Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

5 DAN ο Πουντσουκίδης του Α.Σ. Άθλος στις εξετάσεις ταεκβντό της ομοσπονδίας (ΕΛΟΤ)

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες εξετάσεις μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ). Η συμμέτοχη από σωματεία της Βόρειας Ελλάδας ήταν αρκετά ικανοποιητική. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται από την ομοσπονδία δυο φορές τον χρόνο υπό την εποπτεία της ομοσπονδίας ΕΛΟΤ και της ΕΤΑΒΕ (Ένωσης Ταεκβοντο  Βόρειας Ελλάδας). Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν οι Πουντζουκιδης Κωνσταντίνος (Προπονητής του Συλλόγου) για τον βαθμό του 5 Dan και οι Αθλητές Νικόλαου Αριστείδης και Νικόλαου Παναγιώτης για τον βαθμό του 2 Dan.
Οι εξεταζόμενοι εξεταστήκαν σε σύνολο κινήσεων poomsae ανάλογο του ανάλογου βαθμού απόκτησης, τεχνικές αυτοάμυνας αυτοπροστασίας με γυμνά χεριά, με μαχαίρι και ράβδο, εξετάστηκαν στο αγωνιστικό και σε θεωρητικές ερωτήσεις σχετικά με την ιστορία,τους κανονισμούς του Taekbonto, τις πρώτες βοήθειες και τέλος στις θραύσεις. Ο αρχηγός Ομάδος του Συλλόγου Μουτσακης Αναστάσιος δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της εξεταστικής διαδικασίας και έδωσε στους αθλητές του συλλόγου αλλά και στον προπονητή τους συγχαρητήρια για την απόκτηση των βαθμών του 2 Dan και 5 Dan αντίστοιχα και ευχήθηκε στους αθλητές καλή επιτυχία στους επικείμενους αγώνες και στον προπονητή να συνεχίσει να δίνει το καλό παράδειγμα προς τους μαθητές του. Ο Προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκιδης Κωνσταντίνος δήλωσε στην εφημερίδα μας ότι συμμετέχοντας ο ίδιος στις εξετάσεις Μαύρων ζωνών της Ομοσπονδίας στηρίζει την διαδικασία των εξετάσεων της ομοσπονδίας και της Ένωσης Βόρειου Ελλάδος και στέλνει μήνυμα προς τους μαθητές του ότι ακόμα και οι ίδιοι οι Προπονητές των Σωματείων οφείλουν και θα πρέπει αυτοί πρώτοι να δώσουν το καλό παράδειγμα και να στηθούν μπροστά από στην ανάλογη επιτροπή εξέτασης για να παραλάβουν τον αντίστοιχο βαθμό του Dan που τους αναλογεί όσο μεγάλος και να είναι αυτός. Επίσης συγχαίρει την Ένωση Ταεκβοντο Βόρειου Ελλάδος για την άψογη διαδικασία των εξετάσεων της Ομοσπονδίας. Εύχεται σε όλους του αθλητές του καλή επιτυχία στους αγώνες που έρχονται και ότι μόνο μέσα από τις καθαρές άξιες και την τίμια δουλεία πάνω σε αυτό που αγαπούν το Tαεκβοντο θα πρέπει να πορευτούν για να ανταμειφτούν και να έχουν ήσυχη την συνείδηση τους στο απώτερο μέλλον ότι όλα οσα εκαναν έγιναν αξιοκρατικά και μέσα από ορθούς και τίμιους κανόνες.




1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.