Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Κινητοποιήσεις Σωματείου Εργαζομένων για το Νοσοκομείο Κιλκίς


Κάλεσμα στους Κιλκισιώτες προκειμένου να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει για να «μην υποβαθμιστεί το Νοσοκομείο μας», απευθύνει το Σωματείο Εργαζομένων του Ιδρύματος την Παρασκευή 1 Απριλίου στη 1 το μεσημέρι στην κεντρική είσοδό του.

«Εταιρικές Εκδηλώσεις» στην Κύπρο από την NOTESIS


Συνεχίζεται η δραστηριοποίηση της επιχείρησης παροχής υπηρεσιών «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» στην Κύπρο, με τη διοργάνωση του 3ου κατά σειρά προγράμματος κατάρτισης με αντικείμενο τις δημόσιες σχέσεις.
Την περασμένη εβδομάδα, διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λεμεσού το πρόγραμμα τίτλο «εταιρικές εκδηλώσεις», στο οποίο συμμετείχαν 25 στελέχη εταιρειών & οργανισμών των επαρχιών Λεμεσού και Πάφου.

Αποζημιώσεις παραγωγών από τον ΕΛΓΑ


Από τις 24 Μαρτίου, ο ΕΛΓΑ καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 16.046 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις φυτικού ύψους 19,5 εκατ. ευρώ. Η καταβολή αφορά ζημιές που επήλθαν από διάφορα ζημιογόνα αίτια (παγετός, χαλάζι, βροχόπτωση, ανεμοθύελλα κλπ) την χρονική περίοδο Μαρτίου 2010 – Αυγούστου 2010 στους ακόλουθους νομούς:
Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσ/νίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδος, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Ρεθύμνου, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλωρίνης, Χαλκιδικής, Χανίων.
Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του οργανισμού στην διεύθυνση www.elga.gr.

Κοσμοσυρροή στον ετήσιο χορό των Αργοναυτών


Σάββατο 12 Μαρτίου και η πολύ μεγάλη αίθουσα του κέντρου διασκέδασης «Θέατρο» αποδείχθηκε πολύ μικρή για να μπορέσει να καλύψει το ετήσιο χορό των «Αργοναυτών» Κιλκίς. Γέμισε από κόσμο και από χορευτές παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που ενθουσίασε το κοινό με το πολυάριθμο των τμημάτων (170 χορευτές, 5 τμήματα) αλλά και με την καλή σκηνική παρουσία τους.

Μονοήμερη εκδρομή για ράφτιγκ


Την Κυριακή 10 Απριλίου  ο Ορειβατικός Σύλλογος έχει προγραμματίσει μονοήμερη εξόρμηση για ράφτινγκ, στον ποταμό Μογλενίτσα (Αλμωπαίο) του Νομού Πέλλας. Απαραίτητος ατομικός εξοπλισμός είναι: δεύτερο ζευγάρι παπούτσια, δεύτερο σετ ρούχων. Εάν περισσέψει χρόνος, (που πάντα περισσεύει), θα οργανωθεί και μια δεύτερη δραστηριότητα (π.χ. τοξοβολία, κ.ά.). Αρχηγός εκδρομής: Ασλανίδης Νίκος (6946332913). Εκκίνηση: Το πρωί της Κυριακής 10 Απριλίου στις 7:30 π.μ. από την πλατεία Ειρήνης. Κόστος συμμετοχής: για το ράφτινγκ 45 ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένου και του φαγητού. Δηλώσεις συμμετοχής στον αρχηγό της εκδρομής και  στο τηλέφωνο του Συλλόγου, 2341020842 (Τρίτη και Παρασκευή 6:30-9:00).

«Ο χωρέτες» στο Πολύκαστρο


Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ» την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Πολυκάστρου φιλοξενεί την θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου «ΜΠΕΛΛΕΣ» του Δήμου  Μουριών, η οποία θα παρουσιάσει την ποντιακή κωμωδία «Ο ΧΩΡΕΤΕΣ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Γεωργιάδη. Καλούνται τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρακολουθήσουν μια υπέροχη θεατρική παράσταση με πολύ γέλιο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

“Το μεγάλο μας τσίρκο” ανεβάζουν Ειδικό Σχολείο-βηματίΖΩ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» σε συνεργασία με το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς και την Ομάδα Θεάτρου “ΟΜΠΡΕΛΕΣ”  πρόκειται να ανεβάσει παράσταση του θεατρικού έργου «Το μεγάλο μας τσίρκο»  του Ι. Καμπανέλη, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 1973 με πρωταγωνιστές τότε την Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΟΥ


Συνέντευξη Κώστα Κιλτίδη την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011