Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μονοήμερη εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου σε χιονοδρομικό κέντρο την Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη εξόρμηση του Συλλόγου σε χιονοδρομικό κέντρο που θα επιλεγεί ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες. Πιθανότατα θα είναι το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου ή των 3-5 Πηγαδίων ή του Καϊμακτσαλάν καθώς είναι και τα κοντινότερα αλλά και πλήρως οργανωμένα προσφέροντας δυνατότητες ενοικίασης και εκμάθησης σκι για αρχάριους και προχωρημένους. Ο Σύλλογος προτίθεται να κλείσει δάσκαλους τους σκι ανάλογα με τους συμμετέχοντες και να προμηθευτεί κάρτες λιφτ και ενοικίαση εξοπλισμού με μειωμένη τιμή. Για το λόγο αυτό η άμεση δήλωση των συμμετοχών είναι απαραίτητη για το συντονισμό όλων των παραπάνω και την πετυχημένη οργάνωση της εξόρμησης.
Ελάχιστος αριθμός ατόμων για την πραγματοποίησή της είναι τα 25 άτομα.
Αρχηγός εκδρομής: Ασλανίδης Παναγιώτης (6946332914)
Εκκίνηση :Το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στις 7:00 π.μ. από την πλατεία Ειρήνης.
Κόστος συμμετοχής: 15 τα μέλη, 18 τα μη μέλη για το λεωφορείο.
Δηλώσεις συμμετοχής στον αρχηγό της εκδρομής και στο τηλέφωνο του Συλλόγου,
2341020842 (Τρίτη και Παρασκευή 6:30-9:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.