Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» -Δεκέμβριος 2011

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» έχει ολοκληρώσει τις εξής δράσεις για το μήνα Δεκέμβριο. Σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου υλοποιήθηκε διήμερη εκδήλωση για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με τίτλο «Παραμυθοχριστουγεννιάτικες αφηγήσεις». Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη του Πολυκάστρου στις 15 και 16/12 περιλάμβανε αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών και ποικίλες δραστηριότητες με τη συμμετοχή των παιδιών.
Για ακόμη μια χρονιά, σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με τίτλο «Παραμύθια μαγικά στης βιβλιοθήκης τη γωνιά» στις 28/12. Η αφήγηση των Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών έγινε από τα μέλη του Δικτύου Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ (ΔΥΝ) Κική Μωυσίδου και Σπυριδούλα Καζαντζίδου.
Τέλος, το Κέντρο Πρόληψης και το Δίκτυο Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ συμμετείχε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς και συγκεκριμένα στο Σπιτάκι των Παραμυθιών από τις 19 έως τις 29/12. Στην υλοποίηση της δράσης συνέβαλλαν, πέρα από τα στελέχη του Κέντρου και τα εξής μέλη του ΔΥΝ: Παρθένα Δαμιανίδου, Γεωργία Θαμνίδου, Σπυριδούλα Καζαντζίδου, Τολή Κωνσταντινίδου, Ευτυχία Λαδοπούλου, Καλλιόπη Μητσακάκη, Χρυσούλα Μόσχου, Κική Μωυσίδου, Άντα Παπαδοπούλου, Μάρθα Στεργιούλα και Νικολέτα Τσεσμετζίδου.
Συνεχίζονται οι βιωματικές ομάδες με τους σπουδαστές του Α΄και Β΄έτους της ΕΠΑΣ Νοσηλευτικής Κιλκίς, τους εφήβους στο Κιλκίς, καθώς και τους ενήλικες με θέμα «Καταστροφικά Συναισθήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.