Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

"Βουνό" το δίκαιο του Φραγγίδη!

Έχει δίκαιο ο Γ. Φραγγίδης: Η βία δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Έλυσε κανένα πρόβλημα η βίαιη λεηλασία του εισοδήματος των Ελλήνων;
Έλυσε κανένα πρόβλημα η βίαιη απόλυση δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων απ` τη δουλειά τους;
Έλυσε κανένα πρόβλημα η βίαιη αφαίμαξη συντάξεων και μισθών;
Έλυσε κανένα πρόβλημα το βίαιο αναγκαστικό κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων;
Έλυσε κανένα πρόβλημα η βίαιη περικοπή του εισοδήματος των αγροτών απ` την ανεξέλεγκτη αύξηση του κόστους παραγωγής και τις εξευτελιστικές τιμές που πουλάνε;
Έλυσε κανένα πρόβλημα η βίαιη έκρηξη του ποσοστού αυτοκτονιών, καρδιακών επεισοδίων και εγκεφαλικών στη χώρα μας απ` την απελπισία στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες;
Έλυσε κανένα πρόβλημα η πρωτοφανής βία κι ο "χημικός πόλεμος" εναντίον αγανακτισμένων πολιτών;
Ε, πως να λύσει κάποιο πρόβλημα η βία εναντίον βουλευτών; Αν, βέβαια, μας επιτρέπεται τέτοια ιεροσυλία, να τα βάζουμε δηλαδή στο ίδιο καντάρι...
Γ.Κ.

Που `σαι Τριαρίδη!

Κι άντε καλά, να δεχτούμε την δικαιολογία ότι πολλοί πάνε στη FYROM για ψώνια και άλλα...ωραία, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που βιώνουν. Είναι μια πολύ σοβαρή αιτιολογία κι απολύτως σεβαστοί αυτοί που την προβάλουν. Αλλά κι αυτοί οι 3000 με 4000  Έλληνες, που περνούν κάθε βράδυ τους συνοριακούς σταθμούς για να επισκεφθούν τα καζίνα της γείτονος, από ανέχεια το κάνουν;
Που `σε ρε Ντίνο Τριαρίδη, που όταν έλεγες για καζίνο στη δική μας Δοϊράνη εμείς σε κυνηγούσαμε!

Πάμε έξω και για κούρεμα!

Κινήσεις όπως αυτή του Δήμου Παιονίας
 γι` αποτροπή μετακινήσεων προς FYROM,
αποδεικνύονται χωρίς αντίκρισμα
Το ότι πηγαίνουν καθημερινά συμπολίτες μας σε FYROM και Βουλγαρία για ψώνια, βενζίνη, οδοντιάτρους και καζίνα, το ξέραμε. Αλλά να πηγαίνουν και για κούρεμα! Κι όμως, οι υπηρεσίες κομμωτηρίου συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των πιο δημοφιλών γι` όσους καταφεύγουν στις γειτονικές χώρες προκειμένου να γλυτώσουν χρήματα απ` τα καθημερινά τους έξοδα.
Το αποτέλεσμα αυτής της συνεχιζόμενης μαζικής, καθημερινά, εξόδου είναι να χάνονται κάθε μήνα 15 εκατ. ευρώ, προς τις εν λόγω χώρες!

"Απαξιώνονται οι προπονητές Στίβου"

O Συνδεσμος Προπονητών Στίβου Βορ. Ελλάδας διαμαρτύρεται για "τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του δημοφιλέστερου ατομικού ερασιτεχνικού αθλήματος στον κόσμο και την Ελλάδα, μέσω της απαξίωσης των προπονητών". 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος, αναφέρονται και τα εξής:

Αιμοδοσία εργαζομένων Ο.Τ.Α.

Από την Τράπεζα Αίματος εργαζομένων Ο.Τ.Α εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση - κάλεσμα: "Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 θα διεξαχθεί αιμοδοσία των μελών μας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς από 9,00 π.μ. έως 12,00."

Η γελοιογραφία της ημέρας

Του Γιάννη Ιωάννου, απ` το ΕΘΝΟΣ

Το "μεζεδάκι" της ημέρας

Η πολιτική είναι η τέχνη να σε υπηρετούν οι άνθρωποι ενώ τους κάνεις να πιστεύουν ότι τους υπηρετείς εσύ.

Να τους στείλουμε όλους ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ στα σπίτια τους!

 Γράφει ο Αναστάσιος Κοκοβίδης

Στις 22/6/2011 και ώρα 11:04:43 μμ. πήγα στην πλατεία Συντάγματος στην βουλή των Ελλήνων. Αφού έκανα κάποιες φωτογραφίες σε ένα πανό που ήταν αναρτημένο εκεί διάβασα: ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ όπου και να πάτε...θα σας βρούμε.

Γ. Φραγγίδης: "Η βία δεν λύνει κανένα πρόβλημα"

«Η βία δεν λύνει ποτέ κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, υπονομεύει τη δημοκρατία και οδηγεί σε επικίνδυνους κοινωνικούς αυτοματισμούς". Τάδε έφη Γιώργος Φραγγίδης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τους προπηλακισμούς εναντίον Βουλευτών, αλλά και σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας. Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού μας δήλωσε ότι  συμπάσχει με τους πολίτες, "οι οποίοι βλέπουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους να συμπιέζονται", βιώνοντας "μία πρωτόγνωρη κατάσταση που τουλάχιστον οι νεότερες γενιές δεν έχουν ξαναζήσει".