Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η υποδοχή των Τίμιων Δώρων στην Μητρόπολη Κιλκίς

Τα Τίμια Δώρα που προσέφεραν οι τρεις Μάγοι στον γεννηθέντα Κύριο υποδέχθηκαν με ευλάβεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο ιερός κλήρος και ο ευσεβής λαός, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Βασιλείου και Νικολάου Κιλκίς. Τα σεπτά τίμια δώρα μεταφέρθηκαν από την Ιερά Μονή Αγίου Παύλου τού Αγίου Όρους και θα παραμείνουν μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 4:00 το απόγευμα οπότε και θα μεταφερθούν στην Ενορία του Νέου Αγιονερίου, στον Ιερό Ναό Αγίου για να παραμείνουν μέχρι την Κυριακή 01 Ιανουαρίου 2012 στις 12 το μεσημέρι οπότε και θα αναχωρήσουν.
Ο γέροντας Γεράσιμος μίλησε για τον Θεοπαράδοτον θησαυρόν της πίστεως μας, παρουσίασε την πορεία του ανεκτίμητου πνευματικού θησαυρού στην πορεία του χρόνου και ευχήθηκε η ευλογία τους αφού εψηλαφίστηκαν από τον γεννηθέντα Κύριο να χαριτώνει, να ευλογεί και να αγιάζει όλες τις ημέρες της ζωής των πιστών χριστιανών. Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Κιλκίς ευχαρίστησε θερμά τον ηγούμενο της Ι. Μονής Αγίου Παύλου του Αγίου Όρους και τους πατέρες της αδελφότητας για την έλευση των Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς και τόνισε την μεγάλη προσφορά του Αγίου Όρους, την πνευματική, την πολιτιστική, την ιστορική και τις βολές που δέχεται συχνά όπως και τελευταία με την παρεμβολή της κοσμικής εξουσίας να ταράσσει τις συνειδήσεις μας. Τέλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό του προς Ιερά Μονή για την ανταπόκριση της πρόσκλησης για την μεγάλη Θεία ευλογία των σεπτών Δώρων. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.