Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Βρέθηκε νεκρός στη Χαλκιδική 69χρονος ημεδαπός που είχε εξαφανιστεί από τον Ιούλιο του 2011.

Σχετικά με κινητοποίηση δυνάμεων για τον εντοπισμό 69χρονου ημεδαπού, ανακοινώνεται από την Αστυνομία ότι χθες (10.01.2011) το απόγευμα, στην περιοχή «Λάκκες» Πευκοχωρίου Χαλκιδικής, μέσα σε ρέμα με θαμνώδη έκταση σε βάθος (8) περίπου μέτρων, βρέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο υπήρχε πτώμα ατόμου σε προχωρημένη σήψη.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει στον 69χρονο ημεδαπό, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας Χαλκιδικής, την 15-07-2011, από τους οικείους του. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Μέσα στο όχημα βρέθηκαν επίσης: (1) κινητό τηλέφωνο, (1) κυνηγετικό όπλο και (1) μία συσκευή ανίχνευσης μετάλλων.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Υπενθυμίζεται ότι την (13.07.2011) το βράδυ, ενημερώθηκε, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου Χαλκιδικής, το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής (100) για εκτροπή Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου και εγκλωβισμό ατόμου στην περιοχή «Χρουσό» στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις των υφιστάμενων Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής καθώς και κλιμακίου της Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλονίκης αλλά και η συνδρομή εναερίων μέσων για τον εντοπισμό, πλην όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του ατόμου και του οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.