Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς

Μετά από την συνεδρίαση της 15ης Δεκεμβρίου 2011 το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς
συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΟΚΟΒΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΞΕΝΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ: ΑΓΓΙΣΤΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΡΕΜΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»: «Αυτοί είμαστε»

Σε προηγούμενο άρθρο μας ανακοινώσαμε την δημιουργία της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»
Σήμερα θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο του Κιλκίς ποιοί είμαστε και γιατί δημιουργήσαμε αυτή τη κίνηση. Στις δύσκολες στιγμές που ζούμε σήμερα, μια παρέα ανθρώπων με προβληματισμούς και σκέψεις για το μέλλον του τόπου μας και πρωτίστως για το μέλλον των παιδιών μας, δημιούργησαν πρίν από δύο μήνες την κίνηση αυτή. Σήμερα στην ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ συμμετέχουν γύρω στους εκατόν πεννήντα πολίτες του Νομού Κιλκίς. Οι ανθρωποι αυτοί είναι εκφραστές όλων των πολιτικών τάσεων και ιδεών και κοινωνικά ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, όπως δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, επαγγελματίες, δημοσιογράφοι, εργάτες και αγρότες.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου


Πόντιοι Κιλκίς ''89: «Ποια είναι η επόμενη ομάδα που δεν θα έρθει στο Κιλκίς;»

Νίκη στα χαρτιά για την ομάδα Νεανίδων των Ποντίων Κιλκίς ''89 στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος μιας και η ομάδα της Νέμεσις Θεσ/νικης δεν κατέβηκε να αγωνιστεί . Αυτή τη φορά ήταν η σειρά για την ομάδα των νεανίδων να πάρουν τους βαθμούς της νίκης χωρίς αγώνα.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Β. Παμπορίδη και του συνεργάτη του Β. Κοβλακά να πάρει από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας νεανίδων.

Εξόρυξη χρυσού; Γιατί όχι; Όπου Κόστα Ρίκα βάλτε Κιλκίς

Handball: Μεγάλη νίκη των κορασίδων του Α.Μ.Σ. Πόντιοι Κιλκίς ''89

Με 34-21 (12-07) επικράτησε η ομάδα κορασίδων του Α.Μ.Σ. Πόντιοι Κιλκίς ''89 της Α.Ε. Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Παρά τις πολλές απουσίες λόγο τραυματισμών και έχοντας στην σύνθεση της βασικής 7άδας τρεις μικρές, σε ηλικία παίκτριες, [ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΟΥ Α., ΠΙΠΕΡΙΔΟΥ Ι., ΜΑΣΟΥΡΑ Ε. (γεν 1998)], αλλά παίζοντας πολύ καλό handball σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού επικράτησαν εύκολα της αντιπάλου από τη Θεσσαλονίκη. Μια νίκη που δείχνει ότι η ομάδα της κατηγορίας αυτής, που εκπροσωπεί και την πόλη του ΚΙΛΚΙΣ, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, δεν έχει πρόβλημα με το ποιες αγωνίζονται και τις απουσίες, δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες τις Ε.Σ.Χ. Θεσσαλονίκης  και φυσικά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία των ΠΟΝΤΊΩΝ ΚΙΛΚΙΣ στις μικρές ηλικίες από το προπονητικό team.