Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Αλέξανδρος Κιλκίς: Ακόμη μπαίνουν γκολ

Πολλά τα γκολ και αυτό το Σαββατοκύριακο στους αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Ισόπαλη με σκορ 4-4 αναδείχθηκε η ομάδα Παίδων κόντρα στον Απόλλωνα Ευρωπού. Οι παίκτες του Ηλία Ξανθόπουλου, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ σε 3-2. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα άφησε ανάμικτα συναισθήματα και στους δύο, αλλά ικανοποιημένους όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι. Στο ματς συμμετείχαν οι εξής: Δεδεδάκης, Ζώτος, Κουτουκιάς, Κωφίδης, Λασκάκης, Λιάπης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Παρδάλης, Σαρίδης, Σμιάρης, Στυλιανίδης, Συμεωνίδης Γ., Τσολακίδης, Φυτανίδης, Χαραλαμπίδης.

Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς και ΑΙΑΣ Κιλκίς μαζί στο Πάικο

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς και ο αθλητικός ΑΙΑΣ Κιλκίς πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη εξόρμησή τους στο Πάικο και συγκεκριμένα στη λίμνη του Σκρα και στη λίμνη Μεταλλείου. Η εξόρμηση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς συμμετοχών που ξεπέρασαν τις 50 σε αριθμό, όσο και από τις δραστηριότητες που έγιναν, πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία, σε συνάρτηση με τον υπέροχο καιρό. Αξίζει να τονιστεί η συμμετοχή και μικρών παιδιών, είτε μόνα τους είτε μαζί με μεγάλους, είτε με για ποδηλασία είτε για πεζοπορία. Η μετακίνηση πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο αλλά και με λίγα ιδιωτικά οχήματα. Πρώτος σταθμός της εξόρμησης ήταν η περιοχή στο χωριό Σκρα με τη Γαλάζια λίμνη και τους καταρράκτες, την οποία και επισκέφτηκαν όλοι μαζί.

Συνάντηση της «Επιχειρηματικής Ενότητας»

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του ψηφοδελτίου "Επιχειρηματική Ενότητα"με επικεφαλής τον Σταύρο Χατζηγεωργιάδη. Στην συνάντηση διαπιστώθηκε η πλήρης ετοιμότητα του συνδυασμού καθώς και η θετική ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου προς τα υποψήφια μέλη του. Το μήνυμα που αναδείχθηκε είναι ότι:

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Λυκείων Ελληνίδων

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κεντρικού Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών και συμμετείχε στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Λυκείων Ελληνίδων (3 – 6 Νοεμβρίου, Αθήνα) που αυτή τη χρονιά είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, λόγω του ότι συνέπεσε με τον εορτασμό των 100 χρόνων του θεσμού του Λυκείου Ελληνίδων. Το συνέδριο αυτό δεν ήταν απλά ένα συνέδριο. Ήταν μία μάζωξη των μελών μίας οικογένειας. Της οικογένειας του Λυκείου Ελληνίδων! Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν όλα τα μέλη της «οικογένειας» αυτής. Στην Ελλάδα, από Νότο προς Βορρά, από Δύση προς Ανατολή, η Κύπρος μας και στο εξωτερικό από το Σύδνεϊ μέχρι την Αμερική και από το Γιοχάνεσμπουργκ μέχρι το Λονδίνο. Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συμμετείχε σε συζητήσεις τόσο με εκπροσώπους των Λυκείων Ελληνίδων του εσωτερικού όσο και με εκπροσώπους των Γραφείων Εξωτερικού.

Τονικίδης: "Με την αδιανόητη συμπεριφορά τους δηλητηριάζουν το καλό κλίμα"

"Από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου είναι γνωστοί οι συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου για την ανάδειξη της νέας του Διοίκησης. Οι συνδυασμοί είναι τρεις και απαρτίζονται από συμπολίτες μας αναγνωρίσιμους, αποδεκτούς με όρεξη και ιδέες για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία και απόδοση του Επιμελητηρίου προς όφελος των μελών του και της περιοχής γενικότερα. Αυτοί οι συμπολίτες μας είναι επιφορτισμένοι με την διεκδίκηση της προτίμησης των συναδέλφων τους σε πλαίσια συναδελφικότητας και πολιτικού πολιτισμού.

Να γίνει επαναφορά 202 μελών στο τμήμα μεταποίησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Κατά την κατάθεση του συνδυασμού μας στο Ε.Β.Ε Κιλκίς την 3/11/2011 εν' όψει των εκλογών στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2011 διαπιστώθηκε από τον επικεφαλή του συνδυασμού μας Σταύρο Χατζηγεωργιάδη απαγορευμένη από τον νόμο μεταφορά 202 μελών του Ε.Β.Ε από το Τμήμα μεταποίησης στο Τμήμα υπηρεσιών , η οποία έγινε χωρίς απόφαση της εκλογικής επιτροπής, ενώ μόλις πριν από ένα μήνα είχε δοθεί στον ίδιο, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατάσταση των μελών του Επιμελητηρίου, για την οργάνωση του προεκλογικού μας αγώνα, στην οποία τα μέλη αυτά φαίνονταν εγγεγραμμένα στο Τμήμα μεταποίησης του Επιμελητηρίου, όπως ήταν από την αρχή της εγγραφής τους.

Διάθεση και ανταλλαγή παιδικών ρούχων από τον σύλλογο τριτέκνων Πολυκάστρου

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου μέσω του Προέδρου του Κολιώνη Χρήστου και του υπολοίπου Δ,Σ. καλεί όσες οικογένειες έχουν ρούχα και παπούτσια που δεν χρειάζεται πια το παιδάκι τους, να τα φέρουν και να τα αφήσουν, όλα σε απόλυτα καλή κατάσταση, φροντισμένα και καθαρά, η να τα ανταλλάξουν στα γραφεία μας και να παίρνουν ότι χρειάζονται για τα δικά τους παιδάκια. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι το γεγονός αυτό και να στηρίξουμε αυτήν την κίνηση του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου που προσπαθεί σε εθελοντική βάση να βοηθήσει όχι μόνο τα μέλη του αλλά και άλλες οικογένειες που έχουν ανάγκη. Υπεύθυνοι για πληροφορίες μετά τις 17:00 το απόγευμα Τηλ επικοινωνίας: Παπαδοπούλου Αναστασία (6973094475) Μουρουσιάδης Μιχάλης (6982312562) Τσιβακουδης Δημήτριος (6936501121)

Επιτυχιών συνεχεία για τον Κ. Χαμουρούδη Από την συμμετοχή του σε αγώνες βετεράνων

Σε δύο διοργανώσεις που αφορούσαν βετεράνους αθλητές στίβου συμμετείχε μέσα στον Οκτώβριο ο διεθνής βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης προσθέτοντας νέες σημαντικές αγωνιστικές διακρίσεις στο κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής του δραστηριότητας. Στο μίτινγκ ρίψεων στίβου που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου, στη μνήμη του δημοσιογράφου Ν. Μουρατίδη κατέκτησε το χρυσά μετάλλιο στον ακοντισμό με βολή στα 45,06 , ενώ ήταν δεύτερος στην σφαιροβολία με 11,40 μ και 3ος στην δισκοβολία με 30,28 μ πετυχαίνοντας αν ανέβει στο βαθρο των νικητών και στα τρία αγωνίσματα που έλαβε μέρος .

Διακρίσεις για όλους τους αθλητές του ΓΑΣΚ

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία έγιναν για 13η φορά τα Λασσάνεια στο δήμο Κοζάνης. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στους δρόμους της Κοζάνης, και σ αυτούς συμμετείχαν μαζικά αθλητές και αθλήτριες από την Μακεδονία και την Ήπειρο αλλά και ελεύθερα αθλούμενοι.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος, μετά από και οι μικροί αθλητές που ασχολούνται με τις αποστάσεις στο τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με επικεφαλής τον προπονητή τους Φίλιππο Μισαηλίδη, καταφέρνοντας μάλιστα να διακριθούν όλοι, αφού κατέκτησαν δύο πρώτες θέσεις και μία δεύτερη στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης στο Κιλκίς

Στη αίθουσα του Συνεδριακού του Δήμου Κιλκίς στις 22 Οκτωβρίου και ώρα  7,30μμ έγινε η παρουσίαση-ομιλία του βιβλίου του Διεθνούς φήμης  Κοινωνιολόγου-Οικονομολόγου κ. Μιχάλη Χαραλαμπίδη με τίτλο: «Το Μικρά  Ασία ενώνει - Το Τουρκία εκβαρβαρίζει» Πόντος: Η Επιστροφή μίας  Πανάρχαιας Ταυτότητας. Η εκδήλωση έγινε με συνδιοργάνωση της Ένωσης  Ποντίων Ν.Κιλκίς «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» και του Συλλόγου Ποντίων Ν. Σάντας. 

Καρδιολογική Διημερίδα στο Κιλκίς 18-19 Νοεμβρίου 2011

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Ειδικά Καρδιολογικά θέματα στην κλινική πράξη” θα φιλοξενήσει η πόλη του Κιλκίς στις 18-19 Νοεμβρίου 2011. Η διημερίδα που έχει τη στήριξη της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς, πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Εξελίξεις στην Καρδιολογία 2011”, τις οποίες διοργανώνει το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας.  
Διευθυντές του Προγράμματος είναι οι Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός Καθηγητής Καρδιολογίας, Πρόεδρος Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας και Σάββας Τουμανίδης Αν. Καθηγητής Θεραπευτικής ΠΑ.

Κιλκίς: Λέμε ΝΑΙ στο θηλασμό!


Στην πρωτοβουλία του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Θηλασμού που διοργάνωσε η ιστοσελίδα “Μητρικός Θηλασμός” www.mitrikosthilasmos.com, συμμετείχε χθες Κυριακή 6 Νοεμβρίου και η πόλη του Κιλκίς. Η υπαίθρια γιορτή για τα οφέλη του θηλασμού που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, έλαβε χώρα πανελλαδικά την ίδια ώρα, δηλαδή στις 12 το μεσημέρι.
Στο Κιλκίς, η εκδήλωση πήγε πραγματικά θαυμάσια.

Προχωρεί η υλοποίηση του LEADER – Προετοιμάζεται το νέο

Προτάσεις και λύσεις για τη δραστική μείωση της γραφειοκρατίας, τη βελτίωση και απλοποίηση του κανονιστικού πλαισίου και την άμεση επιτάχυνση των διαδικασιών υλοποίησης του προγράμματος LEADER είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τα στελέχη της ΑΝ.ΚΙ. κ.κ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (Συντονιστής LEADER) και Σταύρος Τριανταφυλλίδης (οικονομολόγος) κατά την τεχνική σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του υφιστάμενου πλαισίου του Άξονα 4.

Ο Γκιούλιβερ με τους λιλιπούτειους μυταράδες ταξιδεύει

Η κουκλοθεατρική παράσταση "Ο Γκιούλιβερ στη χώρα των Λιλιπούτειων Μυταράδων" από την ομάδα "Οι πλαγγόνες του Θάμυρις" ταξιδεύει στη Θεσ/νίκη και θα παιχθεί στο ξενοδοχείο "Νεφέλη" του Πανοράματος, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Η παράσταση δίνεται, σαν προσφορά του Λαογραφικού Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας και Θράκης «Θάμυρις», στα 250 παιδιά με αναπηρία της Θεσ/νίκης, στους γονείς τους και στους 300 εθελοντές. Η παράστασή αναφέρεται σε μια από τις φανταστικές περιπέτειες του Γκιούλιβερ, του μεγάλου και ξακουστού ταξιδευτή, ο οποίος ύστερα από μια άγρια θύελλα στη θάλασσα, που κατέστρεψε το καράβι του, βρέθηκε αναίσθητος και δεμένος σε μια άγνωστη ακτή, όπου ζούσαν μικρά ανθρωπάκια με παράδοξα μεγάλες μύτες, οι Λιλιπούτειοι Μυταράδες.

Ανακοίνωση συλλόγου καρκινοπαθών ν. Κιλκίς «ο Άγιος Ευγένιος»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς προκηρύσσει εκλογές στις 20 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Κυριακή από τις 10.30 π.μ- 3.00 το μεσημέρι στο εργατικό κέντρο Κιλκίς (κοντά στα ταξί). Παρακαλούνται όλα τα εγγεγραμμένα μέλη στο μητρώο του συλλόγου να προσέλθουν στη γενική συνέλευση που θα γίνει στις 10.30 το πρωί της ίδιας μέρας με θέματα 1ον) οικονομικός απολογισμός 2005-2011, 2ον) τα πεπραγμένα όλων των ετών. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ

Πρωτάθλημα Ανδρών: Αριδαία - "ΑΕΤΟΣ" 86 - 78

Δεν τα κατάφερε τελικά η Ανδρική μας ομάδα και έχασε με 78-86 στην Αριδαία αφού δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να επιβληθεί εναντίον των 7 αντιπάλων παικτών (όχι δεν άλλαξαν οι κανονισμοί 5 παίκτες και 2 διαιτητές) και τελικά να υποκύψει στην παράταση καθώς το εμπόδιο των δύο διαιτητών και κυρίως του Β΄ Διαιτητή ΚΑΠΟΥΡΤΙΔΗ (?) ήταν όπως αποδείχτηκε αξεπέραστο.

Η σατυρική κωμωδία “Ακαδημία Πλάτωνος” σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δ. Κιλκίς

Σας υπενθυμίζουμε ότι η κινηματογραφική ομάδα της Κοινωνίας Πολιτών, σε συνεργασία με τον ΟΠΟΝΓΑ του Δ. Κιλκίς, ξεκινά τις προβολές της. Σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δ. Κιλκίς, στις 21.00, θα προβληθεί η σατυρική κωμωδία “Ακαδημία Πλάτωνος” του Φίλιππου Τσίτου με τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Είσοδος ελεύθερη.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους εκεί.
Η προβολή πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του βιβλιοπωλείου ΣΥΜΜΕΤΡΟ και του πρατηρίου υγρών καυσίμων ΤΣΙΜΠΟΥΣΛΗΣ.