Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Στιγμιότυπα από την στρατιωτική άσκηση "Καλλίμαχος" στο στρατόπεδο "Κορομηλά" (Αργυρούπολη Κιλκίς) 4-2-2011

Αντιδρά στον "Καλλίμαχο" το ΚΚΕ Κιλκίς


Την αντίδραση της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ Κιλκίς προκάλεσε η άσκηση «Καλλίμαχος» που διεξήχθη σήμερα υπό την ευθύνη της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κ.Ο. του ΚΚΕ Κιλκίς, «η άσκηση εσωτερικής καταστολής και διεξαγωγής επιχειρήσεων σε κατοικημένες περιοχές, της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, δείχνει ξεκάθαρα τον επικίνδυνο για τα λαϊκά συμφέροντα προσανατολισμό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας και ώρα 18.00.

Δράσεις Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς


Ενημερωτικές συναντήσεις με τους κατοίκους των οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς (Αργυρούπολη, Ζαχαράτο, Κολχίδα, Μεταλλικό, Ξηρόβρυση και Σεβαστό), σχετικά με τη λειτουργία και τις αρμοδιότητές της, προγραμματίζει η Πρόεδρος του οργάνου κ. Βούλα Ποζίδου.

Έκθεση ζωγραφικής Γιούρι Ζάντνικαρ στην ΤΕΧΝΗ

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα «Μ. Ανδρόνικος» της ΤΕΧΝΗΣ θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Σλοβένου Γιούρι Ζάντνικαρ. Ο Γιούρι Ζάντνικαρ γεννήθηκε στη Λιουμπλιάνα Σλοβενίας. Σπούδασε εικαστικές τέχνες στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Λιουμπλιάνας και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Θεσ/νίκη, όπου και γνώρισε τη ζωγράφο Φωτεινή Διαμαντίδου, με την οποία, και τις δύο κόρες τους, εγκαταστάθηκε, ζει και δημιουργεί στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Συμμετείχε σε πολλές ομαδικές και πραγματοποίησε πολλές ατομικές εκθέσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις και ελληνικές.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2011 και οι ώρες λειτουργίες της είναι: Καθημερινά: 10 π.μ. - 12 μ. και 4 - 8.30 μ.μ. Σάββατο: 10 π.μ. - 5 μ.μ.

Δεντροφυτεύσεις στο Δήμο Κιλκίς


Έχοντας ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και με την έγκριση των αρμόδιων υπηρεσιών, η δημοτική αρχή Κιλκίς προχωρά από το επόμενο διάστημα σε σειρά δεντροφυτεύσεων.