Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Νέας Σάντας

Με αφορμή την εορτή,  του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, της Νέας Σάντας Κιλκίς, ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Σάντας, διοργανώνει, τριήμερες εκδηλώσεις, Παρασκευή 5, Σαββάτο 6 και Κυριακή 7  Αυγούστου 2011, Πολιτιστικού και Παραδοσιακού χαρακτήρα και σας προσκαλεί, να μοιραστούμε μαζί, τη χαρά της Πανήγυρης.
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α  
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  5  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2011

Επίσκεψη Π. Τσατραφύλλια στο δήμαρχο Παιονίας

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Παιονίας πραγματοποίησε σήμερα, 26 Ιουλίου 2011, ο πρώην Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, κ. Παύλος Τσατραφύλλιας. Ο γνωστός γιατρός, με μεγάλη προσφορά και συγγραφικό έργο, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Παιονίας, κ. Αθανάσιο Ζ. Λαπόρδα, με τον οποίο συζήτησε θέματα που άπτονται στις αρμοδιότητες του Δήμου και αφορούν τόσο στον νευραλγικό τομέα της υγείας, όσο και γενικότερα στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής. Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα και οι δύο άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά το καλοκαίρι.

Επιστολή Χ. Γκουντενούδη προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δι-κτύων κ. Ραγκούση με θέμα την ολοκλήρωση της ΠΑΘΕ στο τμήμα Κλειδί-Πολύκαστρο Εύχωνοι

"Κύριε Υπουργέ
Από τις 05/10/2007 εστάλη από το Υπουργείο σας (τότε ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε) προς δημοσίευση, η Περίληψη Προκήρυξης Δημοπρασίας της Μελέτης για το τμήμα ΚΛΕΙΔΙ – ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ – ΕΥΖΩΝΟΙ της ΠΑΘΕ.  Έκτοτε η υπόθεση παραμένει στάσιμη με όλα τα εξ αυτής αποτελέσματα να είναι δυσμενή για την περιοχή αλλά και για τη χώρα γενικότερα.

Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης στο Δροσάτο

Το Σάββατο 6 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση της ΚΟΒ Δοϊράνης και της Ν.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ, στο Δροσάτο, στην ταβέρνα «Μουστάκας».
Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης.
Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα «Χάλκινα της Γουμένισσας» και Λαϊκο-ποντιακό πρόγραμμα