Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χριστουγεννιάτικο χωριό Κιλκίς 2011 (Μέρος 2)

Απόφαση: 9,2% αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ το 2012!

Μέση αύξηση 9,2% στα τιμολόγια της ΔΕΗ από την 1η Ιανουαρίου 2012, αποφάσισε το υπουργείο Περιβάλλοντος και ανακοίνωσε σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Μετά την τριπλή αύξηση του ΦΠΑ στα ίδια τιμολόγια κατά το τρέχον έτος, η νέα αύξηση μετατρέπει το ρεύμα σε είδος πολυτελείας!...

Δέκατος έβδομος πανελλήνιος ποιητικός διαγωνισμός της «ΤΕΧΝΗΣ» Κιλκίς

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ‘’ΤΕΧΝΗ’’ ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει το Δέκατο Έβδομο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο ‘’Κούρος Ευρωπού’’, με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.
Οι ποιητικές συλλογές που θα σταλούν για το διαγωνισμό πρέπει:

Τηλεοπτικός Μπαλάσκας


Σε μεγάλα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης θα εμφανιστεί σήμερα Πέμπτη ο Δήμαρχος Κιλκίς Βαγγέλης Μπαλάσκας, προκειμένου να προβάλλει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου που γίνονται φέτος για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, σε λίγη ώρα στις 11 το πρωί θα εμφανιστεί σε απευθείας σύνδεση στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα “Πρωινό mou” στο MEGA. Μάλιστα για τις ανάγκες της εκπομπής στο Κιλκίς βρίσκεται από χθες ο δημοσιογράφος της εκπομπής Χρήστος Νέζος, ο οποίος και θα παρουσιάσει μαζί με το Δήμαρχο το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Ειρήνης
Και αργότερα όμως το βράδυ, ο Βαγγέλης Μπαλάσκας θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου στο κανάλι του ΑΝΤ για κάνει την κλήρωση του Τζόκερ. Αν μη τι άλλο άκρως τηλεοπτικός σήμερα ο Δήμαρχος Κιλκίς και ελπίζουμε και τυχερός!

Απεργούν οι φαρμακοποιοί στις 2 και 3 Ιανουαρίου

Απεργία για τις 2 και 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 προκήρυξε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, με αναστολή πίστωσης επ' αόριστον και επανεκτίμηση της κατάστασης στις αρχές του νέου χρόνου! Σε κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, του Φ.Σ. Αττικής, του Φ.Σ. Πειραιά με την συμμετοχή προέδρων μεγάλων Φαρμακευτικών Συλλόγων, μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας και του Υπουργού Εργασίας για το Φάρμακο, διαπιστώθηκε ότι:

Μια άριστη ευκαιρία

Του Σωκράτη Δημητριάδη                                                                                                   Το υπουργείο πολιτισμού έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση (η οποία λήγει το Σάββατο 31/12) το θέμα των οργανισμών συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων και της δημόσιας εκτέλεσης έργων πνευματικής ιδιοκτησίας. Είναι ένα θέμα που αφορά πάρα πολλές επιχειρήσεις (εστιατόρια, ξενοδοχεία, κομμωτήρια, κ.α.) και για το οποίο έχει γίνει πολλές φορές λόγος στα τοπικά ΜΜΕ. Η διαβούλευση του υπουργείου είναι μια άριστη ευκαιρία για το Επιμελητήριο Κιλκίς, τους Εμπορικούς Συλλόγους της περιοχής, αλλά και τις ίδιες τις επιχειρήσεις, να εκφράσουν δημόσια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να καταθέσουν φυσικά και τις προτάσεις τους.

Τίμησε τους πρωταθλητές. ο ΑΡΗΣ Παντελεήμονα

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο σύλλογος ΑΡΗΣ Παντελεήμονα στις 16/12/11 απενεμήθησαν αναμνηστικά βραβεία στους πρωταγωνιστές της πρωταθλήτριας ομάδας του 1982, με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.
Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν ήταν οι: