Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Γράμμα από έναν ναρκομανή

Μέσα στο παραμύθι των ναρκωτικών που ζώ , υπάρχουν κάποιες στιγμές που νιώθω φόβο, δεν κρατάει όμως πολύ στην ιδέα του επόμενου πώματος σβήνουν όλα.
Τα ξεχνάω όλα, τα σημάδια στο κορμί μου, τα στερητικά που με κάνουν και υποφέρω,
τον φίλο μου που πέθανε δίπλα μου και την υπόσχεση που έδωσα στην οικογένεια μου ότι θα προσπαθήσω να μείνω καθαρός.
Ξεχνάω ότι κάποτε ονειρευόμουν και ζούσα αληθινά ....
Τώρα πια για να σηκωθώ από το κρεββάτι και να λειτουργήσω σαν άνθρωπος πρέπει να "πιώ" την δόση μου.

Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς: «Πολλά ερωτηματικά για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου του νομού Κιλκίς»

"Ως γνωστόν σε δύο περίπου εβδομάδες δημοπρατείται το έργο για ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ κοιτασμάτων χρυσού στις περιοχές Βάθης-Ποντοκερασιάς και Σκρα του νομού μας. Το ενδιαφέρον προκύπτει, όπως υποστηρίζει η Κυβέρνηση, από την ανάγκη αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου της χώρας, το οποίο θα συμβάλει στην αποπληρωμή κατά ένα μέρος των χρεών της χώρας. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι ταχεία για την κάλυψη έκτακτων οικονομικών αναγκών και ουσιαστικά χωρίς καμία μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τις παραπάνω περιοχές.

Συνελήφθη 22χρονος για κλοπές και για φθορές υαλοπινάκων σε αυτοκίνητα στη Γουμένισσα Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν είκοσι (20) περιπτώσεις φθορών σε οχήματα, κλοπές οχημάτων και διαρρήξεις καφενείων με ισάριθμους παθόντες που έλαβαν χώρα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα. Συνελήφθη χθες (02-12-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας με την άμεση συνδρομή των συναδέλφων τους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας αλλοδαπός υπήκοος FYROM 22 ετών. Ο 22χρονος μαζί με έναν ομοεθνή του 31 ετών που διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται, ενέχονται σε πλήθος αξιόποινων πράξεων σχετικά με κλοπές οχημάτων, φθορές υαλοπινάκων σε αυτά και διαρρήξεις καφενείων.

Μήνυμα Π. Τονικίδη για τις αυριανές εκλογές του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Φίλες και Φίλοι Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2011 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου μας.
Αυτές τις μέρες ο καθένας μας θα επιχειρηματολογεί για να πείσει ότι έχει το καλύτερο πρόγραμμα και το καλύτερο σχέδιο. Θα ακουστούν πολλά λόγια, προκειμένου να μπορέσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να αποσπάσουμε την ψήφο σας.
Όμως η υπερβολή λόγου, κενού περιεχομένου, δημιούργησε τις καταστάσεις που όλοι βιώνουμε με αποτέλεσμα ο επιχειρηματικός κόσμος να αγωνίζεται για την επιβίωση, χωρίς ελπίδα για την επόμενη μέρα.

Ένας… γιατρός διαδέχεται έναν γιατρό στη ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας

Ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, μικροβιολόγος Δημήτρης Τσάμης αναλαμβάνει τα ηνία της Διοικούσας Επιτροπής Κομματικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.  Ο Δημήτρης Τσάμης διετέλεσε Πρόεδρος της ΕΡΤ-3 επί κυβέρνησης Καραμανλή. Από παιδί μέσα στο κόμμα, στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, όταν σπούδαζε στο πανεπιστήμιο, εκεί όπου μαζί με τον Δ. Βαρτζόπουλο και τον πρώην πρόεδρο, Βάκη Φραντζή, είχαν βάλει τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας οργάνωσης νεολαίας σύγχρονης, με προσανατολισμούς στις ανάγκες των νέων.