Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Διάκριση για το θέατρο της Αξιούπολης.


Νέα πανελλήνια διάκριση για το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης: Το έργο  του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» επιλέχθηκε για να παρουσιασθεί στο  9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων, που θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο από 1-10 Αυγούστου. Το  θεατρικό σχήμα της Αξιούπολης θα παρουσιάσει την παράστασή του, την Πέμπτη 4 Αυγούστου, στο ανοικτό θέατρο Εξαμιλίων  "Μίκης Θεοδωράκης".

“ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ” τη Δευτέρα στο Λόφο

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς φιλοξενεί την παράσταση που ενθουσίασε το θεατρόφιλο κοινό, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 9 στο Θέατρο Λόφου.

«Ποντιακό Πανοΰρ» από τους « Ακρίτες» Πολυκάστρου

Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» διοργανώνει το διήμερο 9 και 10 Ιουλίου 2011 και ώρα 21:00 την ετήσια θεσμική εκδήλωσή του «Ποντιακό Πανοΰρ».
   Η μεγάλη αυτή παραδοσιακή γιορτή θα πραγματοποιηθεί στον αύλιο χώρο του «Σπιτιού του Πόντου» στο Πολύκαστρο. Στην διήμερη εκδήλωση συμμετέχει ο κορυφαίος Πόντιος καλλιτέχνης Αλέξης Παρχαρίδη, ενώ θα εμφανιστούν κι οι εξής:

Ο τελικός μπάσκετ της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος»

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, στα πλαίσια του εσωτερικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης της 71 Α/Μ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ, πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας μεταξύ των Μονάδων της 116 Αερομεταφερόμενης Μοίρας Πεδινού Πυροβολικού και του 71 Αερομεταφερόμενου Λόχου Διαβιβάσεων.

Επιμελητήριο: Να μειωθεί η αμόλυβδη στο νομό μας

Την μείωση της τιμής της αμόλυβδης βενζίνης κατά 0,15 λεπτά το λίτρο, στο νομό μας, ζητά μ` επιστολή του προς τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μ. Χρυσοχοίδη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδης. Η μείωση ζητείται για ν` ανακοπούν οι μετακινήσεις Κιλκισιωτών προς τη FYROM με σκοπό τη προμήθεια καυσίμων. Η επιστολή του κ. Τονικίδη έχει ως εξής:

Σύλληψη για παράβαση νόμου περί ναρκωτικών»

Στις 30-6-2011 και ώρα 12.30΄, στην Τέρπυλλο – Κιλκίς, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κιλκίς, 32χρονος ημεδαπός διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε, ιδιοκτησίας ξαδέρφου του, κατελήφθη να κατέχει ποσότητα κάνναβης σε δύο (2) συσκευασίες συνολικού βάρους 263,2 γρ.  Ακολούθησαν νομότυπες έρευνες σε οικίες τόσο του συληφθέντος όσο του ξαδέρφου του, στην Πλαγιά Κιλκίς και στο Κιλκίς, αντίστοιχα, χωρίς να βρεθεί κάτι.  Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
Ο δράστης με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλη/κών Κιλκίς.

Προκήρυξη διαγωνισμού για κατάταξη σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανακοινώνεται ότι από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την κατάταξη σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν αυτοπροσώπως στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας τους ή διαμονής τους, αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέχρι την 15-07-2011. Η σχετική προκήρυξη έχει αποσταλεί στα Αστυνομικά Τμήματα του Νομού και προσερχόμενοι σ’ αυτά οι υποψήφιοι δύνανται να ενημερωθούν για τον αριθμό εισαγομένων σε κάθε Σχολή, για τα προσόντα τα αιτούμενα δικαιολογητικά, ως και τις λοιπές λεπτομέρειες συμμετοχής στον διαγωνισμό.  Επισημειωματικά γνωρίζεται ότι η Προκήρυξη θα εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην διεύθυνση www.astynomia.gr.

Θερμή υποδοχή επιφυλάσσει την Τρίτη 5 Ιουλίου ο Δήμος Κιλκίς στους Κιλκισιώτες Παγκόσμιους Πρωταθλητές

Θερμή υποδοχή επιφυλάσσει την Τρίτη 5 Ιουλίου ο Δήμος Κιλκίς στους Κιλκισιώτες Παγκόσμιους Πρωταθλητές των Αγώνων Special Olympics 2011, Αδάμ Αμοιρίδη και Σπύρο Πιλιτσόπουλο, καθώς και στην προπονήτριά τους Νάντια Μπουρλούκα.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής, παρουσία πλήθους κόσμου, συγγενών και φίλων, αλλά και φορέων και αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων του Κιλκίς, θα γίνει στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, στις 2 το μεσημέρι. Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας θα απευθύνει τα συγχαρητήριά του στους Πρωταθλητές, που με τις διακρίσεις τους έκαναν υπερήφανη τόσο την Ελλάδα όσο και το Κιλκίς, και θα τους επιδώσει τιμητικές πλακέτες.