Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη στάση του κόμματος απέναντι στη νέα κυβέρνηση

Αρνητική ψήφο στη νέα κυβέρνηση, αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών με εκλογές.
Μετά από την διελκυστίνδα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, που εξάντλησε τις αντοχές της κοινωνίας, ενώ περιείχε και θεσμικές αποκλίσεις, επήλθε μεταξύ τους η συμφωνία στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. Όλοι οι χειρισμοί που έγιναν κατέδειξαν την αδήριτη και επιτακτική ανάγκη για ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος, η οποία μπορεί να προκύψει μόνο από τη λαϊκή ετυμηγορία.

Εκδρομή Συλλόγων Καρκινοπαθών

Πριν από τρία χρόνια 7 πρόεδροι Συλλόγων Καρκινοπαθών από διαφορετικούς νομούς διοργάνωσαν εκδρομή με μέλη και φίλους και βρέθηκαν στα Ψακούδια Χαλκιδικής. Εκεί μπήκαν τα θεμέλια του θεσμού να βρισκόμαστε κάθε χρόνο και σε διαφορετική τοποθεσία. Να περνάμε καλά γλεντώντας, να ανταλλάσουμε τηλέφωνα γνωριμιών και να προγραμματίζουμε το επόμενο ΑΝΤΑΜΩΜΑ μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Φέτος 10-11 Οκτωβρίου το συναπάντημα το διοργάνωσε ο Σ.Κ. Γιαννιτσών στη περιοχή πόρτο Καρράς με μεγάλη επιτυχία. Πήραν μέρος 590 άτομα ανάμεσά τους και ο Σ.Κ.Ν.Κ. εξ’ ου και οι φωτογραφίες.

Η ομιλία του Βουλευτή Κιλκίς Θεόδωρου Παραστατίδη στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης

Δεν σας κρύβω πως αισθάνομαι βαθειά απογοήτευση βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2011. Σε μια Ελλάδα των Ολυμπιακών Αγώνων, σε μια Ελλάδα που δίδαξε τον πολιτισμό σε όλο τον κόσμο, μια Ελλάδα που την σέβονται οι ξένοι, αλλά δυστυχώς, όχι εμείς. Θλίβομαι πραγματικά, όταν διαπιστώνεται, πως η σημερινή κατάντια της χώρας είναι αποτέλεσμα ανεύθυνης συμπεριφοράς που επιδεικνύουν οι πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, οι οποίες αποδείχτηκε, πως σε δύσκολες και κρίσιμες συνθήκες δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Οι τρίτεκνοι του Πολυκάστρου στο χωριό του Αϊ-Βασίλη

Ο σύλλογος τριτέκνων Πολυκάστρου διοργανώνει εκδρομή στο χωριό του Αϊ-Βασίλη στην Ονειρούπολη Δράμας, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011, για όλα τα παιδιά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και ας μην είναι τρίτεκνοι. Ελάτε μαζί μας να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε στην πόλη των ονείρων μας με πολλές εκπλήξεις.
Δηλώστε συμμετοχή έως 29 Νοεμβρίου
Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6945861198 για την περιοχή Πολυκάστρου και πόλεως Κιλκίς
6932263375 για την περιοχή Γουμένισσας και περιχώρων

Περιφεριακές εκδηλώσεις του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Κιλκίς

Η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνει στην πόλη μας τις περιφεριακές εκδηλώσεις του 52ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Νοεμβρίου
Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς
Ώρα έναρξης: 20.00
Είσοδος ελεύθερη