Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Πολίτες Αριστοτέλη: "Η διαστρέβλωση της αλήθειας στο Κιλκίς - 3ο επεισόδιο "

Κύριοι δεν επιθυμούμε
τέτοιου είδους λασπόλουτρα!!!
Σας χρωστάμε το 3ο και τελευταίο επεισόδιο… από τη διαστρέβλωση της αλήθειας στο Κιλκίς, που διαδραματίστηκε εκτενώς πριν από δύο εβδομάδες, στο συνεδριακό κέντρο της πόλης. Σήμερα όπως πληροφορούμαστε οι αρνητές της μεταλλείας, έχουν νέα προγραμματίσει μια νέα ημερίδα. Έως ότου μάθουμε τι νέο σκαρφίστηκε ο νους τους για να υποβαθμίσουν τη δική μας περιοχή και να εμποδίσουν και την ανάπτυξη στο Κιλκίς, ας θυμηθούμε την "τελευταία πράξη" των ανακριβειών, που ειπώθηκαν στι 15 Ιανουαρίου.
Η παροιμία του θυμόσοφου Ελληνικού λαού: «Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου, τότε αυτό θα πέσει να σε πλακώσει», είναι προφανώς άγνωστη στους δύο συντοπίτες μας από τη Β/Α Χαλκιδική, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους, δίνοντας το παρών στην ημερίδα του «Μετώπου ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσσια-Παϊκο», δυσφήμησαν τον τόπο καταγωγής τους, κατά την άποψη μας, κάνοντας μας να αναρωτηθούμε, αν εμείς ζούμε σε άλλη περιοχή, από αυτήν που με μελανά λόγια και ύφος βλοσυρό περιέγραψαν.
Πιο συγκεκριμένα, ο συντοπίτης μας που πήρε πρώτα το λόγο και συμμετέχει στο συντονιστικό των φορέων της Ιερισσού, επιχειρώντας να καταδείξει… την «υποβάθμιση» που υπάρχει στην περιοχή μας, εξαιτίας της μεταλλευτικής δραστηριότητας, έκανε λόγο για «απουσία έργων ανάπτυξης»…
Αλήθεια, μπορεί να μας πει ή να μας υποδείξει ποιο μεγάλο αναπτυξιακό έργο, εκτός από την Εγνατία Οδό και κάποια έργα βελτίωσης των οδικών αξόνων σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο έγινε τα τελευταία 20 χρόνια στη Βόρειο Ελλάδα, για να γίνει στη Χαλκιδική; Στους 14 νομούς της περιφέρειας μας, πριν την ένταξη τους στις Καλλικρατικές δομές, πού και πότε έγιναν έργα ανάπτυξης; Εμείς προσωπικά δε θυμόμαστε κανένα. Γι αυτό φταίνε εξίσου τα Μεταλλεία Κασσάνδρας; Ο ίδιος που κρίνει αφ υψηλού, τι έκανε, για να αλλάξει αυτή η κατάσταση πέρα από το να πολεμά τη μεταλλευτική δραστηριότητα; Έχει κάνει την αυτοκριτική του;
Εμείς δεν υπερασπιζόμαστε καμία εταιρεία. Στηρίζουμε όμως τη μεταλλευτική δραστηριότητα γιατί και αυτή στηρίζει την κοινωνία, το περιβάλλον και την ανάπτυξη της περιοχής και το βλέπουμε με τα μάτια μας αυτό. Δεν είναι λόγια του αέρα.
Βλέπουμε πόσο πολύ έχει αλλάξει η εικόνα του Στρατωνίου. Βλέπουμε τα έργα περιβαλλοντικής αποκατάστασης, που έχουν γίνει, έργα τα οποία, δεν έγιναν με χρήματα του δημοσίου ούτε αυτών που «δίνουν αγώνα» για να «σώσουν» το περιβάλλον….
Έγιναν με λεφτά της εταιρείας… Βλέπουμε επίσης την οικονομική στήριξη που έχει δοθεί από την εταιρεία στο πυροσβεστικό κλιμάκιο της Αρναίας, το οποίο έχει σκοπό να κλείσει η ανίκανη πολιτεία μας και απορούμε με τη σιγή ιχθύος, που έχει πέσει στις συλλογικότητες που υποτίθεται ότι κόπτονται για το φυσικό μας κάλλος.(Δείτε εδώ) Αλήθεια, ποιον θα κατηγορούν, αν το καλοκαίρι προκληθεί κάποια φωτιά στον Κάκαβο ή στο Στρατωνικό όρος και η πυροσβεστική, δεν προλάβει να επέμβει εγκαίρως, λόγω αποστάσεως; Έχει αναρωτηθεί κανείς; Αλλά τι ρωτάμε, ένας είναι ο «φταίχτης» στην περιοχή, ό,τι και αν γίνει.
Το κυριότερο όμως είναι, ότι όσοι απασχολούνται στην εταιρεία, ή έχουν έμμεση επαγγελματική σχέση με αυτή, αμείβονται σε σταθερή βάση, ενισχύοντας με τη σειρά τους και την τοπική μας οικονομία, που υποφέρει από την απουσία ρευστότητας από άλλες παραγωγικές δραστηριότητες. Θέλουμε να δούμε να αναπτύσσεται και ο τουρισμός, γιατί ο τόπος μας έχει ασύγκριτα πλεονεκτήματα, ειδικότερα στο κομμάτι του θρησκευτικού τουρισμού.
Πόσοι όμως από τους επικριτές της μεταλλευτικής δραστηριότητας, έχουν κάνει την αυτοκριτική τους για την εικόνα εγκατάλειψης, που εμφανίζει ο δήμος στις τουριστικές υποδομές του; Πίεσαν ποτέ και όπως όφειλαν την κεντρική εξουσία, για να γίνουν αναπτυξιακά έργα στην περιοχή, ή «βολεύτηκαν», πίσω από το αντιμεταλλευτικό μπλόκ, για να συντηρήσουν ή και να επαυξήσουν την έξωθεν καλή μαρτυρία του «αγωνιστικού» τους πολιτικού προφίλ; Τι έχουν κάνει όλοι αυτοί που στέκονται επικριτικά απέναντι στη μεταλλευτική δραστηριότητα, για να αλλάξουν την εικόνα του λιμανιού της Ουρανούπολης, που αποκαλείται επισήμως και διεθνώς «πύλη του Αγίου Όρους»;
Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε και ο ισχυρισμός του δεύτερου μας συντοπίτη από τη Μεγάλη Παναγία, που συμμετέχει στην πρωτοβουλία ενάντια στις βλαπτικότητες, κάνοντας λόγο για «διάλυση του κοινωνικού ιστού της περιοχής»… Υπεύθυνη και για αυτό η μεταλλεία; Ήμαρτον… Τι είναι αυτό που απέτρεψε και αυτόν να περιγράψει τα πράγματα ως έχουν και να πει: «Ότι ο κοινωνικός ιστός της Β/Α Χαλκιδικής, αν δεν έχει διαλυθεί ακόμη, αυτό οφείλεται καθαρά στη μεταλλευτική δραστηριότητα και στις συντάξεις του ΙΚΑ».
Πέφτει τόσο «βαριά» η ρημάδα η αλήθεια; 1,5 εκατομμύριο ευρώ έπεσαν από τις μισθοδοσίες των εργαζομένων στα μεταλλεία, τις μέρες των γιορτών και κινήθηκε η αγορά μας. Πενήντα προσλήψεις έγιναν ήδη και ακολουθούν άλλες 200, μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη. (Δείτε εδώ)
Δεν είναι γνωστά αυτά τα πράγματα στους αντιμεταλλευτικούς κύκλους, ότι η μεταλλευτική δραστηριότητα και η επικείμενη επέκταση της, δίνει την ελπίδα για χίλιες και πλέον θέσεις απασχόλησης, σε συμπολίτες μας, των οποίων οι κλάδοι που απασχολούνταν μέχρι πρότινος, έχουν εξαφανιστεί, όπως π.χ. οικοδόμοι, υλοτόμοι, ψαράδες… και έχουν εξαφανιστεί όχι λόγω της μεταλλευτικής όπως προσπαθούσαν πολλοί από τους «αγωνιστές» να μας πείσουν μέχρι πριν μερικούς μήνες… Τώρα μάλλον θα δουν κάποιους απ’ αυτούς τους κλάδους ν’ αναβιώνουν ακριβώς λόγω της μεταλλευτικής. (Θα ‘ρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε και γι’ αυτό…)
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει και να ισχυρίζεται ό,τι νομίζει και ο ίδιος, φυσικά, αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων λέει… Προτείνουμε όμως στους συντοπίτες μας, να είναι πιο ειλικρινείς, σε ανάλογες ημερίδες που θα συμμετάσχουν στο μέλλον, να είναι πιο ακριβείς στις διατυπώσεις τους και να μην δυσφημούν τον τόπο τους. Είναι προτιμότερο και ειλικρινέστερο να πουν ότι διαφωνούν με αυτό το μοντέλο ανάπτυξης, παρά τα όσα αναληθή και ανακριβή σκαρφίζονται με όρους λαϊκισμού και δημαγωγίας για να πείσουν τους ακροατές τους.(Δείτε εδώ και εδώ)
Υ.Γ. Σε ότι αφορά τον κύριο από το Κιλκίς που συντόνιζε την εκδήλωση, να μας επιτρέψει να σχολιάσουμε το εξής: Δε υπάρχει ουδεμία αμφιβολία, ότι δε συνιστά τρομοκρατική πράξη ή πρόθεση, το να διανέμεις φυλλάδια στη λαϊκή της γειτονιάς ή της πόλης σου. Το μόνο που μπορεί να διαφοροποιήσει αυτή σου την ενέργεια, είναι το περιεχόμενο των φυλλαδίων που διανέμεις. Αν αυτό προσπαθεί με τη χρήση συγκεκριμένων και γνωστών εργαλείων της προπαγάνδας να δημιουργήσει ένα κλίμα τρόμου με απώτερο σκοπό να εμποδιστεί μία επένδυση, τότε αυτό συνιστά...,
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης

49 σχόλια:

  1. Επειδή αρκετά σας ανεχτήκαμε να μην απαντάτε σε ερωτήσεις Παρακαλώ να αλλάξετε τροπάρι και να απαντήστε στην ερώτηση. Ποιοί από τους παρακάτω δεν έχουν σχέση με την εταιρεία. Ως σχέση λογίζεται το να δουλεύει στην εταιρεία και πρώτου βαθμού συγγενής (αδέλφια , παιδιά, σύζηγος).

    Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη
    Η επιτροπή,
    Μοσχόπουλος Βασίλης, Παλαιοχώρι
    Ρήγας Χρήστος, Παλαιοχώρι
    Καραπαναγιώτης Ιωάννης, Παλαιοχώρι
    Μιχαηλίδης Απόστολος, Βαρβάρα
    Ιππέκης Γεώργιος, Στάγειρα
    Μπρίκος Χρήστος, Στρατονίκη
    Ζαγοράκης Νίκος, Στρατώνι
    Τσιμπιδάς Ηλίας, Στρατώνι
    Πιπερτζής Κων/νος, Στρατώνι
    Επιπλέον υπογράφουν αυτήν την επιστολή οι πρόεδροι των Μαδεμοχωρίων:
    Ανικούλας Νικόλαος, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου
    Τζιουρτζιούμης Αθανάσιος, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Παλαιοχωρίου
    Κανέλης Γεώργιος, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ολυμπιάδας
    Μιχαηλίδης Απόστολος, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Βαρβάρας
    Υψηλάντη Μαργαρίτα, πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Μεγάλης Παναγίας
    Το κατάλογο αλίευσα από εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο δουλεύει προσθέστε και το δούλευε και συνταξιοδοτήθηκε από την εταιρεία που έχει τα μεταλλεία.

      Διαγραφή
    2. Συνάνθρωπε, φαντάζομαι ότι πλάκα κάνεις αν πιστεύεις ότι θα λάβεις απαντήσεις. ΘΑ αρχίσουν να σου αραδιάζουν κάτι άσχετα και μετά θα σε καλέσουν για ξενάγηση στη Χαλκιδική. Γνωστό πλέον.

      Διαγραφή
  2. "πολίτες Αριστοτέλη"
    -μεγάλη προσβολή για τον κορυφαίο δάσκαλο και αυτό γιατί για ένα τοσο σοβαρό πολιτικο και κοινωνικό θέμα οι επιστολές σας θυμίζουν έκθεση μαθητή άντε το πολύ τρίτης γυμνασιου και αυτό προδίδετε απο την αρχή ακόμη του κειμενου σας..."Σας χρωστάμε το 3ο και τελευταίο επεισόδιο" ...

    για την σηνεχεια θα πρέπει να ανοίξετε τα βιβλια του μεγάλου φιλοσοφου και να διδαχθείτε τι θα πει αναπτυξη και τι καταστροφή...

    όπως επίσης να κρατάτε μια συγκεκριμένη "γραμμη" στην διατυπωση των θεσεων και απόψεων σας γιατί γελάει και το παρδαλό κατσίκι.
    Για παράδειγμα λέτε(για να γίνω πιο κατανοητός στα παιδάκια που ασχολούνται με τι πολιτικη)..."Εμείς δεν υπερασπιζόμαστε καμία εταιρεία."
    και παρακάτω...
    "Βλέπουμε πόσο πολύ έχει αλλάξει η εικόνα του Στρατωνίου. Βλέπουμε τα έργα περιβαλλοντικής αποκατάστασης, που έχουν γίνει, έργα τα οποία, δεν έγιναν με χρήματα του δημοσίου ούτε αυτών που «δίνουν αγώνα» για να «σώσουν» το περιβάλλον….
    Έγιναν με λεφτά της εταιρείας… Βλέπουμε επίσης την οικονομική στήριξη που έχει δοθεί από την εταιρεία στο πυροσβεστικό κλιμάκιο της Αρναίας"

    κατά τα αλλα ισχυρίζεστε το ότι "Εμείς δεν υπερασπιζόμαστε καμία εταιρεία."
    που να την υπερασπιζόσασταν κιόλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    για αυτό λοιπόν παιδάκια πηγαίνετε σπίτι σας και αφήστε για τους μεγάλους αυτά τα τόσο σοβαρά θεματα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΟΙ "ΒΑΡΩΝΟΙ" ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ...ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ...ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ : "ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ", "ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ", "ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ". ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτοιμος είσαι. Στην επόμενη – μη επιδοτούμενη- ημερίδα του μετώπου να είσαι παρόν με προτάσεις. Τα μεταλλεία έτσι και αλλιώς δε θα γίνουν. Καλό είναι όλο αυτό που άρχισε να μη χαθεί και να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε και να λέμε απόψεις και να κάνουμε αγώνες για να αλλάξουν όλα αυτά που αναφέρεις και συμφωνώ σε όλα.

      Διαγραφή
    2. Εγώ να προτείνω κάτι άλλο σε αυτό που λες. Στο Kilkisorama υπάρχουν και άλλα βίντεο εκτός αυτού που παράθεσαν οι ‘’Πολίτες Αριστοτέλη’’. Από δημοτικά συμβούλια δήμου Παιονίας, διάφορες εκδηλώσεις κ.λ.π.. Σε μια εκδήλωση από αυτές με θέμα «Η Ευρώπη σε αναζήτηση ταυτότητας» ( μπορείς να την δεις εδώ ) ο Παντελής Σαββίδης θέτει προβληματισμούς και θέτει πρόταση. Ρίξε μια ματιά και γράψε έστω μια πρόταση. Με αφορισμούς δε λύνονται τα χρόνια προβλήματα που θέτεις.

      Διαγραφή
  4. Οι πολίτες Αριστοτέλη να μη ξεχνιούνται. Τέθηκαν κάποια ερωτήματα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σας απαντησουμε? Ποιοι ειναι η πολιτες? Εγω δεν ειμαι στο καταλογο , κι ουτε ξερω αν ειναι αυτοι, αλλα ουτε με νιαζει!!! αν ειναι αυτοι. Να κατηγορησουν τι??? Γιατι να βριζουν, ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝΕ, ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ τα λετε αυτα. με το ζορι βαζει η εταιρια τον κοσμο να κανει αιτησεις?? Δεν ειναι γελιο αυτα που λετε?

      Περιμενετε, να ανοιξουν ολα τα μεταλλεια στη Χαλκιδικη. εσεις θα ερχεστε να βλεπετε,να κρινετε για να μπορειτε μονοι σας να ενημερωνετε των κοσμο σας που θα σας το ΖΗΤΗΣΕΙ , γιατι ΕΔΩ θα γινουμε πρωτοσελιδα στην καλοπεραση ,ολοι η περιοχη, απο τουρισμο ξεκοινωντας τελιωνωντας με μεταλλεια σε αντιθεση με εσας, μια Ελλαδα που δυστυχως δεν θα ειναι ολοι καλα και λυπαμε πολυ για αυτο. Αλλα το κριμα σας ειναι οτι περνετε στο λεμο σας 500 οικογενιες. Εσεις!!!Εμεις ειχαμε την καλη προθεση να σας πουμε την αλλη αληθεια. Μας ειπατε λαμογια, επιδι πιστευουμε στην καινουρια τεχνολογια, επιδι παμε να αλαξουμε το καταστημενο. Επιδι δινουμε προτερεοτητα στη ζωη του ανθρωπου και οχι στη ζωη των δεντρων. Tι ζωη των ανθρωπων δεν την σταματας με το stop και play.
      θα ξαναφυτεψουν τα παιδια μου αλλα δεντρα, μετα 30 χρονια.

      Ο λαος ειναι εργατια και οχι ...Τοληδες που ζει 20 χρονια απο τα ετοιμα......δεν το ειπαι ο ιδιος?
      Θα καταλαβω αυτους που τα συμφεροντα τους ειναι διαφορετικα και οχι οικολογικα, και τους βγαζω το καπελο αρκει να το πουν στα ισα. Μονο αυτο.
      τιποτα αλλο.

      Διαγραφή
  5. Φωκά μακάρι να δουλεύουν όλοι και τα παιδιά και τα δισέγγονα τους. Δεν κλέβουν. Τα μεταλλεία της Κασσάνδρας δεν ανήκουν στο δημόσιο. Τους "καθηγητές" που μας φέρνετε, τις ημερίδες που διοργανώνετε,απο πού βρίσκετε χρήματα; Ποιός σας δίνει; Ο πρώην "επιχειρηματίας" και αυτόκλητός σωτήρας του κόσμου, του Κιλκίς,της Χαλκιδικής και του Έβρου; Και αυτός απο πού; Εσύ απο πού ζείς Φωκά για να περνάς 12 ώρες στον υπολογιστή σου; όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης να δώ που θα κρυφτείτε εσείς οι "αγωνιστές" της παντόφλας και του ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάγκες η ElDorado έβγαλε τα τσιράκια της (πολίτες Αριστοτέλη και επικοινωνιολόγους) στη γύρα για παραπληροφόρηση.Οπως εξαπλώνετε η συγκεκριμένη εταιρεία έτσι εξαπλώνονται και αυτοί.Να μου πεις καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά υπάρχουν και όρια στη ξεφτίλα.
    Σειρά μάλλον έχει η Θράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον 10:30 που συνεχίζει να πουλάει το παραμύθι για τις 500 θέσεις εργασίας λες και είναι manager της εταιρείας που πήρε το έργο τι να πεις? θα λάβεις απαντήσεις οσονούπω για άλλη μια φορά .
    Τώρα για τον 09:48 που είναι 5 χρόνια πίσω όταν μπορούσες να πλοηγηθείς στο διαδίκτυο μόνο από υπολογιστή τι να του απαντήσω; Ότι ήμαστε στην εποχή του iPad?

    Οι πολίτες Αριστοτέλη να μη ξεχνιούνται. Τέθηκαν κάποια ερωτήματα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.12.
    ((τι μαλακιες ειναι οι ωρες που αναφραφωντε, μονο στο δικο σας μπλογκ μου το κανει, το PC διχνει 9.24...)

    μη με μαλωνεις για τις 500 θεσεις εργασιας, κανω λαθος ή απλος δεν πιστευεις οτι τωσοι θα δουλευαν αν θα γινωταν η επενδυση, αλλα θαρρω οτι κατι τετοιο διαβασα.
    Και θα παρακαλουσα να μη με λες τσιρακη της αταιριας, Ορκιζομαι στα παιδια μου, απλος αυτα πιστευω ,δεν εχω καμια σχεση με την εταιρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι πολίτες Αριστοτέλη να μη ξεχνιούνται. Τέθηκαν κάποια ερωτήματα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντιγράφω από το Facebook του kilkisorama
    Εκδήλωση της 30ης Ιανουαρίου 2012 για τα μεταλλεία στο Κιλκίς – preview O Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης ενημερώνει τους πολίτες του νομού Κιλκίς για τα μεταλλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να σου πούνε μωρέ, της εταιρείας είναι, απλά τα πράγματα. Κι αν σου πουν, θα τους πάρεις σοβαρά;
    Για να δειτε πόσο σοβαρά τους παίρνουν και στη χαλκιδική, διαβάστε τα σχόλια εδώ http://respentza.blogspot.com/2012/01/b-3.html
    Και αυτοί που γράφουν και εκεί και εδώ δεν κρύβονται, έχουν ίδιο στυλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γράφω εγώ πριν στο γράψει άλλος.
      ‘’Αχ παραπλανυμένο παιδί, σε κατάφερε και εσένα ό Τόλης’’
      Τους μάθαμε απ’ έξω.

      Διαγραφή
    2. Foka,το ορθογραφικό λάθος στο «παραπλανυμένο» επίτηδες?

      Διαγραφή
    3. Για να πείσω ότι ήμουν άλλος.

      Οι πολίτες Αριστοτέλη να μη ξεχνιούνται. Τέθηκαν κάποια ερωτήματα παραπάνω.

      Διαγραφή
    4. 11.07
      Ολοι οσοι ειναι υπερ ειναι της εταιριας?? :D.
      Οτι θα ειναι θα ειναι, να μη ξεχνιωμαστε 200 αυτο το μηνα.
      ΠΟΙος πρεπει να σας απαντα?? Νομιζω οτι μονο οι Χαλκιδικιωτες εχουν την εμπειρια . Αλλα οχι με την ματια του Παπαγεωργιου, δεν φταιμε οτι αυτος λιτουργει ακτιβιστικα.
      Λογικο?
      Αντιστεκομαστε στους καταστροφολογους, σε αυτους που εχουν συμφεροντα, σε ανθρωπους ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πολλες δεκαετιες. Δεν ειναι προτογνωρο, ετσι δεν ειναι ιστορικα η υπαρξη του ανθρωπου?
      Χαζο το σχολιο σου....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ εταιριας. πιστεψε το, θα εισαι ενταξι.

      cool, εργαστητε σωστα στο ψαξιμο της ΑΛΗΘΙΑΣ ΜΟΝΟ,μη γινεστε προβατο κανενος.(αλλα οχι με Κολομβιανα.) Η ΕΡΤ 3 εκανε κατι πλανα και κανανε ενσταση οι "δικοι"σας. Απογορευμενο να εχεις αλλη αποψη.
      Σας καναμε την προσκλειση, γιατι ειναι πανι για σας??? Απετει ομως να θελετε να την μαθετε, γιατι το αντιθετο λεγετε αλλιως,ε?

      Αν ειναι τα πραγματα οπως φοβοσαστε , εχετε χρονο να το πολεμησετε,. Εμεις θα ειμαστε η αποδειξη σας, και στο καλο και στο κακο.
      Λογικο?

      Ειπαμε, κοντος ψαλμος. απαντησεις για ολα εν καιρο.
      Λογοκο?

      Διαγραφή
  12. Εχεις απόλυτο δίκιο 11:07... Και εσύ όμως δεν κρύβεσαι... Εχεις ακριβώς το ίδιο στυλ, παρά τα διαφορετικά ψευδώνυμα, που έχεις....Και στο σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορούν οι πάντες να δουν, να κρίνουν και να συγκρίνουν, τις διαφορές του "κανένα", της "λογικής αναγνώστριας", του "τούβλου" του "αντιγκολντ", του "Φωκά"....όπως επίσης μπορούν να δούν πως οι κάτοικοι της Χαλκιδικής σας έχουν πάρει στο ψιλό πιά, καθώς έχετε καταντήσει μαύρη κωμωδία, ενός περιοδεύοντος θιάσου...
    (http://respentza.blogspot.com/2012/01/2_25.html)
    "Φωκά"... ωραία τα σχόλια σου και πρωτότυπα πάντα...Σπάει γούρνα το επίπεδο σου... Ξέχασες όμως να απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που έθεσε ο 9:48. Έχουμε καταλάβει οτι είσαι ο matrix τσομπάνης του Πάικου... και ότι τα πρόβατα σου βγαίνουν απο το μαντρί με μια απλή αφή... του ipad σου! Οταν τα πρόβατα σου, σου δώσουν λίγο χρόνο απάντησε στα πολύ απλά ερωτήματα που σου έθεσε ο 9:48. Μην κάνεις τον κινέζο τσομπάνη...
    Τρωκτικά του δημόσιου χρήματος, η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει...και τα εικονικά πρόβατα που...έχετε στην τσέπη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. '"Μιλάνε τώρα οι αποδέκτες παθητικής δωροδοκίας; Τι νομίζουν ότι η κοινωνία δε γνωρίζει ότι τα άρπαζαν απο Σόρος και Εμφιετζόγλου;"

      Εγω δεν το πιστευω, αλλα μονο για τον Τολη, ηταν κατα του κυανιου...αλλα μπορει να εκμεταλλευοντε τα οικολογικα του πιστευω... αλλωστε αυτο το αποδεχτηκαν κιολας

      απο το Ρεσπεντζα. Αυτα που λεγαμε , για συμφεροντα...?( Ο αδερφος του Σορος ηταν ο επικεφαλης ΤVX, του κυανιου....)

      τωρα, οσα παιδια πιστευουν οτι ειναι η λογοι οικολογικοι, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ( ο κυριος Φωκας δεν εχει αναγκη , εχει i pad, ποτε δεν εχει παρει δανιο...βρε κατα τα αλλα σιγουρα εισαι εξυπνος, αλλα ελα να σε γνωρισουμε και απο κοντα. Να μας πεις με τι ακριβος βγαζεις το ψωμι σου.... δεν ειμαι ρατσιστρια,..... αλλα καταλαβαινεις εσυ.κατι για ραγιαδες...

      Διαγραφή
  13. Θέλουμε να ρωτήσουμε τους φίλους ψευδώνυμους και ανώνυμους, που κόπτονται για την επαγγελματική μας κατάσταση τόσο πολύ... Αυτή (η επαγγελματική ιδιότητα των μελών της Πρωτοβουλίας) καθορίζει την αλήθεια ή το ψέμα των όσων υποστηρίζουμε;

    Εχουμε θέσει δεκάδες ερωτήματα στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων επάνω στο μεταλλευτικό ζήτημα. ΠΟΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ . Το μόνο που βλέπουμε είναι οι αντιδρώντες στη μεταλλεία, να πετούν τη μπάλα εκτός γηπέδου... Αλλάζουν τα ρούχα του «αγωνιστή» και φορούν την αμφίεση του εξουσιαστή. Ζητούν ονόματα, διευθύνσεις και εσχάτως επαγγελματικές ιδιότητες.

    Τους ευχαριστούμε που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πέρα απο την ανυπαρξία δικαίου και αλήθειας σε αυτά που υποστηρίζουν, καταδεικνύουν περίτρανα, ότι είναι και γρανάζια ενός παροχημένου και απολυταρχικού συστήματος, που αδυνατεί να παραδεχθεί το τέλος της ηγεμονίας του στα Μ.Μ.Ε και το δημόσιο διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι αυτά τα μανιφέστα που βγάζετε συνάνθρωποι. Και γιατί δεν αναφέρεστε στους ανώνυμους που συμφωνούν μαζί σας. Προσωπικά το έχω πει επανειλημμένα ότι δεν είμαι πρόβατο να θέλω τσομπάνη είτε λέγετε Τόλης ο τσομπάνης είτε Πολίτες Αριστοτέλη. Για τον Τόλη μας έχετε πει χίλια δυο. Αν δε ξέρουμε ποιοι είστε πως θα σας πιστέψουμε.
      Απαντήστε μόνο σε αυτό που λέω: ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ;

      Διαγραφή
    2. Και διευκρινίσω κάτι γιατί μπορεί να μη το καταλάβατε.
      Τα ίδια που ζητάμε από εσάς εμείς τα ζητά η κυρία 03:41 από εμένα. Και όχι μόνο αυτό λέει: ‘’ ο κυριος Φωκας δεν εχει αναγκη , εχει i pad, ποτε δεν εχει παρει δανιο...βρε κατα τα αλλα σιγουρα εισαι εξυπνος, αλλα ελα να σε γνωρισουμε και απο κοντα. Να μας πεις με τι ακριβος βγαζεις το ψωμι σου.... δεν ειμαι ρατσιστρια,..... αλλα καταλαβαινεις εσυ.κατι για ραγιαδες...’’

      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΖΗΤΑΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΤΕ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!

      Υ.Γ. Εμείς παρόλο που δε σας ενοχλήσαμε σας έχουμε δώσει πολλές πληροφορίες για το ποιοι ήμαστε.

      Διαγραφή
  14. 01:35 μας πρόλαβε η κυρία όποτε για να μην τη βρίσω σου απαντώ εδώ. Η υπομονή μου έχει γίνει σπαράλια.
    Υπάρχει λόγος που δεν απάντησα στον 9:48 παραπάνω. Πριν αναφερθώ σε αυτό να σας πω ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ.

    Τώρα να απαντήσω στον 9:48, σε εσένα και στους ‘’Πολίτες Αριστοτέλη’’. Παραθέσατε σύνδεσμο για να δουν στο kilkisorana το βίντεο. Δίπλα στο βίντεο υπάρχει ένα Donate. Από αυτό και τα χρήματα που βάζουν από την τσέπη τους ή παίρνουν από γνωστούς και φίλους μέσω χορηγιών μπορούν και συντηρούν την οργάνωση. Ρίξτε μια ματιά ντουβάρια στην αρχική σελίδα τα γράφει όλα. Για αυτούς γιατί δεν αναρωτηθήκατε που βρίσκουν τα λεφτά και τρέχουν δεξιά και αριστερά; Ή νομίζετε ότι έχει τόση πέραση αυτό που κάνουν και τρελάθηκαν στις διαφημίσεις; ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ.

    Για το τι δουλειά κάνω εγώ το έχω πει. Να σας πω ακόμη ότι στο βίντεο από την ημερίδα 30-01-2012 στο Κιλκίς έχει μια σημείωση στο τέλος του άρθρου. Στην παρέα αυτή ήμουν ο 5ος και υπήρχε και 11ος. αν θυμάμαι καλά.
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ DONATE στην οργάνωση. Μη το χρησιμοποιήσετε μόνο για να μας πείτε πόσο κακός είναι ο Τόλης και πόσα ψέματα λέει αυτός και οι υπόλοιποι. Κύριοι ε κύριοι εσείς.

    Ο λόγος λοιπόν που δεν απάντησα είναι για να σας πω τα παραπάνω. Δείτε τώρα το βίντεο και πείτε μας τα δικά σας.
    http://www.kilkisorama.gr/video/diafores-paragoges/1689-30-yanoyrioy-2012-ekdilosi-gia-tametalia-sto-kilkis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ο γραπτώς λόγος παρεξηγείτε πολλές φορές διευκρινίζω ότι η προτροπή για DONATE είναι ειρωνική.

      Διαγραφή
    2. Γεια Φωκα,
      το βλεπω. προς το παρον γελαω με το κοσμο!! ίδι προκαταλυμενος!! ωραιος ο Παραστατιδης. Αλλα φενετε πωσο ο κοσμος δεν καταλαβαινει τιποτα. αυτο που λεω, δεν εχετε εμπειρια. Εγω ομως καταλαβαινω τι λεει...... γελαω πολυ!!! και λεω, ειναι δυνατον να μαθετε ολα σε μια μερα?

      ωραιος και ο Σιμαεονιδης. αν προκετε για κυανιο, ΟΧΙ! ΟΧΙ ! ΟΧΙ!
      Παντος εμεις το πετυχαμε. Να μην κανετε βημα πισω αν ειναι να σας φορτωσουνε κυανιο!!!!
      Ο Τριανταφιιλιδης λεει μπουρδες, σου ειπα για την ανακυκλωση!! Και δεν ειχε καμια δουλια να μιλησει ,για αλλο σκοπο δεν ηταν η συναντηση,καταλαβαινεις τι θελω να πω...
      Καλο αγωνα. αλλα οχι με παραπληροφωρηση. καλη μερα

      Διαγραφή
    3. συνεχεια...
      ο 5.10
      και φυσικα δεν μπορουν να πουν ομως σκετο οχι του υπουργειου.( στο ερωτημα αν θα χρυσημοποιηθει κυανιο) γι αυτο πιστευω οτι ειναι "μπερδεμενοι" οι κατα ταλλα συμπαθεστατοι Παραστατιδης και Σιμαιοφοριδης, γιατι σε μικρες δωσεις το βαζουνε και στα πλυντηρια , οπως ειδες και στο ν Τελογλου, κανεις δεν το εκρυψε, για να παρουν τα αλλα μεταλλα...ποτε δεν βγαζαμε χρυσο!! Μονο τα αλλα μεταλλα. Αρα η ΣΩΣΤΗ ερωτηση δινει και την σωστη απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,. γιαυτο σου λεω οτι σε αυτην την φαση ειναι δυσκολο για ολους εκει σε εσας .Χριαζοντε ΓΝΩΣΕΙς , γιαυτο ολος ο καβγας μας. Γιαυτο και υπερπιζομαστε τους πολιτες αλλα και την αποψη μας. Ελατε να δειτε, να μιλησετε, αν οχι εσεις αυτοι που θα παρουν αποφασεις για σας. πιστευω οτι τωρα καταλαβαινομαστε.

      Διαγραφή
    4. Φωκα,
      αν εχει ο αγωνας σας τα δικια , το χανετε με τους 3. ...και λυπαμε αφανταστα οτι σε παιρνουν και εσενα στο λεμο. οτι αλλο θα μου πεις, ναι.
      Δε μου λες, σε αυτο που αναφερετε στο 1.53 ο βλακας ο τριανταφυλλιδης, εμεις που κανουμε μπανια 10 χμ κατω απο το εργοστασιο, στην Ολυμπιαδα!!!!! με το λιγο κυανιο που σου λεει εκει για εμλουτησμο, δεν κανουμε γαργαρα το νερο????? Αυτο δεν σε προβληματιζει??
      Αλλα εγω ξερω τι παει να προλαβει, να θυμασε αυτο το σημειο , θα το σηζητησουμε σιγουρα.

      Διαγραφή
  15. Απόγονος του Αριστοτέλη1 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:52 μ.μ.

    Αριστοτελίτες ο θεός τιμωρεί αυτούς που βλάπτουν ή καταστρέφουν τη γη, το δημιούργημά Του, Πρέπει να την προφυλάξουμε τη γη και σεις και μεις, από τους εχθρούς της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. apo to mplok respentza


    10:46 (
    Δε κατάλαβες τι είπα. Το τι άχτι σας έχει, πάει στο τι πουστιά του έχουν κάνει οι δικοί σας (κούτρες, παχτούλιδες και σια). (αποεμενα τωρα..σαν να παει το μυαλο μου καπου.....?)DDDDDD

    Ένας ψημένος

    (απαντηση0
    Τι εννοείς; Του είχαν υποχεθεί Κούτρας και Πάχτας καμία θεσούλα project manager στο open pit στις Σκουριές και δεν του την έδωσαν; Η επειδή τον "σημείωσαν στους γεννητικούς τους αδένες", όταν τους είπε στον Νομαρχιακό Συμβούλιο για τις Μαύρες Πέτρες: " Είναι πολύ μεγάλη η πίτα Δημήτρη μου Για να τη φάς μόνο σου;" Αναγκαία σημείωση το Δημήτρη μου το είπε Ο Τόλης στον Κούτρα... και όπου πίτα το κέρδος απο την επένδυση. Αν έχει για αυτούς τους λόγους άχτι, τότέ ξύδι...( όπΩς και κάποιοι άλλοι των οποίων οι εξυπηρετήσεις δεν έγιναν και "αναγκάστηκαν" να στραφούν στη γιαλαντζί οικολογία...)

    1 Φεβρουαρίου 2012 12:53 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 1 Φεβρουαρίου 2012 10:46 π.μ. από respentza

      Είδες που από το μυαλό μου περνάει και αυτό? Πες μου σου φαίνομαι για παραπλανημένος?

      Διαγραφή
  17. Κύριε "Φωκά" και λοιποί φίλοι απο το Κιλκίς, να είστε σίγουροι, πως έχουμε όλη την καλή διάθεση και να σας επισκεφθούμε και να σας μιλήσουμε για τις δικές μας μεταλλευτικές εμπειρίες. Επειδή τα στελέχη μας είναι αιρετά περιμένουμε επίσημη πρόσκληση απο τους ομολόγους μας στο δήμο Κιλκίς, όχι απο ανώνυμους, ψευδώνυμους και άλλες ομάδες κρούσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστούς σας βρίσκω, είδατε τελικά που ο χρυσός θα μας φέρει ποιο κοντά. Να συναντηθείτε με τους αιρετούς μας και όλοι μαζί να προσπαθήσετε να πιέσετε τους Βουλευτές μας και εκείνοι με τη σειρά τους Υπουργούς και τον Πρωθυπουργό και όλοι μαζί την Μέρκελ, Σαρκοζί και τον Ρομπάι να κάνουν κάτι για να μας βρουν δουλειά σε όλους. Γιατί όπως ξέρετε για αυτό υπάρχετε(όπως λέει και το Σύνταγμα). ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΗ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ 10, 20, 100 Η 500 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ. Θέλουμε να βρείτε αξιοπρεπή δουλεία σε όλους. Το καταλάβατε; Αν δε το καταλάβατε ή να παραιτηθείτε ή θα το καταλάβετε με αυτό που θα έρθει σε λίγο καιρό.

      Αααα..ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. Τωρα που πηρατε αυτο που πηρατε απο τους πολιτες στρεφεστε στους αιρετους. Ατακτη υποχωρηση η Κολωτουμπα λεγετε αυτό? Εκει μπορει να βρειτε καποιους προθυμους να ακουσουν τα παραμυθια σας!!!!!!

      Διαγραφή
  18. Απόγονος του Αριστοτέλη1 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:45 μ.μ.

    Χαλκιδικώτες της συμφοράς θα σας τιμωρήσει ο παντοκράτορας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φωκα,
    αυτα που λες ειναι πολιτικες εκφυγες οπως του Τσιπρα. Οι πολιτες Αριστοτελη δεν ειναι πολιτικοι. μας λες οτι δεν ενδιαφερεστε για μη μονοπλευρει ενημερωση?? Καταλαβαινω σωστα? Εσυ δεν εισαι αυτος που λες να κανουμε διαλογο??? γιατι μας τα γυριζεις?? ..Εσυ δεν θα πας στην ενημερωση?? αν θα γινει...γιατι χλομο το βλεπω ιδι απο την απαντηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 09:28 οι Πολίτες Αριστοτέλη λένε:’’ Επειδή τα στελέχη μας είναι ΑΙΡΕΤΑ περιμένουμε επίσημη πρόσκληση από τους ομολόγους μας στο δήμο Κιλκίς.’’ Δε τους αποφεύγω εγώ. Αυτοί δε θέλουν να τα πουν με εμένα.
      Αιρετός = εκλεγμένος, που αναλαμβάνει μια θέση μετά από ψηφοφορία. Δες εδώ
      http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%82

      Διαγραφή
    2. Βρε τσομπάνη του ipad, κανείς δε σου απαγορεύει να είσαι εκεί. Μην ψάχνεις φτηνές δικαιολογίες. Ελά να σε γνωρίσουμε κιόλας. Αν είναι να πληρώνεις λεφτά απο ουρανούπολη μην το κάνεις. Εκτός αν έχει ακόμη λίπος ο πρώην επιχειρηματίας...

      Διαγραφή
  20. Απόγονε του στόλου..., μήπως έχει καμία σχέση με τους ψευδώνυμους; Είσαι δηλαδή το ένα και το αυτό; Μην κουράζεσαι αλλάζοντας πρόσωπα. Το Κιλκίς θέλει τα μεταλλεία. Δημοψήφισμα εδώ και τώρα. Θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπάστα συνάνθρωπε . Αν δε το έχω δηλώσει το δηλώνω τώρα. Είμαι άθεος. Οπότε μακριά από μένα αυτά που λες και λέει. Έχω δηλώσει επίσης ότι δεν σχολιάζω ποτέ ανώνυμα.

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη ξέχασα να το σχολιάσω. Μπα, και 90% ΝΑΙ στα μεταλλεία να πουν δεν θα είναι προσωπικά για μένα η πλάκα της ζωής μου (από θέμα ψηφοφορίας). Οι πλάκες της ζωής μου είναι η εκλογή του Γιωργάκη, του Κωστάκη, του Παναγιωτάκη κ.λ.π. Ήμαστε και σε μια ηλικία που το συκώτι έχει γίνει πέτρα. Έχουμε δει πολλούς Νενέκους και Γλύφτες στη ζωή μας.

      Διαγραφή
  21. Φωκά έχεις τρικυμία εν κρανίω... Μάσα ένα φύλλο κόκας, παίξε και καμία πόκα, μέχρι να ξανάρθει ο "μπαμπάς" απο τη Χαλκιδική, για να σου δώσει κανένα χαρτζηλίκι...Καρναβάλι ε καρναβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ μάλλον εσύ τα μπέρδεψες. Δεν είμαι το γουρούνι ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας στην Κολομβία που έδειξε ο Εξάντας. Ξύπνα άλλο ντοκιμαντέρ βλέπεις.Εδώ δεν έχει φύλλα κόκας. Εκτός και αν...

      Διαγραφή
  22. Απόγονος του Αριστοτέλη2 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:06 π.μ.

    Εσείς στον Αριστοτέλη τελικά πιστεύετε στο θεό ή στα ...μεταλεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στους ΜETALLICA... απόγονε του στόλου.

      Διαγραφή
    2. Όπα βρήκαμε σύντροφο. 12:13 Ήσουν τίποτα Νέα Σμύρνη στις 27 Ιουνίου του 1993;
      Δεν υπάρχει...For Whom the Bell Tolls και καπάκι Fade to Black.

      Διαγραφή
  23. Απόγονος του Αριστοτέλη2 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:49 μ.μ.

    Φαίνεται οτι όταν λέω για τον Θεό και το δημιούργημά Του τη γη, δεν γίνομαι αντιληπτός: Τι πάει να πει "στους METALLICA...απόγονε του στόλου". Αν με αυτό τον τρόπο επικοινωνείτε στον "Αριστοτέλη" τότε καταλαβαίνω γιατί είστε εξαρτημένοι από τα μεταλλεία όπως άλλοι από τις ναρκωτικές ουσίες. Η διαφορά σας είναι οτι ΄σχεδόν όλοι οι "ναρκομανέίς" αποζητούν την απεξάρτηση ενώ εσείς όχι.
    Παρόλα αυτά όμως ένα παληκάρι που έδειξε ο Τέλογλου στο ντοκιμαντέρ μέσα στη στοά, από αυτούς που απειλούσαν στο παρελθόν ν' ανατιναχθούν εντός της στοάς αν δεν έπαιρναν την...μεταλλική "δόση" τους, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε και τον γιο του εργαζόμενο στη στοά, το παλικάρι λοιπόν με το μουστάκι (ο πατέρας δηλαδή) απάντησε για τον γιο του: "τι να τουν κάνου δε μαθαίνι γράμματα, σαν τουν πατέρατ' ιδώ θα δλέψι που θα πάει..."
    Άρα φιλαράκια της μεταλλειομανίας από τον Αριστοτέλη, καταλαβαίνετε ότι η δουλιά αυτή δεν έχει χαϊρι και η ανθρώπινη μόρφωση σηκώνει τον άνθρωπο "στα 2 του πόδια" και τότε μόνο αρχίζει η ανθρωπότητα να ελπίζει να ξεκολήσει από την ζωώδη κατάσταση στην οποία την ρίχνουν τα αφεντικά, είτε αυτά είναι εταιρίες μεταλλείων είτε όχι.
    Όσο για το "Απόγονος του Αριστοτέλη" το χρησιμοποιώ μήπως και ξυπνήσετε, αλλά όπως έχω πει πρέπει να ξεκολήσετε πρώτα την "κοιλιά σας" από τη γη όπου τώρα σέρνεστε υπακούοντας τυφλά στους αφέντες σας διότι στο τέλος δεν θα μπορούμε να σας ξεχωρήσουμε από τα ...ερπετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.