Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Έτοιμος για κινητοποιήσεις ο Δήμος Κιλκίς για το Νοσοκομείο


Την ετοιμότητα της νέας δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Κιλκίς, προανήγγειλε ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας σε συζητήσεις που είχε με εργαζομένους του Ιδρύματος τις προηγούμενες ημέρες στο γραφείο του στο Δημαρχείο.
Συγκεκριμένα, είχε διαδοχικές συναντήσεις με την Πρόεδρο κ. Νόπη Παπαδοπούλου και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων, καθώς και με τους ιατρούς Λέτα Ζωτάκη (Πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών), Θεόδωρο Μπαλαμπανίδη (Πρόεδρο Επιστημονικής Επιτροπής) και Αναστάσιο Καρανικόλα (Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας).

Συλλυπητήριο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς μετά την αιφνίδια απώλεια του πατέρα του Προέδρου του Κώστα Παπανικολάου, Γιάννη Παπανικολάου, συνεδρίασε έκτακτα και ομόφωνα αποφάσισε:
Α. να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στον Πρόεδρο του Κώστα Παπανικολάου καθώς και στα μέλη της οικογένειας του, ευχόμενο «Καλό Παράδεισο» για τον εκλιπόντα.
Β. Αντί στεφάνου να καταθέσει το ποσό των 200 ευρώ στο «Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς».

«Το μεγάλο μας τσίρκο» από "ΒηματίΖΩ" και "Ομπρέλες"

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» σε συνεργασία με το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς  και την Ομάδα  Θεάτρου “ΟΜΠΡΕΛΕΣ” πρόκειται να ανεβάσει παράσταση του θεατρικού έργου «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ι. Καμπανέλη, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 1973 με πρωταγωνιστές τότε την Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο. Η υπόθεση του έργου βασίστηκε σε ιδέα του Κώστα Καζάκου και περιλαμβάνει αναφορές στις ταλαιπωρίες του ελληνικού λαού και του κράτους από τον ερχομό του Όθωνα (1833) έως την Κατοχή. Οι καθημερινές παραστάσεις αποτέλεσαν μια ιδιότυπη διαμαρτυρία ενάντια στο δικτατορικό καθεστώς.

Συγχαρητήρια Λαπόρδα σε οινοποιούς της Γουμένισσας


Με αφορμή την απονομή χρυσού και αργυρού μεταλλίου σε τοπικούς οίνους της Γουμένισσας στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θερμά συγχαρητήρια για τη διάκριση των δύο παραγωγών της Γουμένισσας που απέδειξαν ακόμη μια φορά την ποιοτική υπεροχή των τοπικών μας οίνων. Ο δήμος Παιονίας στηρίζει τις πρωτοβουλίες των παραγωγών και οι αμπελώνες της Γουμένισσας και τα τοπικά οινοποιεία κατέχουν σημαντική θέση στο σχεδιασμό μας για την τουριστική ανάδειξη και προβολή της περιοχής μας», σημείωσε ο κ. Λαπόρδας.
Ο δήμαρχος Παιονίας απέστειλε προσωπικές συγχαρητήριες επιστολές στους νικητές του διαγωνισμού.