Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Νοσοκομειακοί ιατροί Κιλκίς: Οχι στα 5 ευρώ της ντροπής!


Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση, με τις ενέργειές της, οδηγεί σε πλήρη απαξίωση τη δημόσια δωρεάν υγεία και ανοίγει διάπλατα το δρόμο στην ιδιωτικοποίησή της, οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κιλκίς δίνουν τον δικό τους αγώνα και καταβάλλουν υπερπροσπάθεια έτσι ώστε να αποκαταστήσουν τις… διερρηγμένες σχέσεις του πολίτη με τους φορείς πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας. Συγκεκριμένα, η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς

Σύσκεψη για το 13ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου


Σύσκεψη για την φετινή 13η διοργάνωση του “Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας”, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Κιλκίς κ. Βαγγέλη Μπαλάσκα, με τη συμμετοχή του Δημάρχου, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Χουάνχο Κοράλες, υπηρεσιακών στελεχών του ΟΠΟΝΓΑ και του Τμήματος Προγραμματισμού του δήμου, καθώς και του δημοτικού συμβούλου Τάσου Αμανατίδη.

Ενημερωτικές συναντήσεις με κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς


Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων που προγραμματίζει με κατοίκους των οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, η Πρόεδρος του οργάνου κ. Βούλα Ποζίδου, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου οργάνωσε την πρώτη συνάντηση, στο Μεταλλικό, με ικανοποιητική συμμετοχή κατοίκων.

Τελετή απονομής Κόκκινου Μπερέ

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΖΩΓΚΟΥ» στη Ν. ΣΑΝΤΑ - ΚΙΛΚΙΣ, τελετή απονομής Κόκκινου Μπερέ στο προσωπικό του Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΤΠΕΝ) της 2010 Δ΄ΕΣΣΟ, παρουσία των θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του Νομού και των συγγενών των οπλιτών.

Το Δημοτικό Χέρσου στο ΚΠΕ Κιλκίς


Τo Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς στο Ν.Γυναικόκαστρο επισκέφτηκαν οι τάξεις Ε1, Ε2 και Γ του Δημοτικού Σχολείου Χέρσου συνοδευόμενες από τις δασκάλες τους τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες του προγράμματος που υλοποιεί φέτος το ΚΠΕ "τι θα φάμε σήμερα, τι θα τρώμε αύριο", ένα πρόγραμμα που θέλει να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε βασικά θέματα διατροφικής υγείας. Η όλη δράση εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος αγωγής υγείας "διατροφή από το χτες στο σήμερα" που εξελίσσεται στο Σχολείο από τις προαναφερόμενες τάξεις.

Χρηματικό έλλειμμα στη ΔΟΥ Κιλκίς ερευνά το Υπουργείο Οικονομικών

Έλλειμμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στη ΔΟΥ Κιλκίς, διαπίστωσαν σε έλεγχο που διενήργησαν ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών την περασμένη εβδομάδα. Αυτήν την στιγμή διενεργείται εξονυχιστική έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, ενώ το ύψος του ελλείμματος αναμένεται να ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση των ελέγχων.