Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά σε Πέλλα και Ημαθία

Συνελήφθησαν χθες και προχθές (24 και 23.01.2012) από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, τρία άτομα 39 (γυναίκα), 40 και 54 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τις κατά περίπτωση παραβάσεις του Νόμου «Περί Ναρκωτικών», του Νόμου «Περί Αλλοδαπών» και του Νόμου «Περί Όπλων».
Αρχικά, το βράδυ της 23.01.2012, στο Πλεύρωμα Πέλλας, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου, που επέβαιναν ο 40χρονος υπήκοος Αλβανίας και η 39χρονη ημεδαπή, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο λεβιέ ταχυτήτων και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους (3,5) γραμμαρίων.

Από την επιστάμενη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι προμηθεύτηκαν την ποσότητα κάνναβης από 54χρονο ομογενή. Σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του 54χρονου στο Άνω Ζερβοχώρι Ημαθίας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· (5) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ( 331 ) γραμμαρίων,
· (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
· (1) πιστόλι κρότου - αερίου με την αντίστοιχη γεμιστήρα, στην οποία υπήρχαν (2) φυσίγγια αβολίδωτα διαμετρήματος 9 mm,
· δυο κουτιά με (58) φυσίγγια αβολίδωτα διαμετρήματος 9 mm,
· (1) κινητό τηλέφωνο και (1) φύλλο χαρτιού με ιδιόχειρες σημειώσεις από πραγματοποιηθείσες συναλλαγές.
Επίσης, σε βάρος του 40χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου λόγω δικαστικής απέλασης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.