Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο Παύλου Τονικίδη

Εκ μέρους των συνεργατών μου υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής» εκφράζω δημόσιες ευχαριστίες για την εκλογή μας στην ηγεσία του Επιμελητηρίου.  Η εκλογή μου για τρίτη συνεχή θητεία στο αξίωμα του Προέδρου, μου παρέχει το δικαίωμα να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ιδιαίτερη συγκίνηση μου για την μεγάλη τιμή.

Το μέλλον της Ευρώπης και η θέση της Ελλάδας

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011, στις 7.30μ.μ., στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Αποθήκη 1, με ομιλητές τους: Γιαταγάνα Ξενοφώντα, Χατζησωκράτη Δημήτρη, Παπαθανασίου Σάκη

3ο μέρος της Τριλογίας "Οι μεσημβρινοί της ζωής" της Μαίρης Κόντζογλου



Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κιλκίς: "Η ασυνειδησία "δίποδων" τεράτων"

"Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου γίναμε δυστυχώς για ακόμη μια φορά μάρτυρες της ασυνειδησίας κάποιων "δίποδων" τεράτων που αποφάσισαν να " ασχοληθούν " προσωπικά με το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών της πόλης μας μοιράζοντας τους φόλες και δολοφονώντας τα. Ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κιλκίς καταδικάζει τέτοιες ενέργειες και καλεί όλους τους συντοπίτες μας να λάβουν ενεργή δράση εμποδίζοντας και καταγγέλλοντας μελλοντικές παρόμοιες εγκληματικές πράξεις βάζοντας έτσι τέλος στην κακομεταχείριση αλλά και βάναυση συμπεριφορά των αδέσποτων που χρήζουν την προστασία μας.

Άνναμα Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο δήμο Παιονίας


Σεμινάριο με θέμα τις νέες τεχνολογίες στη βιολογική γεωργία


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του  πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198,  Θεσσαλονίκη), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ημερίδα ενημέρωσης για τα μεταλλεία Φανού-Σκρά-Κούπας νομού Κιλκίς


Τα επτά «χαράτσια» των Χριστουγέννων

Επτά «χαράτσια» θα κληθούν να πληρώσουν μέχρι το τέλος του έτους οι φορολογούμενοι.
Συγκεκριμένα, εντός του μηνός πρέπει να πληρωθούν η έκτακτη εισφορά, το τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η., ο φόρος εισοδήματος για τις δηλώσεις που εκκαθαρίστηκαν εντός του Νοεμβρίου, τα τέλη κυκλοφορίας, φόροι που αφορούν σε εκπρόθεσμες δηλώσεις, η περαίωση, ενώ θα παραλειφθούν και τα εκκαθαριστικά για το ΕΤΑΚ του 2009 και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2010.

Πηγή: www.marketbeast.gr