Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Στιγμιότυπα από τις πρόβες των Μηχανικών και των δικηγόρων του Κιλκίς για τη μεγάλη συναυλία στο θέατρο λόφου

Κορυφώνεται η αγωνία στο τουρνουά 8x8

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το τουρνουά 8x8 στο “Football Club Kilkis”, με τη διοργάνωση να βρίσκεται στη φάση των προημιτελικών. Αυτή την εβδομάδα διεξάγονται οι αγώνες της φάσης των 16, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και τη μεθεπόμενη οι τελικοί, στα δύο πρωταθλήματα, Europa League και Champions League.

Ανακοίνωση ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Aπό την ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ και για την υποβολή των δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2011 ανακοινώνεται ότι, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το έργο της καταχώρησης και ψηφιοποίησης των δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης, τηρώντας τους όρους της σχετικής Σύμβασης, για όλους τους αγρότες – παραγωγούς του νομού Κιλκίς. Για τον λόγο αυτό καλούνται όλοι οι αγρότες – παραγωγοί του νομού Κιλκίς να προσέλθουν στα κεντρικά γραφεία της ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Θεσ/νίκης 20 Κιλκίς) το ταχύτερο δυνατό προκειμένου να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους.

4ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών των Παιδικών Χορευτικών Τµηµάτων

Σας προσκαλούµε να τιµήσετε µε την παρουσία σας το 4ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών των Παιδικών Χορευτικών Τµηµάτων που θα γίνει στις 18 – 19 Ιουνίου 2011 και ώρα 7:00 µ.µ. στο Ανοιχτό Θέατρο λόφου στην πόλη του Κιλκίς, από το Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας και την Ένωση Ποντίων Ν.Κιλκίς «οι Αργοναύτες».  Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Kήµου Κιλκίς και την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.  Το πρόγραµµα περιλαµβάνει ξενάγηση στο σπήλαιο και στο αρχαιολογικό µουσείο του Κιλκίς. Στη συνέχεια τα παιδικά τµήµατα φορώντας τις παραδοσιακές ποντιακές φορεσιές και κρατώντας τα λάβαρα των συλλόγων, θα παρελάσουν από το κέντρο του Κιλκίς µέχρι το Ανοιχτό Θέατρο λόφου, όπου και θα ξεκινήσει το Φεστιβάλ.

Oικογενειακό διπλό του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Το περασμένο Σάββατο 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το προγραμματισμένο οικογενειακό διπλό του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα καθώς η συμμετοχή των προσκεκλημένων ποδοσφαιριστών σε αυτό ήταν μεγάλη και διεξήχθη σε πολύ ευχάριστο κλίμα προσφέροντας θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν.

Με προσδοκίες στο πανελλήνιο Παίδων - Κορασίδων. Με βάδην & σκυταλοδρομίες μετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στο δημοτικό στάδιο των Σερρών. Ο ΓΑΣ Κιλκίς θα κατεβάσει σε αυτούς τους αγώνες δύο αθλήτριες στο βάδην και δύο ομάδες στις σκυταλοδρομίες 4Χ100 στα αγόρια και στα κορίτσια.

Αναβολή 12ου Thessaloniki Forum

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αναβολή της διοργάνωσης του 12ου Thessaloniki Forum το διήμερο 19 & 20 Ιουνίου 2011.
Οι πρόσφατες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις αποπροσανατολίζουν πλήρως τον κύριο στόχο του Συνεδρίου που ήταν η ανάδειξη της αναπτυξιακής διάστασης της Περιφέρειας. Η κατανόηση των κινδύνων που αυτές οι εξελίξεις εγκυμονούν για την κοινωνία και τις επιχειρήσεις, επέβαλλαν στις διοικήσεις του ΣΒΒΕ και του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου την ανάγκη λήψης αυτής της δυσάρεστης απόφασης. Παρά ταύτα, θεωρούμε ότι συμβάλλουμε στην προσπάθεια να δοθεί η δυνατότητα στην πολιτική ηγεσία της χώρας να ασχοληθεί απερίσπαστα με την αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης στην οποία περιήλθε τους τελευταίους μήνες η χώρα.

Διαδικασία κατάθεσης των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων,  έθεσε προ καιρού σε συζήτηση και δημόσια διαβούλευση τη διαδικασία κατάθεσης των μηχανογραφικών δελτίων  των υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το κείμενο, τα αναλυτικά σχόλια και τα συνοπτικά συμπεράσματα της διαβούλευσης είναι διαθέσιμα στην διεύθυνση: http://www.opengov.gr/ypepth/?p=350).

Με μπουζούκι και κλαρίνο τα "Κυριακάτικα Πρωινά Ξυπνήματα" του δήμου Κιλκίς

Μπουζούκι και κλαρίνο περιελάμβανε το μουσικό πρόγραμμα της περασμένης Κυριακής 12 Ιουνίου στο πεζοδρομημένο τμήμα της 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο των «Κυριακάτικων Πρωινών Ξυπνημάτων» του Δήμου Κιλκίς και του ΟΠΟΝΓΑ.  Συγκεκριμένα, στους Κιλκισιώτες κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου καφέ τους, κράτησε συντροφιά η Λαϊκή Ορχήστρα του Πολυάνειου Ωδείου της Μητρόπολης Κιλκίς σε καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση του Γιώργου Γεωργού.

Ο αποχαρακτηρισμός παραμεθορίων περιοχών και επιπτώσεις στο ν. Κιλκίς


Γράφει Ο Παύλος Πασσαλίδης
Στις 31 Μαΐου 2011 ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή των Ελλήνων σύμφωνα με τον οποίο γίνεται αποχαρακτηρισμός παραμεθόριων περιοχών. Η άρση έγινε μετά από αίτημα και έντονες πιέσεις φορέων της αγοράς ακινήτων. Συνολικά έντεκα περιοχές θα εξαιρεθούν από το νόμο για τις παραμεθόριες περιοχές, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική. Ανοίγει ο δρόμος για πωλήσεις γης και ακινήτων σε αλλοδαπούς και Ευρωπαίους πολίτες, χωρίς τις ειδικές άδειες πλέον. Διευκολύνεται έτσι η δημιουργία νέων επενδύσεων, τονώνεται η οικοδομή κλπ.

«Δωρεάν αγκαλιές» με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς

Αγκαλιές στο κοινό του Κιλκίς θα μοιράσουν για πρώτη φορά το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011 τοπικοί φίλοι και υποστηρικτές του γνωστού κινήματος “Free hugs”. Οι «δωρεάν αγκαλιές» προς όλους θα λάβουν χώρα με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς, μετά από σχετικό ενδιαφέρον που εξεδήλωσε ομάδα παιδιών της πόλης του Κιλκίς. Ειδικότερα, οι νέοι της πόλης αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες της εποχής και πιστεύοντας στη δύναμη του χαμόγελου και της αγκαλιάς, θέλησαν να προβούν σ' αυτήν την κίνηση αγάπης προς το συνάνθρωπο με βασικό σκοπό τους τη μετάδοση μηνυμάτων αισιοδοξίας και ελπίδας.

Μεγάλη συναυλία Δικηγόρων - Μηχανικών στο Λόφο Κιλκίς

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

η gnomikilkis.gr

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

γι` αυτό κατά τη διάρκεια της ημέρας
δεν θα υπάρξει καμιά ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας