Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Σε καλό δρόμο η ΑΚΑΔΗΜΙΑ του Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄΄89

Σε καλό δρόμο αρχίζει να μπαίνει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ του Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄΄89 με την ομάδα των Παμπαίδων και των Μίνι Αγοριών, παιχνίδι με παιχνίδι να δείχνουν και να παίζουν καλύτερο handball και να φαίνεται η δουλειά που γίνετε στην ακαδημία.
Το Σάββατο που μας πέρασε στην αναμέτρηση των Παμπαίδων με την ομάδα του Πανοράματος, η ομάδα του Κιλκίς επικράτησε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ 25-21 (13-05). Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκαν και όσοι μικροί αθλητές τής ακαδημίας δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και είναι και μικροί σε ηλικία.
Η Σύνθεση: (Παμπορίδης, Κοβλακάς ) Χρηστοφύλλης (τ), Μαυρόπουλος (τ), Παλάζης (7), Αναστασιάδης (4), Φαχουρίδης Α., Μπαλάσκας Χ.(4), Παπαγεωργίου, Τοκατζόγλου(6), Μωισίδης, Υφαντής, Γεωργιάδης, Φαχουρίδης Σ.(1), Μπαλάσκας Α., Πανοδήμος(3), Ποιμενίδης, Βασιλειάδης, Ηλιάδης, Ορφανίδης.
Την Κυριακή η ομάδα των Μίνι Αγοριών έχασε ένα βαθμό αφού ήρθε ισόπαλη μέσα στο γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ.με αντίπαλο την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. 19-19 (08-12) και ενώ σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν πάντα μπροστά στο σκορ με δύο και τρία γκολ. Η απειρία όμως το στρες του πρώτου αγώνα ( ήταν ο πρώτος αγώνας αυτής της ηλικιακής ομάδας ) το ότι η Χ.Α.Ν.Θ. είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες και το ότι η λογική της ακαδημίας είναι η συμμετοχή όλων των αθλητών, ιδικά σε αυτή την ηλικία, είχε ως αποτέλεσμα στο τελευταίο δίλεπτο να έρθει η ισοπαλία. Ένα αποτέλεσμα που φυσικά δεν το κοιτούν και πολύ στην ακαδημία του Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄΄89, αφού ο στόχος για αυτή την ομάδα του συλλόγου δεν είναι τόσο τα αποτελέσματα όσο τα παιδιά που την στελεχώνουν να μάθουν και να αγαπήσουν το άθλημα ώστε στο μέλλον να έρθουν και οι επιτυχίες αλλά και να στελεχώσουν τις αντρικές ομάδες της πόλης.
Η σύνθεση: (Παμπορίδης, Κοβλακάς) Μαυρόπουλος (τ), Υφαντής, Γεωργιάδης, Φαχουρίδης, Μπαλάσκας, Πανοδήμος, Ποιμενίδης Α., Ποιμενίδης Γ., Βασιλειάδης, Ηλιάδης, Ορφανίδης, Τσίρκας , Κολεσιώτης, Βαπερτζής, Κωστόπουλος, Αμπατσίδης, Παπαδόπουλος Μ., Παπαδόπουλος Α.

Επίσης από την ακαδημία ανακοινώνεται ότι συνεχίζετε η στελέχωση και για τις δύο ηλικιακές ομάδες, και αφορά παιδιά της πόλης που θέλουν να παίξουν να γνωρίσουν το άθλημα και να γευτούν την χαρά της ομαδικότητας, και είναι γεννημένα από το 1998 και μικρότερα. ( Πληροφορίες καθημερινά 14:30-17:30 στο παλιό κλειστό γυμναστήριο )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.