Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η φωτογραφία της ημέρας

























Κόκορας: Φάτε κοτούλες μου πριν μας τη πέσει ο Παπακωνσταντίνου

Κιλκισιώτες αγανακτισμένοι. Τετάρτη 1-6-2011, Πλατεία Ειρήνης

Εκατοντάδες Κιλκισιώτες, στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι, έδωσαν σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου το παρόν στη Πλατεία Ειρήνης για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους στα όσα δραματικά συμβαίνουν στον τόπο μας στον τομέα της οικονομίας.

Ήλθε είδε και απήλθε ο Μητροπολίτης Κιλκίς

Στα εγκαίνια του Παιδικού Τμήματος Ζωγραφικής του ΟΠΟΝΓΑ, παρέστη χθες Τρίτη στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς ο Μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, προκειμένου να θαυμάσει τις δημιουργίες των παιδιών του Κιλκίς. Ο Μητροπολίτης όμως, ήλθε, είδε και απήλθε κατευθείαν, καθώς προφανώς δεν ήταν καλά ενημερωμένος για τη συνέχεια, που δεν ήταν άλλη από την παρουσίαση χορών από το Τμήμα Λάτιν του Δήμου. Και εξηγούμαστε… Ο Τάσος Αμανατίδης μόλις τελείωνε το χαιρετισμό του και σε λίγα λεπτά θα ξεκινούσαν τον χορό τους οι μαθητές του Τμήματος Λάτιν του Δήμου. Ο Μητροπολίτης έφτασε στο φουαγιέ του Συνεδριακού στο μεσοδιάστημα. Αφού πρόλαβε να δει κάποια παιδικά έργα ξεκίνησαν οι… λατινογενείς χοροί και ο Μητροπολίτης μάλλον σαστισμένος από το θέαμα και από την ενδεδειγμένη για αυτούς τους χορούς ενδυμασία των χορευτών, παρέμεινε στο χώρο για 3-4 λεπτά και βιαστικά βιαστικά ανεχώρησε… 

''Αγανακτισμένοι Κιλκισιώτες'' έδωσαν βροντερό παρών

Εκατοντάδες Κιλκισιώτες, στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι, έδωσαν σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου το παρόν στη Πλατεία Ειρήνης για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους στα όσα δραματικά συμβαίνουν στον τόπο μας στον τομέα της οικονομίας. Ήταν η μεγαλύτερη απ` τις συγκεντρώσεις των ''αγανακτισμένων πολιτών'' που έγινε μέχρι σήμερα στην πόλη του Κιλκίς, με τον κόσμο να εκφράζεται μέσω ευρηματικών πικετών, αυθόρμητων ομιλιών από μικροφώνου κ.α. Στη συγκέντρωση κυριάρχησε η αγωνία των νέων του Κιλκίς απέναντι στο μέλλον, που φαντάζει γι` αυτούς αβέβαιο, ενώ έκδηλη ήταν η απελπισία μεγαλυτέρων σε ηλικία συγκεντρωμένων, που είδαν να χάνονται οι δουλειές τους, να περικόπτονται δραστικά τα εισοδήματά τους και να βιώνουν έναν σε εξέλιξη οικονομικό εφιάλτη.
Όπως όλες οι ανάλογες συγκεντρώσεις έτσι κι η αποψινή διοργανώθηκε χωρίς οργανωτική και πολιτική συμμετοχή κομμάτων, συνδικαλιστικών οργανώσεων κ.λ.π. Στην πλατεία Ειρήνης ακούγονταν μονάχα τα τραγούδια ''κοινωνικής διαμαρτυρίας'', οι αυτοσχέδιοι καταγγελτικοί λόγοι και τα καυστικά σχόλια των συγκεντρωμένων για τη κυβέρνηση, το ΔΝΤ, τη τρόικα, το πολιτικό σύστημα. Το νέο μεγάλο ραντεβού των ''αγανακτισμένων πολιτών'' του Κιλκίς δόθηκε για την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Γ.Κ.
Δείτε το video
http://www.youtube.com/watch?v=SIix8pYLTWw&feature=player_embedded


Πληθαίνουν οι "Αγανακτισμένοι πολίτες" του Κιλκίς!


Δυναμικότερη και πολυπληθέστερη της προηγούμενης Τετάρτης ήταν η σημερινή συγκέντρωση των αγανακτισμένων πολιτών του Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης. Το Facebook έκανε καλή δουλειά, καθώς αμέσως μετά τη λήξη της περασμένης διαμαρτυρίας, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για οργάνωση και συμμετοχή σε νέα συγκέντρωση.  
Αξιοσημείωτη αυτή την φορά ήταν η ενεργός συμμετοχή της νεολαίας, καθώς δεκάδες μαθητές από σχολεία της πόλης συγκεντρώθηκαν το απόγευμα μπροστά στο Δημαρχείο κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία και φωνάζοντας συνθήματα.

Δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρυζίων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρυζίων νομού Κιλκίς, προσπαθώντας να συμβάλλει τα μέγιστα στην πολιτιστική ζωή του χωριού πραγματοποίησε και συμμετείχε σε μία σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων το τελευταίο δίμηνο με κυριότερες τις παρακάτω:  Στο τέλος Απριλίου ολοκληρωθήκαν τα μαθήματα του προγράμματος «Σωματική και Ψυχική υγεία», κατά τη διάρκεια των οποίων εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενοι συνεργάστηκαν αρμονικότατα και αποκόμισαν πολλές γνώσεις και χρήσιμες εμπειρίες.  Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 το παιδικό χορευτικό τμήμα πήρε μέρος στο πανελλήνιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που έγινε στον Κορινό Πιερίας και διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Κορινού.

Κοινωνικές εκδηλώσεις της Μονάδας Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κιλκίς

Μια εμφάνιση γεμάτη δυναμισμό, κέφι και ζωντάνια πραγματοποίησε η χορωδία και το χορευτικό του Α’ & Β’ ΚΑΠΗ του Δ. Κιλκίς, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011, σε Φεστιβάλ που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων Κιλκίς. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης και του ΚΑΠΗ, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε τις συνεχείς προσπάθειες αναβάθμισης του θεσμού, ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε στην καθοριστική συμβολή της τρίτης ηλικίας στα πολιτιστικά δρώμενα. Επιπλέον, συνεχάρη τα μέλη της χορωδίας και του χορευτικού για τις προσπάθειες και τη συνεισφορά τους και δεσμεύτηκε για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων τους.  Τα μέλη της χορωδίας και του χορευτικού κατενθουσίασαν την κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Κιλκίς, ενώ ο μαέστρος Δημήτρης Σαλτσίδης και ο χοροδιδάσκαλος Θεόφιλος Πασχαλίδης καταχειροκροτήθηκαν για τον εξαιρετικό συντονισμό των παρουσιάσεων τους.
Προσκεκλημένοι του ΚΑΠΗ, τα χορευτικά συγκρότημα Αγ. Μάρκου και Ευκαρπίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για μια επόμενη συνεργασία.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίασαν τοπικοί παράγοντες, καθώς και εκπρόσωποι από φορείς και συλλόγους της πόλης μας.  Το Φεστιβάλ χορωδιών και χορευτικών συγκροτημάτων ΚΑΠΗ διοργάνωσε το προσωπικό της Κοινωνικής Μέριμνας του Δ. Κιλκίς
.

Ημερίδα επιμόρφωσης στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Την Δευτέρα 30-5-2011 διοργανώθηκε στο 2ο ΕΠΑ.Λ Κιλκίς, στα πλαίσια του προγράμματος της ενδοσχολικής επιμόρφωσης ημερίδα με θέμα «Σύνδρομο της επαγγελματικής εξουθένωσης-Μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης». Η εισήγηση έγινε από την ψυχολόγο Μ.Sc Έλλη Φρεγγίδου. Την ημερίδα παρακολούθησαν 40 και πλέον εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ και εκπαιδευτικοί από την ΕΠΑ.Σ Κιλκίς. Στη διάρκεια της επιμόρφωσης αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος και υπήρξε έντονος προβληματισμός για το σύνδρομο που πλήττει κυρίως τις τάξεις των εκπαιδευτικών.

Ο Σύλλογος Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων τίμησε τη μνήμη του Βασίλη Χειμωνίδη

Του Βασίλη Κωνσταντινίδη
Με την συμπλήρωση τριών χρόνων από τον θάνατο του Βασίλη Χειμωνίδη ο Σύλλογος των Κιλκισιωτών της Αθήνας διοργάνωσε μια σεμνή τελετή τιμώντας την μνήμη του Β. Χειμωνίδη. Σεμνός ήταν σε όλη του ζωή, τέτοια εκδήλωση του έπρεπε. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του συλλόγου, στην αίθουσα διαλέξεων και παραστάσεων που φέρνει το όνομα του, στην αίθουσα «Βασίλης Χειμωνίδης».  Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα από κιλκισιώτες που ήρθαν να τιμήσουν τον μεγάλο απόντα. Έναν γνήσιο κιλκισιώτη που αισθανόταν πολύ περήφανος για τον τόπο καταγωγής του. Που ήταν ιδιαίτερα περήφανος για το χωριό του, το Κάτω Θεοδωράκι.

Συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς ως προς την προσέλευση των αγροτών – παραγωγών από την ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ η υποβολή και ολοκλήρωση των δηλώσεων ενιαίας ενίσχυσης 2011

Όπως είναι ήδη γνωστό η σχετική διαδικασία συμπληρώνει περίπου δύο εβδομάδες και οι παραγωγοί προσέρχονται στα κεντρικά γραφεία της Ενωσης Κιλκίς όπου αφού ελέγχεται η πληρότητα, όσον αφορά τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, του ατομικού φακέλου του παραγωγού ακολούθως γίνεται από τα ειδικευμένα συνεργεία, η καταχώρηση και η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων τους. Υπενθυμίζεται ότι τηρείται απόλυτη προτεραιότητα για τους παραγωγούς οι οποίοι φέτος καλούνται να υποβάλλουν για πρώτη φορά δήλωση. Για αυτούς τους αγρότες παραγωγούς η σχετική προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης τους ανακοινώνεται ότι θα είναι μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 και παρακαλούνται να προσέλθουν άμεσα. Από εκεί και πέρα για αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 καλούνται να προσέλθουν οι παραγωγοί του οικισμού Βαπτιστή για να υποβάλλουν την δήλωση τους για το έτος 2011 (βάσει της αλφαβητικής σειράς των οικισμών σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκδοθεί και δημοσιοποιηθεί πριν λίγο καιρό με προηγούμενο δελτίο τύπου). Ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι αγρότες – παραγωγοί μπορούν να ενημερώνονται είτε τηλεφωνικώς (τηλέφωνο Ενωσης : 2341 0 25 991) είτε προσερχόμενοι στα κεντρικά γραφεία της ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (οδός Θεσσαλονίκης 20 στο Κιλκίς).

Θερινό εκδρομικό πρόγραμμα έτους 2011 από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας

Στα πλαίσια του Θερινού Εκδρομικού Προγράμματος 2011 ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας Κιλκίς θα πραγματοποιήσει:
ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΙΛΚΙΣ 1) ΖΑΚΥΝΘΟΣ: από 27.07.2011 / 31.07.2011(πενθήμερη)
2) ΤΗΝΟΣ: απο14.07.2011 / 18.07.2011(πενθήμερη)
ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ 1) ΕΥΒΟΙΑ: από 01.07.2011 / 04.07.2011(τετραήμερη)
2) ΤΗΝΟΣ: από 25.08.2011 / 29.08.2011 (πενθήμερη)
Δικαιούχοι είναι οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι : ΙΚΑ , ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΑΞΥ –οι εργαζόμενοι σε ΟΤΕ, ΕΛ.ΤΑ, Ο.Σ.Ε, και όσοι συνταξιοδοτήθηκαν απο το ΤΑΠΟΤΕ, ΑΠΟ 01-01-2006.
Εκδρομικά εισιτήρια δικαιούνται όσοι δεν έχουν πάρει:
1. Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού 2010 και 2011
2. Εκδρομικά εισιτήρια 2010 και Κρουαζιέρα 2010.
Δικαιολογητικά:

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Με 69 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Δευτέρα 31 Μαΐου 2011. Στα προ ημερησίας διάταξης, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας σε ερώτηση του επικεφαλής της ελλάσονος μειοψηφίας Νίκου Αφεντουλίδη σχετικά με τη διάθεση μηχανήματος του δήμου σε ιδιώτη, απήντησε ότι έγινε κατόπιν δικής του εντολής. Συγκεκριμένα, όπως διευκρίνισε, το μηχάνημα του δήμου μπήκε στο ιδιωτικό οικόπεδο αφού προηγήθηκε συννενόηση με τον ιδιοκτήτη του, προκειμένου ο χώρος να διαμορφωθεί και να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος αδρανών υλικών του δήμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τη δημοτική αρχή. Ακολούθησε η αποχώρηση των μελών του συνδυασμού “Κοινωνία της Δημιουργίας” από τη συνεδρίαση, επί διαδικαστικού θέματος.
Στο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ άλλων:

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ της βουλευτού του Κ.Κ.Ε. Σοφίας Καλαντίδου προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Οικονομικών για τα Προβλήματα εργαζομένων στα «ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ Α.Ε.»

Σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις βρίσκονται οι 150 εργαζόμενοι των «ΚΛΩΣΤΗΡΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ Α.Ε.» του μεγαλοεπιχειρηματία Ακκά, απαιτώντας από την εργοδοσία να μη θέσει σε εφαρμογή νέο πρόγραμμα εκ περιτροπής εργασίας και να τους εξοφλήσει τα δεδουλευμένα που τους οφείλει.  Οι εργαζόμενοι είχαν αποδεχτεί να εργαστούν εκ περιτροπής για το πρώτο τρίμηνο του 2011 με τη δέσμευση εκ μέρους της επιχείρησης ότι δεν θα επιβάλει ξανά το μέτρο, δέσμευση όμως που δεν τήρησε.  Αποδεικνύεται ότι ο συμβιβασμός των εργαζομένων είναι η αρχή για την αφαίρεση του συνόλου των δικαιωμάτων τους.  Επίσης, επικαλούμενη έλλειψη ρευστότητας, πρώτων υλών και παραγγελιών, επιχειρεί να μειώσει κατά 25% τους μισθούς των εργαζομένων ενώ ταυτόχρονα ακόμη τους οφείλει μέρος της εξόφλησης του Απρίλη.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του συλλόγου «Φίλοι Ελληνοφωνίας και Γαλλοφωνίας» Κιλκίς, προς όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τους γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την αιφνίδια, αλλά και απαράδεκτη, Υπουργική απόφαση Φ12/518/61284/Γ1/27-5-2011, από τη νέα σχολική χρονιά και για τα επόμενα έτη, θα διδάσκεται, εκτός της Αγγλικής, μόνο μία 2η ξένη γλώσσα, η οποία θα επιλέγεται με βάση την πλειοψηφία που θα προκύπτει από τις δηλώσεις επιλογής των γονέων, μεταξύ γαλλικής και γερμανικής.  Συνεπώς, το κάθε δημοτικό σχολείο θα χαρακτηρισθεί, άπαξ δια παντός, γαλλόφωνο ή γερμανόφωνο, υποχρεώνοντας τους μαθητές εκείνους που έτυχε να είναι μειοψηφία να διδάσκονται μια γλώσσα που δεν επιθυμούν!  Πρώτα θύματα αυτής της υπουργικής απόφασης θα είναι οι μαθητές της φετινής 5ης τάξης που εξαναγκάζονται, από την επόμενη σχολική χρονιά 2011-2012, να παρακολουθήσουν διαφορετική 2η ξένη γλώσσα απ’ αυτήν που επέλεξαν και διδάχθηκαν μια ολόκληρη σχολική χρονιά.
Επειδή οι συνέπειες αυτής της υπουργικής απόφασης είναι:

Χάρτης

Η 25η Μαΐου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για τη διαβούλευση που αφορά τον νέο υγειονομικό χάρτη της χώρας. Όμως, οι προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν τόσες πολλές και συχνά αλληλοσυγκρουόμενες, ώστε η ανωτέρω ημερομηνία παρήλθε χωρίς αποτέλεσμα.
Τώρα ορίστηκε η 5η Ιουνίου ως τελευταία προθεσμία για να καταθέσουν οι υγειονομικές περιφέρειες τις συγκεκριμένες προτάσεις τους, Έτσι ώστε, την 1η Ιουλίου ν`ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις του υπουργού Υγείας, Αν. Λοβέρδου.
Αν, φυσικά, παραμείνει ως τότε υπουργός!

Ανακοινώσεις

Καλά κάνει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς κι εκδίδει ανακοινώσεις όπως η πρόσφατη για τον ένα χρόνο εφαρμογής του μνημονίου. Αυτό, όμως, δεν αρκεί. Θα`ταν χρησιμότερο οι ανακοινώσεις αυτές ν`αναδείκνυαν συγκεκριμένα προβλήματα των εργαζομένων του νομού, γιατί από τέτοια έχουμε...να φαν κι οι κότες! Κι όμως, ακόμα και στα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, τέτοιες ανακοινώσεις σπανίζουν ή λείπουν παντελώς. Ύστερα απορούν οι συνδικαλιστές γιατί οι εργαζόμενοι τους γυρίζουν την πλάτη όταν τους καλούν σε κινητοποιήσεις. Κι αυτό αφορά όλες τις συνδικαλιστικές ηγεσίες κι όχι, βέβαια, μόνο του Εργατικού Κέντρου

Συγκλονισμός

Αληθινό σοκ προκάλεσε στη κοινή γνώμη η ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας gnomikilkis.gr του συγκλονιστικού βίντεο, που δείχνει έναν άμοιρο σκύλο να πεθαίνει από φόλα σε σημείο της πόλης του Κιλκίς. Τα σχόλια των φίλων, σε ιστοσελίδα και facebook, τα τηλεφωνήματα και οι κατ` ιδίαν αντιδράσεις, ήταν δεκάδες κι έδειξαν περίτρανα την ευαισθησία των Κιλκισιωτών απέναντι σε τέτοιες βάρβαρες κι απάνθρωπες ενέργειες. ''Ζώα είναι αυτοί που κάνουν τέτοια'', ''συγλονίστηκα κυρίως απ` το φόβο στο βλέμμα του ζώου, αίσχος, σιχάθηκα το ανθρώπινο ειδος'', ''ντρέπομαι που είμαι απ` το Κιλκίς, ''ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος'', ''άλλη φορά δεν ξαναπατάω στο Κιλκίς ούτε για καφέ'', ήταν ορισμένα απ` τα σχόλια που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα νας.
Κατάλαβε τώρα ο εγκληματίας ότι εκτός από μια ζωή αφαίρεσε και την αξιοπρέπεια ενός τόπου;

Ευχαριστήριο μήνυμα από το Σύλλογο της Φιλυριάς

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 διοργανώθηκε για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Γιορτή Κερασιού στη Φιλυριά. Η Εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.  Πλημμυρισμένη από κόσμο η πλατεία του χωριού καθώς και το προαύλιο του συλλόγου. Η συμμετοχή των κερασοπαραγωγών ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.  Οι γυναίκες και τα μικρά παιδιά του χωριού μοίρασαν στον κόσμο κεράσια, τα οποία ήταν πεντανόστιμα όπως και τα γλυκά του κουταλιού και οι μαρμελάδες που ήταν φτιαγμένα από τα κορίτσια του συλλόγου.

«Ο Σύλλογος Δυτικοποντίων Ν. Κιλκίς στον Εύξεινο Πόντο

«Ο Σύλλογος Δυτικοποντίων Ν. Κιλκίς πραγματοποιεί 11ήμερη ιστορική – προσκυνηματική εκδρομή στον Εύξεινο Πόντο από την 1η έως την 11ή Σεπτεμβρίου 2011.
Όσα μέλη και φίλοι του Συλλόγου επιθυμούν να πάρουν μέρος στην εκδρομή, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα:
6972 054 413 (Θεόδωρος Παυλίδης)
6974 605 679 (Χρήστος Χοροζόπουλος)
6945 028 509 (Μπάμπης Παπαδόπουλος)
6977 601 737 (Νίκος Παπαδόπουλος) 
6976 777 942 (Μπούλης Κεσόγλου)
Γραπτό Πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδρομή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από τα γραφεία του Συλλόγου ή από τα παραπάνω μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου»

Ιδιωτική Λαογραφική Συλλογή Γιάννη και Ελένης Βεζερτζή στο Μικρόκαμπο Κιλκίς

Στιγμιότυπα από τα εγκαίνια των καλλιτεχνικών τμημάτων Ζωγραφικής και Latin του ΟΠΟΝΓΑ του δήμου Κιλκίς την Τρίτη 31-5-2011 στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς

Η φωτογραφία της ημέρας

























Τί χοληστερίνη γλυτώσαμε με την κρίση!