Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Σύλληψη 28χρονου για ανθρωποκτονία από αμέλεια στην Αλιστράτη Σερρών σε βάρος 40χρονου συγχωριανού του

Συνελήφθη προχθές (08.01.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης Σερρών με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας, ένας ημεδαπός 28ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα, σε αγροτική περιοχή της Αλιστράτης Σερρών, ο συλληφθείς ενώ βρισκόταν για κυνήγι μαζί με τον 40χρονο συγχωριανό και φίλο του, από αδέξιο χειρισμό του κυνηγετικού του όπλου πυροβόλησε αυτόν στο στήθος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο θανών μεταφέρθηκε Νοσοκομείο Δράμας, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης Σερρών.
Σε έρευνα του χώρου του δυστυχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) κυνηγετικά όπλα, (1) κάλυκας διαμετρήματος 12 cal και (8) φυσίγγια διαμετρήματος 12 cal, τα οποία βρέθηκαν στο μπουφάν του παθόντα. Τα κατασχεθέντα όπλα και φυσίγγια θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

1 σχόλιο:

  1. Είναι πραγματική τραγωδία να χάνονται με τέτοιο τρόπο οι ζωές των ανθρώπων και να βυθίζουν στον πόνο συγγενείς και φίλους. Επειδή τα κρούσματα είναι πλέον πολλά και απ' ότι φαίνεται το κράτος(...ποιό κράτος δηλαδή) δεν νοιάζεται,πρέπει οι κυνηγετικοί Σύλλογοι να αντιμετωπίσουν σοβαρά το πρόβλημα και να οργανώνουν υποχρεωτικά σεμινάρια ασφαλούς κυνηγίου ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Όποιος δεν θα τα παρακολουθεί δεν θα ανανεώνεται η άδειά του. Αν παρ'όλα αυτά δεν υπάρξει σαφής αναστροφή του φαινομένου τότε να ακυρώνεται η επόμενη κυνηγετική περίοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.