε -μαζί με άλλους ομοίους του-, χάριν της ''καρέκλας'' και του τίτλου, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην απόγνωση, στη φτώχεια και στην ανεργία, υποθηκεύοντας ταυτόχρονα -το χειρότερο- το μέλλον των παιδιών μας και της ίδιας της πατρίδας μας.
    Είναι καιρός, νομίζω, να πάψουν οι διοργανωτές διαφόρων εκδηλώσεων να προσκαλούν στις εκδηλώσεις αυτές τους δημίους του ελληνικού λαού. Αυτούς που ψήφισαν τα επαίσχυντα και αντισυνταγματικά μνημόνια. Είναι καιρός να τους περιφρονήσουν. Να μην τους δίνουν συγχωροχάρτια. Και μη νομίσουν ότι έτσι απαξιώνουν το θεσμό. Το θεσμό του βουλευτή ή του υπουργού οι ίδιοι οι πολιτικοί τον απαξίωσαν και τον εξευτέλισαν, και συνεχίζουν να το κάνουν. Αν πάλι συνεχίσουν να τους προσκαλούν θέλοντας να κάνουν δημόσιες σχέσεις ή ό,τι άλλο, τότε τι να πω; Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Sarkastis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.