Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Έβαλαν στο μάτι και έκλεψαν 280 δοχεία τυριού!


Εργοστάσιο παρασκευής τυριών στη Νέα Σάντα «χτύπησαν» στις 2 Μαρτίου άγνωστοι δράστες. Η κλοπή έλαβε χώρα κατά το διάστημα από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 8 το πρωί. Οι δράστες αφού παραβίασαν μεταλλική πόρτα όμορου οικοπέδου και την περίφραξη αυτού, εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του τυροκομείου και διένοιξαν σε εξωτερικό τοίχο του κτιρίου τρύπα διαστάσεων 80Χ80 εκατοστών και αφαίρεσαν συνολικά 280 δοχεία τυριών, συνολικής αξίας 22.000 ευρώ.

"Έφυγε" ο Γιώργος Σοφιανίδης

Πέθανε το Σάββατο 6/3 και κηδεύτηκε την Κυριακή 7/3 στο Μεταλλικό, ο παλαίμαχος Μεταλλικιώτης κομμουνιστής και αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Σοφιανίδης. Στην κηδεία του την αποχαιρετιστήρια ομιλία του ΚΚΕ εκφώνησε ο Θόδωρος Αθανασιάδης μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας και Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ. Στην κηδεία παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. και τον Νίκο Χριστάνη μέλος της Κ.Ε. και Γραμματέας της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ
 Ο Γιώργος Σοφιανίδης γεννήθηκε 1929 στο Μεταλλικό από γονείς αγρότες που ήρθαν πρόσφυγες το 1922 από το Καρς.

Τροχαίο στο Καμποχώρι

Στις 2-03-2011 και ώρα 17:00, στο Καμποχώρι Κιλκίς στο 4ο χιλ. επαρχιακής οδού Αξιούπολης – Ευρωπού συγκρούσθηκαν μετωπικά ΙΧΕ αυτ/το με ΙΧΦ, που οδηγούσαν ημεδαποί ηλικίας 31 και 53 ετών αντίστοιχα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του ΙΧΕ αυτ/του και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του ΙΧΦ. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αξιούπολης.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ. Δ. ΜΠΑΣΗΣ ΚΑΙ Γ. ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ


Γράφει ο Βασίλης Κωνσταντινίδης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου στις 20 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στο κέντρο “REX”.   Είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε τους συμπατριώτες και τους φίλους μας.  Διακρίναμε πολλούς επώνυμους συμπατριώτες μας, μεταξύ άλλων τον συμπατριώτη μας πρόεδρο της ΠΕΑΑΕ Αργυρούπολης Αττικής Ιορδάνη Μασμανίδη, την Γραμματέα της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελένη Κυριακίδου, τον ταμία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Αϊβαθιώτη, το ιατρικό ζεύγος Αθανασιάδη, ο ιατροδικαστής Χρ. Λευκίδης, ο γυναικολόγος Αν. Κοκκοβίδης.   

Καρναβάλι Κιλκίς. Κυριακή 6 Μαρτίου 2011 στις 7.00 μ.μ.

"ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ" στο Καϊμακτσαλάν

Ο Σύλλογος Κρητών Νομού Κιλκίς  "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ" διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν το Σάββατο στις 19 Μαρτίου 2011. Προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου όπως συμμετάσχουν. Τιμή συμμετοχής :10,00 ευρώ  κατ' άτομο. Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωϊ του Σαββάτου και ώρα 07.30. Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 2341025378 (κ.  Αλεβιζάκη Μαρία)"