Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κοπή πίτας Θ. Πασσαλίδη την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Πρωταγωνιστές του Big Brother στηρίζουν το Επιμελητήριο Κιλκίς (Την Τσικνοπέμπτη παίκτες του παιχνιδιού θα βρίσκονται στο "Fernando's" Κιλκίς)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αποκριάτικος χορός των ακαδημιών όλων των τμημάτων του ΓΑΣ Κιλκίς

 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αποκριάτικος χορός των Ακαδημιών του ΓΑΣ Κιλκίς, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου στη «Λέσχη Αξιωματικών Κιλκίς» και που εντάσσεται κι αυτός στη σειρά των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2011 για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου.

Δεν ισχύει η αναδρομική επιβολή τελών για ημιυπαιθρίους χώρους

Προωθήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, σχέδιο νομοθετικής ρύθμισης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με το οποίο αντιμετωπίζεται το ζήτημα που προέκυψε σχετικά με τα δημοτικά τέλη στο πλαίσιο της διαδικασίας τακτοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων.
Με την παραπάνω ρύθμιση συμπληρώνεται ο νόμος ώστε να λύεται και τυπικά το θέμα και να αποκλείεται χωρίς καμία εξαίρεση, η δυνατότητα αναδρομικής επιβολής τελών στους εν λόγω χώρους, αλλά και να προστατεύονται οι δήμαρχοι από τυχόν αναζήτηση ευθυνών για τη μη είσπραξη δημοτικών τελών.

Νέο Δ.Σ. στους «ΑΚΡΙΤΕΣ» Πολυκάστρου

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες». Κατά τη γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Στις αρχαιρεσίες έλαβαν μέρος 110 μέλη του Συλλόγου. Μετά την εκλογή των υποψηφίων στις 9 εκλόγιμες θέσεις του Δ.Σ. και τις 3 εκλόγιμες θέσεις της εξελεγκτικής επιτροπής, έλαβε χώρα συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων για την κατανομή των αξιωμάτων. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής: