Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ευχαριστήριο οίκου ευγηρίας Κιλκίς

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, τον κ. Τσιμτσιλή, τους κ. Μαγουλάκη Στέλιο και Αντώνη και τον κ. Γκέντζο για τις προσφορές τους στο ίδρυμα κατά τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα.  Επίσης ευχαριστούμε τις αδελφές Οξουζίδου, την κ. Σαμολαδά Αγλαϊα και τον κ. Τσάτση Αντώνιο για τις προσφορές τους στη μνήμη των γονιών τους.

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό

Στις 28-04-2011 και ώρα 21:25 στο Κιλκίς, ΙΧΕ αυτ/το που οδηγούσε ημεδαπός ηλικίας 58 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ανάχωμα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.  Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Γ.Ν. Κιλκίς. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Τ.Κιλκίς.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Στις 28-04-2011 και ώρα 18:00, στο  Κιλκίς , από αστυνομικούς Τ.Α.ΚΙΛΚΙΣ /ΟΔΝ συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 19 ετών διότι, κατελήφθη να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρούς 9,6 γραμ. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Ο δράστης με την σε βάρος του  σχηματισθείσα δικογραφία θα  αποσταλλεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κιλκίς.

Η αναγκαιότητα της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης

Γράφει ο 
Γιώργος Δ. Αναστασιάδης
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Θεμελιώδη αρχή της οργανωμένης κοινωνικής συμβίωσης αποτελεί η ύπαρξη και η εφαρμογή κανόνων. Στην χώρα μας αμέσως μετά την επανάσταση του 1821 και την δημιουργία του πρώτου Ελληνικού κράτους υπήρξε πάντα έντονη η λαϊκή απαίτηση για την κατοχύρωση γραπτών κανόνων αναφορικά με την εφαρμογή της εξουσίας, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των πολιτών, την ρύθμιση των πολιτειακών και πολιτικών ζητημάτων κλπ. Μετά τις πρώτες συντακτικές εθνοσυνελεύσεις και τους κανόνες που αυτές όρισαν, τα μεταγενέστερα συντάγματα και τις αλλεπάλληλες αναθεωρήσεις τους μέχρι και την σύγχρονη εποχή φτάσαμε στο Σύνταγμα του 1975 όπως ισχύει μετά και την τελευταία αναθεώρηση του το 2008.