Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης – Δήμου Κιλκίς «Μέγας Αλέξανδρος» ευχαριστεί από βάθος καρδίας όλων των μελών του τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Βαγγέλη Μπαλάσκα και τον Αντιδήμαρχο κ. Θεόδωρο Τζότζο για την άμεση συμπαράσταση τους και λύση του προβλήματος υδροδότησης – ποτίσματος του χλοοτάπητα του Ποδοσφαιρικού Κέντρου «Μέγας Αλέξανδρος» στην ακριτική Δοϊράνη. Όπως επίσης και για την αποψίλωση των αγριόχορτων όλου του Κέντρου με συνεργείο του Δήμου Κιλκίς. Τέτοιες ενέργειες ευαισθησίας στηρίζουν τις περιοχές των συνόρων και δίνουν κουράγιο στα μέλη των συλλόγων να επιτελούν άοκνα και υπεύθυνα το κοινωνικό και εθνικό τους έργο.

Πνιγμός 78χρονου σε αρδευτικό κανάλι στο Αξιοχώρι

Χθες (27-08-2011) το μεσημέρι, 78χρονος βρέθηκε νεκρός από την σύζυγό του μέσα σε αρδευτικό κανάλι σε αγροτική περιοχή του Αξιοχωρίου Κιλκίς. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είχε μεταβεί στο σημείο με τρακτέρ και πλατφόρμα φορτωμένη με μπιτόνια, τα όποια ήθελε να γεμίσει με νερό από το κανάλι. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.

Σύλληψη 31χρονου για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (27-08-2011) το απόγευμα, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 31 ετών επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν 4,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από 28χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.