Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Με γραπτές εξετάσεις η αξιολόγηση των 750.000 δημοσίων υπαλλήλων

Από γραπτές εξετάσεις και συνέντευξη θα κληθούν να περάσουν οι 750.000 δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με τα όσα σχεδιάζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αξιολόγηση του προσωπικού του δημόσιου τομέα.Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ρέππας στη ΝΕΤ, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ακολουθηθεί η διαδικασία αξιολόγησης στα πρότυπα του νέου συστήματος επιλογής διευθυντών που γίνεται υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, ο κ. Ρέππας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο υποχρεωτικών αποχωρήσεων δημοσίων υπαλλήλων, στην περίπτωση κατάργησης οργανικών θέσεων, ωστόσο όχι απαραιτήτως των συγκεκριμένων εργαζομένων των οποίων η θέση θα καταργηθεί. Για το λόγο αυτό θα υπάρξει και η διαδικασία αξιολόγησης.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης επανέλαβε, επίσης, ότι υπάρχει η πιθανότητα εξέτασης της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.