Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Εκτελεστική Γραμματεία Π.Α.Σ.Κ. καθηγητών: "Αγωνιζόμαστε συλλογικά με πίστη στα δικαιώματά μας"

Ο Ελληνικός λαός υφίσταται σήμερα τις συνέπειες μιας πολιτικής, η οποία: Φέρνει τη χώρα πολλές δεκαετίες πίσω. Κατεδαφίζει τα δημόσια αγαθά της υγείας, της παιδείας, της ασφάλειας και της εργασίας. Ακυρώνει το δικαίωμα στη ζωή και στην αξιοπρέπεια. Εξοντώνει τους εργαζόμενους και καταστρέφει κάθε παραγωγικό και κοινωνικό ιστό.
Σε αυτές τις κρίσιμες για το μέλλον του έθνους και του λαού μας στιγμές, είναι ανάγκη να επαναεπιβεβαιώσουμε την πίστη και την προσήλωσή μας στις αρχές του σοσιαλισμού και των ανθρώπινων αξιών.

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί μια μεγαλειώδη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού λαού στην πάλη του απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό.  Η μάχη των ελλήνων κατά του Άξονα και η ΕΑΜική εποποιία στη συνέχεια, θα είναι πάντα στις συνειδήσεις μας η μεγάλη προσφορά του έθνους στην αποτροπή της φασιστικής κυριαρχίας στην Ευρώπη.

O Γιάννης Μαγκριώτης ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στο Κιλκίς

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, θα παραστεί ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, στο Κιλκίς.

Πρόσκληση για συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 2 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18,30 για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Επιστολή Χ. Γκουντενούδη τον Πρόεδρο Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ)

Κύριε Πρόεδρε,
Η έναρξη της διανομής του φυσικού αερίου στη χώρα μας, γέννησε πολλές ελπίδες για βελτίωση της ζωής των πολιτών σε πολλούς τομείς. Από την εξοικονόμηση πόρων για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, έως τη δραστική ελάφρυνση του Περιβάλλοντος από ρύπους άλλων καυσίμων.  Ο νομός Κιλκίς, αν και εφάπτεται του βασικού άξονα μεταφοράς του φυσικού Αερίου προς τη χώρα μας, έχει αδικηθεί, μέχρι στιγμής, στη διαδικασία εκμετάλλευσης των ευεργετημάτων του πολύτιμου καυσίμου.

Χάθηκε υπολογιστής labtop

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011 χάθηκε ένας υπολογιστής labtop επί της 21ης Ιουνίου αριθμός 44. Ο υπολογιστής ανήκει σε εκπαιδευτικό σχολείου του Κιλκίς. Περιέχει αρχεία εργασιών πανεπιστημίου και εργασιών του σχολείου όπου εργάζεται η κάτοχός του. Παρακαλείται όποιος το βρει να το παραδώσει με αμοιβή στην αστυνομία ή στην κάτοχό του.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944775156, 6940540363, 6972776018, 2341075340.