Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Τουρνουά του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου

Τα προνόμια των ...αναξιοπαθούντων βουλευτών μας!

- Βουλευτές, να ζηλεύετε!
Επειδή τελευταία γίνεται και πάλι λόγος για τα προνόμια των βουλευτών μας, ας δούμε τι απολαμβάνουν οι "εκλεκτοί του Έθνους", την ώρα που ο κόσμος γονατίζει απ` τη λεηλασία του εισοδήματός του. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
- Αποζημίωση ίση με τις αποδοχές του προέδρου του Αρείου Πάγου, ήτοι περίπου 6.100 ευρώ. Η αποζημίωση αφορά 14 μήνες, ενώ δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων, ίσο με το ύψος των μηνιαίων απολαβών τους, δώρο Πάσχα και επίδομα αδείας, κατά το ήμισυ.

Ένας στους δυο Έλληνες εμπιστεύονται ακόμα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

Εδώ βλέπουμε τ` αποτελέσματα μιας...άλλης
 δημοσκόπησης, ίσως πιο αληθινής, 
επειδή
εξηγεί ενδεχομένως τη στάση των ...μισών Ελλήνων!
Σε τρεις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σήμερα Κυριακή, φαίνεται ότι παγιώνεται το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ (4-6%, η διαφορά), αλλά το θέμα είναι αλλού. Στο γεγονός ότι τα δυο αυτά κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα απ` το 1974 και μετά, για να την καταντήσουν περίγελο του πλανήτη, εξακολουθούν να είναι "κόμματα εξουσίας", μακράν ακόμα απ` τα λεγόμενα "μικρότερα κόμματα". Και κάτι άλλο σημαντικό: Η αδιευκρίνιστη ψήφος ή τα λευκά - άκυρα παίρνουν πια την 1η θέση σ` όλες τις δημοσκοπήσεις.
Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι μισοί σχεδόν Έλληνες εμπιστεύονται ακόμα τα κόμματα που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής, ενώ ένας στους τρεις δεν πείθεται από καμιά υπαρκτή σήμερα πολιτική δύναμη.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων έχουν ως εξής:

Κιλτίδης: "Πρόκληση η ενιαία κεντροδεξιά"

Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται στη σημερινή (Κυριακή) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο Κ. Κιλτίδης χαρακτηρίζει ως πρόκληση την προοπτική για μια “ευρεία αναγεννημένη κεντροδεξιά ως ενιαίο παραταξιακό φορέα”. Ο Κιλκισιώτης βουλευτής του ΛΑΟΣ μιλάει για ανικανότητα της κυβέρνησης και χαρακτηρίζει ανεδαφική την αξιωματική αντιπολίτευση. Για τις εκλογές σημειώνει πως “με αυτές ίσως αποφευχθεί κοινωνική έκρηξη”, τάσσεται υπέρ της συστράτευσης των πολιτικών δυνάμεων ώστε να δοθούν πειστικές λύσεις και καυτηριάζει τα νέα μέτρα.
Στην ερώτηση, γιατί από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη και από τη ΔΗΣΥ στον ΛΑΟΣ, ο κ. Κιλτίδης λέει:

Υπέροχη η Μουσική Γιορτή του Πολυάνειου χθες Σάββατο στο Κιλκίς

Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα απ` την υπέροχη γιορτή που διοργάνωσε χθες Σάββατο το Πολυάνειο Ωδείο της Μητρόπολης Κιλκίς στον Κήπο. Μοναδικές μουσικές στιγμές από εκπληκτικά σύνολα με ποιοτικό ρεπερτόριο, απόλαυσαν δεκάδες Κιλκισιώτες, σε μια εκδήλωση που έγινε επ` ευκαιρία της έναρξης της νέας σεζόν. Καλή χρονιά στα παιδιά και σ` όλους τους συντελεστές αυτής της εκπληκτικής προσπάθειας, για την οποία όλο το Κιλκίς είναι περήφανο!

Με το μάτι του Πάνου Γεωργιάδη

322 Ηρακληδείς στη Θεσσαλονίκη, 12 στο Κιλκίς και ένας στο Αφγανιστάν...

Γ. Φραγγίδης στην ΕΤ3: «Η ιστορία θα μας κρίνει όλους»

Ο Βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γ. Φραγγίδης, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΤ3 για την κατάσταση της οικονομίας, είπε μεταξύ άλλων: 
«Η χώρα βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση. Ο κόσμος αγωνιά για το σήμερα, φοβάται το αύριο. Χρειάζεται όλοι να προσπαθήσουμε για να ξεπεράσουμε την κρίση. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Για το ζήτημα της 6ης δόσης, ο κ. Φραγγίδης επεσήμανε ότι «θα πρέπει οπωσδήποτε να την πάρουμε για να μπορέσει η οικονομία να συνεχίσει να κινείται σε ένα πλαίσιο κανονικότητας. Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πείσουμε για την αξιοπιστία της χώρας.

Παραστατίδης στο ΒΗΜΑ fm: Η κοινωνία βιώνει ένα δράμα!

"Δυστυχώς λόγω της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας και της αναγκαιότητας να ληφθούν κάποια μέτρα,  βιώνει η κοινωνία μας ένα δράμα". Το είπε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού μας, Θ. Παραστατίδης, σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ fm, απαντώντας ως εξής σε ερωτήσεις που του έγιναν:
Ερ. Πως σχολιάζετε τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και πώς τα βιώνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:
Απ.:  Είναι γεγονός πώς οι πολίτες βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και έχουν χάσει το χαμόγελο τους. Σε αυτή την κατάσταση οδηγηθήκαμε εξαιτίας της κακής οικονομικής διαχείρισης και των λαθεμένων αναπτυξιακών επιλογών, με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων, ιδιαίτερα των τελευταίων χρόνων.