Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Περπατώντας στα νερά του Γαλλικού ποταμού του Κιλκίς

Ο εμπρησμός του club και το στοίχημα

Γράφει ο Γιάννης Καραγιαννίδης

Η ολοσχερής καταστροφή από εμπρησμό του clyb "VILLA MERCEDES" ήταν μια εγκληματική πράξη, που σ` αυτή την έκταση δεν γνώρισε ποτέ το Κιλκίς. Γι αυτό και προκάλεσε σοκ στη τοπική κοινωνία. Μια πράξη, που ασφαλώς είχε τις αιτίες της, υπαρκτές ή φανταστικές, πλασμένες δηλαδή στα μυαλά των υπευθύνων. Και μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως το έγκλημα ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν οι"αιτίες" αντιστοιχούν στα αποτελέσματά του.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Γονείς και παιδιά έγιναν ένα!

Με την ψυχή τους το διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι, στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς την Παρασκευή, με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής χρονιάς.  Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, υπό τους ήχους δυνατής μουσικής, με τον καιρό σύμμαχο, με άφθονη μπύρα για τους γονείς και αναψυκτικά για τα παιδιά, αλλά και με… αμέτρητα σουβλάκια!

Παζάρι Κιλκίς: "Πιπέρια για συνταξιούχους και άνεργους"!


Η κάμερα της gnomikilkis.gr περιδιάβηκε το "παζάρι" του Κιλκίς το Σάββατο 11 Ιουνίου κι έδωσε την ευκαιρία σε συντοπίτες μας να βγάλουν τον καημό τους και να μιλήσουν για την κρίση. Καημό, που δεν μπορεί ν` απαλύνει ούτε ο ευρηματικός μικροπωλητής που πουλάει "πιπέρια μ` ένα ευρώ, για συνταξιούχους του ΟΓΑ και άνεργους"! Καημό, που ο συμπατριώτης μας στο τέλος του βίντεο προσπαθεί να πνίξει στο ούζο! Γιατί, αυτός δεν ήταν μπεκρής, έτσι τον κατάντησαν!

Παράσταση τμημάτων της Τέχνης μπαλέτου, σύγχρονου χορού και Latin

Ήταν τυχεροί όσοι παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης της 2-6-11, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, την παράσταση των τμημάτων της Τέχνης, μπαλέτου σύγχρονου χορού και latin . Απόλαυσαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, με ουσία, πλούσιο σε σχηματισμούς, σε χρώματα και γεμάτο με χάρη νεανική. Η μελετημένη και προσεγμένη και στην τελευταία της λεπτομέρεια κάθε κίνηση των μικρών χορευτριών το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη τους και η χαρούμενη έκφραση του βλέμματος τους, έδιναν τη διάσταση της σοβαρότητας και ουσιαστικής δουλειάς που προηγήθηκε αλλά και της ευχάριστης εσωτερικής τους διάθεσης που σίγουρα τους δημιούργησε η τέχνη του χορού.

Σκότωσε τη μητέρα του!

Η είδηση προκαλεί σοκ! Ένας 31χρονος κάτοικος Μυριοφύτου σκότωσε την 61χρονη μητέρα του χτυπώντας την με μεταλλικό σωλήνα στο κεφάλι! Ο μητροκτόνος συνελήφθη τη νύχτα της Παρασκευής 10 Ιουνίου από αστυνομικούς του Α. Τ. Δροσάτου κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, το δε έγκλημα συνετελέσθη ύστερα από φραστικό οικογενειακό επεισόδιο. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Θ. Παραστατίδης: "Τα νούμερα δεν πρέπει να είναι πάνω από τους ανθρώπους"


Με αφορμή τη συζήτηση στο ΚΤΕ Οικονομίας στη Βουλή, για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ο Βουλευτής Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης απευθυνόμενος προς τους πολίτες του νομού τονίζει: "Αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα  μας και βιώνει η κοινωνία μας οφείλουμε όλοι να τις αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Επειδή η πολιτική μου αλλά και  κοινωνική μου σχέση με τους πολίτες του νομού ήταν πάντα ειλικρινής, οφείλω να καταθέσω τον προβληματισμό μου σχετικά με τη συζήτηση για τη στήριξη του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στο ΚΤΕ Οικονομίας.

Η φωτογραφία της ημέρας






Όρμηξαν στο γάλα της μαμάς πριν το φορολογήσει
ο Παπακωνσταντίνου

Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς: Εκδήλωση "Τούτο το καλοκαιράκι" στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011