Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ευχηθείτε με σοκολάτες Sisters!!

Το ότι οι "Sisters" -το γνωστό cafe-patisserie της πόλης του Κιλκίς- είναι πρωτοποριακές σε ό,τι κι αν κάνουν είναι γνωστό τοις πάσι.
Έτσι και τα φετινά Χριστούγεννα, συνεχίζοντας την παράδοση... πρωτοτυπίας, μας προτείνουν νέους γευστικούς τρόπους να ευχηθούμε στους αγαπημένους μας για τη νέα χρόνια...με μοναδικές σοκολάτες. Απλά δοκιμάστε!

«Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο»


Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει ουσιαστικά ώστε χιλιάδες γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη της ασθένειας, μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.
 Σήμερα ξεκινά την υλοποίηση μιας νέας δράσης με τίτλο «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο».  Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του «Στόχου», «Πώς; Κάλεσε φίλους και γνωστούς και οργάνωσε μία γιορτή σπίτι σου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία εσύ και οι φίλες σου θα περάσετε καλά, ενώ θα ενισχύσετε οικονομικά την Εκστρατεία μας.

Έργα βελτίωσης στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων


Στην κυκλοφορία θα δοθεί, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί, η νέα έξοδος βαρέων οχημάτων προς τις γειτονικές βαλκανικές χώρες και την Ευρώπη η οποία δημιουργήθηκε μετά από πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιου Σώκου στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων.

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2012


Σύσκεψη για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2012 πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την προεδρεία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη, παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Α.Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γ. Μωϋσιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γ. Γιώργος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ. Μαυρίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χ. Γκουντενούδης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΚΜ Δ. Λευκόπουλος, ο Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της ΠΚΜ Α. Γιάντσης και ο Διευθυντής Ανάπτυξης της ΠΚΜ Γ. Γιουφτσίδης.

Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για ναρκωτικά στη Γουμένισσα Κιλκίς

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, πέτυχαν τη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας στις (12.12.2011) το μεσημέρι, ο οποίος κατείχε ποσότητα κοκαΐνης. Ειδικότερα, στη Γουμένισσα Κιλκίς, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 28χρονος διακινεί ποσότητες κοκαΐνης, τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση από τους αστυνομικούς και ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (35) συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (31,5) γραμμάρια κοκαΐνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς