Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αποτελέσματα για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2011

Από τo Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τις γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική επιπέδων Β (Β1 «μέτρια γνώση, Β2 «καλή γνώση») και Γ1 «πολύ καλή γνώση, που πραγματοποιήθηκαν στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2011.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από:
1) Το διαδίκτυο στις ιστοσελίδες:
· www.kpg.minedu.gr/Είσαι υποψήφιος/ΕξετάσειςΝοεμβρίου 2011/Αποτελέσματα Νοεμβρίου 2011
· www.minedu.gov.gr/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ /Αναζήτηση Αποτελεσμάτων Εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2011.
Στις παραπάνω ιστοσελίδες αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στην καρτέλα υποψηφίου καθώς και τουλάχιστον τους τρεις αρχικούς χαρακτήρες του επωνύμου τους.
2) Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων.
(Πληροφορίες: τηλ. 23410 26046)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.