Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Στιγμιότυπα από τη διαμαρτυρία μπροστά στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς για τον υπουργό υγείας Α. Λοβέρδο το Σάββατο 16 Απριλίου 2011 στις 6 μ.μ.

Πυρκαγιά σε δύο αποθήκες

Την 01.50΄ ώρα της 16-4-2011 πλησίον του χωριού Τούμπας – Παιονίας – Κιλκίς εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία πυρκαγιά σε δύο (2) αποθήκες 70 και 30 τμ2 Ιδιοκτησίας 42χρονων ημεδαπών, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τους. Αμφότερες αποθήκες ήταν άδειες, ενώ πυρκαγιά κατασβέστηκε από την Π.Υ. Γουμένισσας περί ώρα 04.45΄. Δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές ή κατοικίες. Προανάκριση διενεργείται από την Π.Υ. Γουμένισσας. 

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

1. Από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ. Κιλκίς συνελήφθησαν την 15-4-2011 και ώρα 19.25΄ στα Μπακαίικα – Κιλκίς δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 και 33 ετών διότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης 0,7 γρ. η οποία βρέθηκε στο πατάκι της θέσεως του συνοδηγού Ι.Χ.Ε. αυτ/του ιδιοκτησίας 39χρονου στο οποίο επέβαιναν. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κιλκίς. Προανάκριση διενεργείται από το Τ.Α. Κιλκίς.

2. Από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ. Κιλκίς συνελήφθη την 15-4-2011 και ώρα 22.00΄στον Παντελεήμονα Κιλκίς ημεδαπός ηλικίας 38 ετών, διότι κατελήφθη να κατέχει ποσότητα κάνναβης 0,86 γρ. καθώς και μία (1) σύριγγα η οποία περιείχε υπολείμματα ηρωίνης, κάτω από το πατάκι του οδηγού Ι.Χ.Ε. αυτ/του ιδιοκτησίας του που οδηγούσε. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κιλκίς. Προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Ν. Σάντας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ «ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ» ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΙΛΚΙΣ: Ανακοίνωση - Πρόσκληση

γαπητές Συγχωριανές, γαπητοί Συγχωριανοί,
Φίλες και Φίλοι, γαπητά μέλη, τό Διοικητικό Συμβούλιο το Πολιτιστικο καί Μορφωτικο Συλλόγου Νέα Ματσούκα, «Ο Μωμόγεροι», γίου Μάρκου Κιλκίς διοργανώνει τήν καθιερωμένη πλέον κδήλωση πρωτομαγις πλαισιωμένη μέ μουσικό συγκρότημα στίς 1. Μαΐου 2011 στόν γιο Μρκο Κιλκίς, ξω πό τούς χώρους το Συλλόγου
Σς περιμένουμε να περάσουμε εχάριστα σέ μιά γιορτή κεφιο καί ξεγνοιασις, σέ να γνωστό, φιλικό και πέροχο φυσικό περιβάλλον !
Θά χαρούμε διαίτερα γιά τήν συμμετοχή σας!
Τά ποτά πό τόν Σύλλογο

ΟΝΝΕΔ ΚΙΛΚΙΣ: «Από το να έχουν ατάκες τα δελτία των 20:00 καλύτερα να έχουν φάρμακα τα νοσοκομεία»

Τόσος ντόρος και τόση συζήτηση γίνεται για το αυτονόητο. Το θέμα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και αν αυτό θα υποβαθμιστεί πρέπει να σταματήσει. Η κατάσταση του νοσοκομείου είναι ήδη τραγική και κάθε τέτοια συζήτηση γίνεται καθαρά για λόγους σκοπιμοτήτων… Αλήθεια οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης κοιμούνται ήσυχοι;
Τον περασμένο Ιανουάριο η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία. Το αποτέλεσμα; Τα αντιδραστήρια δεν επαρκούσαν και καλό θα ήταν να μην είμαστε πολλοί εθελοντές... Οι πιο απλές εξετάσεις που καλείται να κάνει ο κάθε ασθενής γίνονται με δυσκολία λόγω έλλειψης αντιδραστηρίων. Λογική μνημονίου;

Συνέντευξη τύπου νοσοκομειακών ιατρών και σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς και Γουμένισσας. Παρασκευή 15-4-2011 στις 12.00 π.μ.